Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
zuzulenda píše:janinkaz píše:Gastona chtěl moc můj muž, ale nakonec z toho sešlo… Dělala jsem si srandu, že by si lidi mysleli, že na něj voláím „KASTROLE“
Tak „Debil“ mě pobavilJá měla kokra Dastyho. Jinak tchán měl dřív taky ohaře Gastona.
Ale nic proti
No on to byl loveckej pes (i tenhle At je) a jméno mu sedlo. Jenže bohužel ho zajel na státní kamion ![]()
My máme Arona ( respektive vyslovujem to Áron) a Leona ( přítel chtěl plemeno leonbergera, to se mu nepoštěstilo, tak dal aspon jméno Leon).Sklonuju to Leonku a občas Leontýno (ikdyž je to pes
)
me se prave to jsmeno na takoveho hafana moooc libi…jeee stenatko,ony jsou k zulibani,mazlici…bude tezke vybirani,ale ver,ze jedno stenatko ti bude bliz,necim se ti zalibi vic nez ostatni,hlavne ne zadneho bojinka a nebo suverena-neco mezi tim…
Preji stastnou volbu ![]()
Jo a ještě pro inspiraci, sousedi mají Gastona ( takovej smeták nosí to jméno, vůbec to k němu nepasuje
) a Vorena…
To jsou nádherný štěňátka ![]()
Já jsem prostě zaujatá tím naším,co jsme měli- Faronem.Jeho otec se jmenoval Faraon a my jsme to trošku předělali.Říkali jsme mu Faronku,Fáňo,Fofonku a někdy i pane Fó ![]()
zuzulenda píše:
**Zuzko**, já se taky těšila
Teď nám dává zabrat. Vybrali jsme si snad toho nejdivočejšího, nejpaličatějšího
Občas mám nervy v kýblu, ale doufám, že ho to brzy přejde
Prý jsou nejhorší ve věku 18-24 měsíců, pak by se „prý“ měli zklidnit! ![]()
To já taky studuju (mám půjčenou knížku) a ta fena se štěňatama je mojí ségry, tak i ona mi hodně řekla, ale je jasný že každej pes má svoji povahu…Knížku si přečtu, ale nečekám že budu mít doma ukázkovýho psa
A nebo budu mít šťastnou ruku a nějaký ideál si zrovna vyberu ![]()
No my máme Johnnyho (to je ten na metříku a obrázku) a říkáme mu kromě toho ještě Mumínku, Mumku, Mumine a když mi naposledy u tchyně třikrát zdrhnul ze zahrady, tak jsem na něj volala ty kreténe
, jo a ještě máme Šuhaje a měli jsme Twiggi a líbil se mi i Argo a bývalá tchně měla malýho knírače a jmenoval se Ajax ![]()
Jinak jsou teda nádherní!
RadanaH píše:
twigi-ale chapu,ze v tu chvili bylo kretene na miste![]()
souhlasím!
![]()