Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
zajímalo by mě, kolik z vás dělá nějaké webovky, nebo blog ![]()
nenašla jsem tu o tom žádné téma, tak ho zakládám. Ukažte svoje dílo, nebo si o tom pojďte povídat.
Ahoj, tak já malé koupila doménu www.kristinka.cz .-) protože se navíc jmenuje opravdu KRISTINA - tak je to trefne -snad bude jednou za svůj web ráda. Zatim tam davame jen fotky. Je to prakticke - nemusim nic posilat mailem, babicky, teticky, cela familie ma pristup k internetu, takze klidne mrknou nebo si fotky i vytisknou.-))
Lusie máte moc pěkný webovky.
Mám dotaz, moc se v tom nevyznám ![]()
Kolik stojí koupit si tu doménu a kde bych o tom něco našla?
A pak už si to asi upravuješ sama viď ![]()
díky mava
Lusie… jste jak panenky, obě ![]()
Já teď zprovoznila s přítelem cestovatelský videoblog
Skoro každý den tam přidávám nová videa s článkem. Mrkněte, třeba se vám to bude líbit, jestli rády cestujete. Budem moc rádi i za jakýkoliv rozjížděcí komentář ![]()
www.video.furtpryc.cz
Ahoj,
já jsem udělala stránky manžovi na www.estranky.cz . Jsou jednoduché a zdarma ![]()
Lusie hezké stránky ![]()
Ahojky, já jsem malému založila jak se narodil www stránky na http://rodina.cz/kuncatka . Dávám tam jen fotky, nic víc jaksi nestíhám, ale je to bezva (jak už se tady psalo), že mohou spřízněné duše kdykoliv nahlédnout, jak Matyášek roste, případně nám napsat vzkaz či komentář. Jo, a obsluha je velice jednoduchá - za což jsem vděčná ![]()
Ja mam blog na sblog. Ale ne o Kristynce. Je zamereny na me vytvory v Photoshopu… Tak se kouknete a zanechte vzakaz. Budu rada
Můžete mi prosím někdo napsat, kdo máte svoje vlastní www.stránky, kde se volí nějaký ten vzhled? Je nějaký vzhled daný nebo si ho volíte sami a popř. kde se dá sehnat, stáhnout?
Co je k tomu všemu potřeba?
Vůbec nic o tvorbě vlastních stránek nevím, tak poradíte někdo?
Musím si koupit doménu, to je tak asi jediné co vím…a co pak dál?
Stránky jako estranky.cz znám, ale tam je např. vzhled možný změnit jen z jejich vzorů, co jsem tedy tak pochopila.
Ahoj,
já jsem nám zaplatila doménu a hosting u Forpsi a taky jsem udělala webovky pro dětičky( http://www.eliskavoj.com/ ) . Ale teď s miminkem je na to čím dál míň času, takže se asi budou rozrůstat až dětičky povyrostou. zatím tam přidávám hlavně fotky.
Ahojte.. dovolte mi ozivit tuto diskuzi. Chtela bych si zalozit blog, bude to muj prvni, mohly by jste mi poradit nejaky jednoduchy na ovladani, abych i ja antitalent dokazala si zmenit pozadi apod? Jinak dale by me zajimalo, jestli se muzou jakoze pratelit blogy kazdy z jine domeny? Chtela bych si timto zpusobem povidat a cist i s jinymi uzivatelkami… tak popripade mi nejaky blog doporucte, ted aktualne o detech a pripadne o ne zcela zdravych detech. Diky a hezky den preju..
Zkus blog. cz, tam to máš zdarma a zvládne to i naprostý počítačový antitalent (vybíráš si z různých druhů pozadí, apod.), jinak bylo dobré bloguje. cz, ale to končí a spousta lidí si chválí blogspot, ale mně osobně moc nesedí.
Přátelit (ve smyslu) vzájemných odkazů můžeš s kým chceš.
@liliana123 píše:
Ahojte.. dovolte mi ozivit tuto diskuzi. Chtela bych si zalozit blog, bude to muj prvni, mohly by jste mi poradit nejaky jednoduchy na ovladani, abych i ja antitalent dokazala si zmenit pozadi apod? Jinak dale by me zajimalo, jestli se muzou jakoze pratelit blogy kazdy z jine domeny? Chtela bych si timto zpusobem povidat a cist i s jinymi uzivatelkami… tak popripade mi nejaky blog doporucte, ted aktualne o detech a pripadne o ne zcela zdravych detech. Diky a hezky den preju..
doporučuji vytvořit si stránky na webnode. cz. Jsou zdarma a nepotřebuješ žádné znalosti ![]()
Já mám placený web na wedos a vytvořila jsem si ho ve wordpressu a byl to tedy ze začátku oříšek, skoro týden jsem na tom makala… TAkžer určitš jsou i jednodušší programy na tvorbu stránek. Manžel hodně pomohl
Ale nakonec myslím, že už to docela to udržování zvládám, jen bych potřebovala aby měl den tak 100 hodin, abych ho stíhala aktualizovat tak, jak bych si představovala ![]()