Jméno pro morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
25.2.08 18:54

Ahoj,

my jsme měli Kikinu, Albínku a Bettynku :D Kluci se jmenovali Ferda, Čumáček a Mufínek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
25.2.08 19:44

Ahoj,

my měli morče Boba a džungaráky Bobíka a pak Rumíka (to jméno si odhlasoval můj bratr a ono se ujalo velmi rychle). :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
25.2.08 20:15

My měli Máňu, Míšu a Matěje, Matěj se tě tedy netýká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
26.2.08 08:06

Naše morče se jmenovalo Arnošt a byla to holka a další byla Chamurapi :)
A taky jsme měli křečky Ferdu, Troubu, Darwina a psouna Sheenaz (to si vybrala ségra :lol: )

Ovšem Kraken je bezkonkurenční :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
26.2.08 08:53

Hezke tema :) my ted mame morce Zviratko. a kdyz jsem byla mala tak jsme meli kulicku,hvezdicku…a spoustu dalsich uz si ani nepamatuji. a ted mam ve zverinci jenom same kluky az na kralindu http://nikizoo.com/…galerie.html :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
29.2.08 21:52

Kamarádka měla (ale) křečka Artura :D Co třeba Barnabáš, zkráceně Barny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
1.3.08 10:26

Křečky a morčata jsem měla jako menší, to už si jména nepamatuju (snad jen dvě - Saša a Chip), ale měli jsme s přítelem fretku - Chiquita. Jinak na netu je strašně moc zvířecích jmen, když jsme hledali jméno pro tu fretku, tak jsem se hooodně dlouho rozhodovla… stačí googlovat, ale spíš na amerických stárnkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
1.3.08 13:00

My máme Ferdu, po dvou letech jsme u veterináře při stříhání drápků zjistili že je to Ferdina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
9.3.08 14:54

Ahojky:O)
My máme morčátko z domácího chovu, zatím je ještě se sourozenci u rodičů a protože nevíme, jestli to bude holčička nebo kluk, pojmenovali jsme ho Ouško.....má totiž jedno černé a jedno bílé :lol:
 Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
10.3.08 22:41

Ahoj, jedine morce, co jsem znala, se jmenovalo Kujda…

Moji potkani byli Albert a Amalka, krecek Filipka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neřeknu:)
7.4.12 20:07

neřeknu:)

BELLA,ESTER,VIKI,JULIE :)

• Citovat
  • Upravit
4
15.4.13 12:27

My měli Františka - Fáňa, ale dodatečně jsme zjistili, že je to holčička. Takže to byla ta Fáňa :D Jinak znám od kamarádů pro morčata, křečky a jiné hlodavce - Fifinku, Sisi, Kouličku, Miku a Máju.. Ale Kraken mě tedy pobavil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.7.16 15:58

Naše děti říkali morčeti Kobliha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.11.16 21:26

Já mam Poo :D v angličtině to znamená hovínko :D jde o to, že když jsem si ho přivezla domů, tak mi seděl asi 10minut bez hnutí na noze jako hromádka neštěstí :D takový malý bobek :D tak proto…a ono to i docela hezky zní :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.11.16 21:29

Jinak králík je Lulu…ale teď po roce jsem se dozvěděla, že je to kluk…tak teď nwm, co s tím :D asi bude transvestita :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová