Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky zuzko,myslím,že jméno by si měl vybrat majitel psa.A pomoct by ti mohl nějaký seznam psích jmen na netu.Zadej do vyhledávače a něco ti určitě vyleze( je jich mraky,tak pěkný čtení).U nás to bylo,že já vybírala jezevčíkovi(Maxim) a manžel labíkovi(Sam) ![]()
Já vždycky chtěla Německou dogu, jmenoval by se Falco. Jinak já hledala inspiraci pro naše štěňata v psím nebo americkém kalendáři. Nemáš představu aspoň o počátečním písmenku?
Zdravím,
to je těžký.. jmen máš strašně moc
jednoduše bych na netu našla kalendář s jménama a věřim, že tě určitě nějaké to jméno zaujme
A nebo co třeba představa o počátečním písmenku?
Příspěvek upraven 05.08.10 v 19:46
Já už jsem projížěla psí kalendář, a nejvíc se mi líbí Max (Maxim) Sam a Nero. Verenika se mi trefila do vkusu
Jak už jsem psala, mě tahle diskuze napadla, protože tu každou chvilku běží nějaká o jménech dítěte, tak mě zajímá, jaká se vám líbí psí jména ![]()
Jinak rodiče mají amerického staforda a ten se třeba jmenuje Dasty ![]()
Ahojky, tak já měla hnědého labradora a jmenoval se Morpheus, říkala jsem mu Morfíčku ![]()
Zuzko-
No vidíš,tak už máš vlastně vybráno.Mě se líbí krátký a důrazný jména.Abych křikla a mělo to nějakej zvuk
Nejhorší jsou asi jména jako Terezka,Kubíček atd.Jména pro děti to jsou OK
Sousedi mají třeba Piškota
(je to kříženec labíka a jezevčíka) prvně v životě jsem viděla bílýho jezevčíka
![]()
Vereniko
vím že jméno pro psa by mělo být důrazné a krátké. To co jsi psala - s tím naprosto souhlasím
A teda já jsem nikdy neviděla bílého jezevčíka ![]()
Jinak klidně pište dál, budu ráda za každé jméno, ať mám z čeho vybírat
Jinak všem děkuji!!!
jeden bover v Brně má vlčáka co se jemnuje Debil…chudák…
ale je vtipný když na něj ve městě volá ![]()
Jink mě se líbí na velkýho psa Arnošt
![]()
ahoj,znám německou dogu,psa, s pěkným jménem-Apollo ![]()
a retrívra- Dag…
jinak ten Nero se mi taky líbí ![]()
xzuzkax píše:
Já už jsem projížěla psí kalendář, a nejvíc se mi líbí Max (Maxim) Sam a Nero. Verenika se mi trefila do vkusuJak už jsem psala, mě tahle diskuze napadla, protože tu každou chvilku běží nějaká o jménech dítěte, tak mě zajímá, jaká se vám líbí psí jména
jé Nera sme měli byl to černej kokršpněl a byl těžce nezvladatelnej ![]()
Ahoj Zuzko,ridgebacka jsme taky měli,úžasný pejsek.Jmenoval se Faron a byl to náš miláček.Jméno se k němu krásně hodilo.Tak třeba se ti to taky zalíbí ![]()
Čau mě se líbí Aron,na netu jsem našla:Dalšími variantami přepisu jména jsou Aaron a Árón. Vykládá se jako "prorocký, osvícený,
Ahojky, zdravím všechny! Každou chvíli tady běží diskuze na téma „Jméno dítěte“. Tak mě napadlo, že byste mi mohly poradit i se jménem pro pejska
Budem mít štěně (bude to pes, né fenka) Rhodéského ridgbacka, takže v dospělosti by to měl být velký pes, vzbuzující respekt, takže bych pro něj chtěla jméno, které se k němu bude hodit… Máte nějaké tipy?
Předem děkuji za odpovědi!