Jméno pro pejska

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28414
5.8.10 21:15
zuzulenda píše:
janinkaz píše:
Tak „Debil“ mě pobavil :lol:Já měla kokra Dastyho. Jinak tchán měl dřív taky ohaře Gastona.
Gastona chtěl moc můj muž, ale nakonec z toho sešlo… Dělala jsem si srandu, že by si lidi mysleli, že na něj voláím „KASTROLE“ :-D
Ale nic proti :-)

No on to byl loveckej pes (i tenhle At je) a jméno mu sedlo. Jenže bohužel ho zajel na státní kamion :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
5.8.10 21:16

Ti jsou krásní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
5.8.10 21:17

My máme Arona ( respektive vyslovujem to Áron) a Leona ( přítel chtěl plemeno leonbergera, to se mu nepoštěstilo, tak dal aspon jméno Leon).Sklonuju to Leonku a občas Leontýno (ikdyž je to pes :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213

me se prave to jsmeno na takoveho hafana moooc libi…jeee stenatko,ony jsou k zulibani,mazlici…bude tezke vybirani,ale ver,ze jedno stenatko ti bude bliz,necim se ti zalibi vic nez ostatni,hlavne ne zadneho bojinka a nebo suverena-neco mezi tim…
Preji stastnou volbu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
:-O

Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
5.8.10 21:18

Jo a ještě pro inspiraci, sousedi mají Gastona ( takovej smeták nosí to jméno, vůbec to k němu nepasuje :roll: ) a Vorena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
5.8.10 21:20

Zuzulendo, NÁDHERA!!!! Těším se čím dál víc!!!

• Citovat
  • Upravit
21184
5.8.10 21:21

To jsou nádherný štěňátka :huban:
Já jsem prostě zaujatá tím naším,co jsme měli- Faronem.Jeho otec se jmenoval Faraon a my jsme to trošku předělali.Říkali jsme mu Faronku,Fáňo,Fofonku a někdy i pane Fó :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
5.8.10 21:22
:-)

Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
5.8.10 21:27
zuzulenda píše:
**Zuzko :?: **, já se taky těšila :-) Teď nám dává zabrat. Vybrali jsme si snad toho nejdivočejšího, nejpaličatějšího :-) Občas mám nervy v kýblu, ale doufám, že ho to brzy přejde :-)

Prý jsou nejhorší ve věku 18-24 měsíců, pak by se „prý“ měli zklidnit! :lol:

• Citovat
  • Upravit
3910
5.8.10 22:03
:-)

Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
5.8.10 22:16

To já taky studuju (mám půjčenou knížku) a ta fena se štěňatama je mojí ségry, tak i ona mi hodně řekla, ale je jasný že každej pes má svoji povahu…Knížku si přečtu, ale nečekám že budu mít doma ukázkovýho psa :wink: A nebo budu mít šťastnou ruku a nějaký ideál si zrovna vyberu :lol:

• Citovat
  • Upravit
6234
5.8.10 22:16

No my máme Johnnyho (to je ten na metříku a obrázku) a říkáme mu kromě toho ještě Mumínku, Mumku, Mumine a když mi naposledy u tchyně třikrát zdrhnul ze zahrady, tak jsem na něj volala ty kreténe :mrgreen: , jo a ještě máme Šuhaje a měli jsme Twiggi a líbil se mi i Argo a bývalá tchně měla malýho knírače a jmenoval se Ajax :mrgreen:
Jinak jsou teda nádherní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
5.8.10 22:18

twigi-ale chapu,ze v tu chvili bylo kretene na miste :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
5.8.10 22:21