Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
my jsme měli Kikinu, Albínku a Bettynku
Kluci se jmenovali Ferda, Čumáček a Mufínek ![]()
Ahoj,
my měli morče Boba a džungaráky Bobíka a pak Rumíka (to jméno si odhlasoval můj bratr a ono se ujalo velmi rychle). ![]()
Naše morče se jmenovalo Arnošt a byla to holka a další byla Chamurapi ![]()
A taky jsme měli křečky Ferdu, Troubu, Darwina a psouna Sheenaz (to si vybrala ségra
)
Ovšem Kraken je bezkonkurenční ![]()
Hezke tema
my ted mame morce Zviratko. a kdyz jsem byla mala tak jsme meli kulicku,hvezdicku…a spoustu dalsich uz si ani nepamatuji. a ted mam ve zverinci jenom same kluky az na kralindu http://nikizoo.com/…galerie.html ![]()
Kamarádka měla (ale) křečka Artura
Co třeba Barnabáš, zkráceně Barny ![]()
Křečky a morčata jsem měla jako menší, to už si jména nepamatuju (snad jen dvě - Saša a Chip), ale měli jsme s přítelem fretku - Chiquita. Jinak na netu je strašně moc zvířecích jmen, když jsme hledali jméno pro tu fretku, tak jsem se hooodně dlouho rozhodovla… stačí googlovat, ale spíš na amerických stárnkách.
My máme Ferdu, po dvou letech jsme u veterináře při stříhání drápků zjistili že je to Ferdina.
Ahojky:O)
My máme morčátko z domácího chovu, zatím je ještě se sourozenci u rodičů a protože nevíme, jestli to bude holčička nebo kluk, pojmenovali jsme ho Ouško.....má totiž jedno černé a jedno bílé ![]()
Jaa
Ahoj, jedine morce, co jsem znala, se jmenovalo Kujda…
Moji potkani byli Albert a Amalka, krecek Filipka…
My měli Františka - Fáňa, ale dodatečně jsme zjistili, že je to holčička. Takže to byla ta Fáňa
Jinak znám od kamarádů pro morčata, křečky a jiné hlodavce - Fifinku, Sisi, Kouličku, Miku a Máju.. Ale Kraken mě tedy pobavil ![]()
Já mam Poo
v angličtině to znamená hovínko
jde o to, že když jsem si ho přivezla domů, tak mi seděl asi 10minut bez hnutí na noze jako hromádka neštěstí
takový malý bobek
tak proto…a ono to i docela hezky zní
![]()
Jinak králík je Lulu…ale teď po roce jsem se dozvěděla, že je to kluk…tak teď nwm, co s tím
asi bude transvestita ![]()