Máte vlastní blog/web?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1980
11.6.12 14:04

Jeden z mých koníčků je tvorba webů, grafiky a designu, takže ano mám svůj web
( koupená doména a hosting ).
Co se týče blogu … holky ti už pár tipů napsaly, tak se nebudu opakovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.8.12 21:42

Taky mam svuj web, je zadarmo, jen domenu si platim :-) Ale posledni dobou s malou nejak nestiham :-( www.pajoslava-art.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.13 15:05

Chtěla bych začít psát blog, ale tápu… Různě hledám, googlím a mimo jiné jsem našla tento:
 http://www.pise.cz/

Znáte to někdo? Píšete tam? Nějak se mi nechce věřit, že je to skutečně zadarmo, ale ceník jsem tam nenašla, tak fakt nevím. Koukala jsem i na webnode, ale přijde mi, že je to dost omezené. Kolik se vám tam toho vejde? Chci psát obyč rodinné stránky s články, sem tam nějakou fotku a tak :nevim: Ale nemám reálnou představu, kolik toho v konečném důsledku bude (a jestli mě to nakonec nepřestane bavit :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klare
29.4.13 15:09

Na pise.cz jsem nějakou dobu psala, je to zadarmo, administrace jednoduchá. Webnode ti na rodinné stránky v pohodě stačí, pokud tam nebudeš cpát tuny nezmenšených fotek…

• Citovat
  • Upravit
Barus56
29.4.13 15:13

@Selma_Hajkova tak si ho založ na blogspotu či blog.cz ;) tam je to zadarmo a třeba na blogspotu pak můžeš přejít i na svojí doménu, která se ale pak platí…já má teda zkušenost jenom s blogspotem a jsem spokojená a s tim pise.cz nevím jak to tam je

• Citovat
  • Upravit
29.4.13 15:22
@Klare píše:
Na pise.cz jsem nějakou dobu psala, je to zadarmo, administrace jednoduchá. Webnode ti na rodinné stránky v pohodě stačí, pokud tam nebudeš cpát tuny nezmenšených fotek…

Když mně se tady na tom líbí, že si to můžu udělat podle sebe, případně se sama štvát s kódem, když se mi bude chtít. To u webnode nejde, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.13 15:24

@Barus56 Na tu svou doménu se dá přejít leckde :think: Ach jo, to je dilema :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.13 15:49

Klare, proč jsi vlastně s psaním na onom blogu přestala? (já to tam teď projíždím a koukám, co a jak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
11.5.13 10:47

Ahojky, je tady někdo další, kdo si píše blog? Já mám svůj chvíli, ale hrozně ráda bych si přečetla nějaké jiné, zajímavé blogy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
24.5.13 11:31

@Nicki.Minaj

blogů jsem se snažila napsat několik, nejvíc mi vyhovuje blog.cz. můj aktuální je tenhle a popisuju v něm svojě těhu atd…:

http://denikkrkavcimatky.blog.cz/

zkus taky mrknout na

http://whiteskull.blog.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.1.14 12:52

Hezké poledne, kamarádka má blog www.ostruzina.cz. Píše tam asi, co ji napadne, já tam ale chodím docela ráda, je tam o výletech, zahradě, bydlení…prostě všehochuť:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.1.14 10:10

Ahoj, já si píšu blog o mateřství na www.mamimami.cz ;)
Klidně koukněte:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.2.14 04:01

Zajímavé počtení třeba zde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XAS
4
15.3.14 19:43

Píšu na stránky o ručním vyrábění, snažím se psát podrobné a přehledné návody.
návody nejen na šití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.3.14 10:15

Já musím říci, že jsem byla naprosto spokojená z blgz.cz vše je tam vysvětlené, pokud si nevíte rady pošlete svůj dotaz a většinou vám nejdéle do hodiny odpoví a poradí :). Vše je jednoduché, aktualizuje se, vidíte návštěvnost atp. A hlavně je zdarma takže na zaučení skvělí a pak třeba svůj vlastní s koupenou doménou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová