Máte vlastní blog/web?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
22.1.14 10:10

Ahoj, já si píšu blog o mateřství na www.mamimami.cz ;)
Klidně koukněte:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.2.14 04:01

Zajímavé počtení třeba zde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XAS
4
15.3.14 19:43

Píšu na stránky o ručním vyrábění, snažím se psát podrobné a přehledné návody.
návody nejen na šití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.3.14 10:15

Já musím říci, že jsem byla naprosto spokojená z blgz.cz vše je tam vysvětlené, pokud si nevíte rady pošlete svůj dotaz a většinou vám nejdéle do hodiny odpoví a poradí :). Vše je jednoduché, aktualizuje se, vidíte návštěvnost atp. A hlavně je zdarma takže na zaučení skvělí a pak třeba svůj vlastní s koupenou doménou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselka666
9.9.14 15:22

Dobré odpoledne maminky a tatínci.

MOC VÁS PROSÍM O POMOC :oops:

Na to, že je mi 22 let jsem opravdu totálně mimo mísu co se týče tvorby webových stránek.

Prosím, může mi někdo pomoci jak se to dělá?

Založila jsem si web zdarma www.poradce-pro-vyzivu-ms.webnode.cz jenže jsem už měla pár odkazů že obsah jako jooo dobrýýý, ale ta doména :roll:

Nejdříve jsem si tedy musela vygooglit co je jako ta doména :lol:

Pak jsem zjistila, že se to dá jakože koupit, a tak jsem si zaregistrovala doménu www.poradceprovyzivums.eu . Tím jsem ale skončila…

Musím si prý nějaký hosting ještě koupit, to jsem si objednaal něco za 25,–/měsíc ale ještě jsem to neplatila, nevím jestli je to správně nebo ne…

Podotýkám že tohle jsem řešila přes web wedos.cz,což mi doporučil psolužák ze školy co se v PC vyzná, ale nemá čas mi udělat ten web…

Poradí mi nekdo co dělat dál?

Taky by mě zajímalo jestli byšlo udělat, že když zadá někdo můj web na webnode že ho to přesměruje už na tu novou odménu…Už jsem totiž rozdala dost letáků i vizitek, kde je napsaný ten web z webnode :roll:

Tak a co fčííííl??? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20777
9.9.14 16:59

@miselka666 No teď se nauč psát html :) Ten indextečkahtml je ten hlavní soubor, ze kterého se odvíjí zbytek. Nemá smysl to tu takto vysvětlovat, podívej se sem:

http://www.jakpsatweb.cz/html/

Není to tak složité a dá se sehnat i program na psaní html stránek. A než to rozjedeš tímto způsobem, doplňuj i to na webnode. Oni tam nabízí i placenou doménu, takže by ti rovnou převedli ty tvoje webovky, co už tam máš, ale bude to dražší, než si je vytvořit sama (a doménu už máš zaplacenou jinde).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.15 16:22

Ahoj, oživuji diskuzi, chtěla bych si založit blog, klidně na blog.cz, chci do něj psát všechno možné, mam takový nápady, ale o co mi jde.. je ten blog anonymní? Samozřejmě pokud tam nebudu psát já sama svoje údaje :lol: Myslím to tak, ze když ho někdo najde na Googlu třeba, jestli zjisti kdo ho píše..

• Citovat
  • Upravit
424
30.10.15 16:32
M
@Anonymní píše:
Ahoj, oživuji diskuzi, chtěla bych si založit blog, klidně na blog.cz, chci do něj psát všechno možné, mam takový nápady, ale o co mi jde.. je ten blog anonymní? Samozřejmě pokud tam nebudu psát já sama svoje údaje :lol: Myslím to tak, ze když ho někdo najde na Googlu třeba, jestli zjisti kdo ho píše..

Ano, pokud se tam nepředstavíš, tak myslím bude anonymní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.16 16:22

Já jsem si dnes založila nový blog na blogspotu, budu moc ráda když mi poradíte, jak ho vylepšit a nějaké vychytávky. Předem moc děkuji :) http://blackrose-denik.blogspot.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
10.1.16 17:26

Naučit se pravopis a typografii. Nedá se to číst.
Odkazy z menu jsou nefunkční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.16 19:39
@LucaLuca píše:
Naučit se pravopis a typografii. Nedá se to číst.
Odkazy z menu jsou nefunkční.

Díky za názor. Jaký pravopis máš na mysli? Přečti si větu pod názvem blogu v záhlaví, přešla jsem z blog.cz,takže s tím teď trochu zápasím, četla jsem návod na ty odkazy v menu, ale pořád to nefunguje, takže na tom pracuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
10.1.16 19:42

Ahoj všem! Všechny Vás tu vítám. Můj blog je zaměřený hlavně na holky, protože tu najdete různé kosmetické články, tagy, rady a nápady, recenze na kosmetické produkty a spoustu dalšího. A teď v rychlosti něco málo o : Jsem 16-ti letá slečna, která studuje gymnázium. Baví mě blogovat a taky jsem osmým rokem ve skautu. Můj blog je teď hlavně ve fázi zařizování, takže prosím mějte strpení. Jsem dlouholetá uživatelka blog.cz,takže mi bude asi nějakou dobu trvat, než si zvyknu na trochu jiný systém.

Plus blbě všechny čárky, za čárkou se píše mezera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.16 19:57
@LucaLuca píše:
Ahoj všem! Všechny Vás tu vítám. Můj blog je zaměřený hlavně na holky, protože tu najdete různé kosmetické články, tagy, rady a nápady, recenze na kosmetické produkty a spoustu dalšího. A teď v rychlosti něco málo o : Jsem 16-ti letá slečna, která studuje gymnázium. Baví mě blogovat a taky jsem osmým rokem ve skautu. Můj blog je teď hlavně ve fázi zařizování, takže prosím mějte strpení. Jsem dlouholetá uživatelka blog.cz,takže mi bude asi nějakou dobu trvat, než si zvyknu na trochu jiný systém.Plus blbě všechny čárky, za čárkou se píše mezera.

Tak to se omlouvám, jestli tě to tolik pohoršuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
10.1.16 20:12

Ses ptala snad. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
10.1.16 20:41

@BlackRose99 Jako sorry, ale pokud chceš psát veřejně, tak by to mělo být snad bez chyb, ne? Nebo aspoň bez hrubek.
A pokud neuneseš kritiku, tak se neptej na názor :nevim:
A mmch.: "Všechny Vás tu vítám. " Taky chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová