Jméno pro pejska

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
5.8.10 22:41

s hafana je prdel,bez nich ji zivot nuda :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
5.8.10 22:43

ty štěňata jsou úžasný!!!! :palec: :huban:
hned bych si jedno vzala (al bylo by u nás chudáček o samotě, to si na triko nevemu) :cry:

Taky jsem zvědavá, jaký jméno nakonec vyberete, nezapomeň se pak přijít pochlubit i s fotkou vybraného pejska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
5.8.10 22:45

To si pište, že bylo, když už jsem šla po třetí, tak jsem vzteky neviděla, no ona byla tma :mrgreen: , ale jinak je zlatej, takovej mumkatej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
5.8.10 23:08

Ahoj, kamarádčin ridgeback se jmenuje Rafael. Říkají mu Rafe, Rafi(ku)… :palec:

A naše krysařice se jmenuje Bibinka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baba Jaga
5.8.10 23:09

Co takhle Artuš?

• Citovat
  • Upravit
7805
6.8.10 07:30

Ahoj,

tak náš jezevčík se jmenuje Tom :mrgreen: ,kamarádčin Rocky.
Teta má pouličku Dustyho,babičká má stafdorda Breda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
6.8.10 08:31

J :mrgreen:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
6.8.10 09:42

Koukám taky veselo :lol: , to náš kluk je naštěstí už velkej, takže mi tohle nehrozí :lol: , jinak náš pes občas s..e a u toho jde, to je taky dost dobrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.8.10 09:43
zuzulenda píše:
My máme 3měsíční štěně a občas je fakt na zabití :-) :roll:
Tak to se teda mám ještě na co těšit… U nás teď jede pořád : Ellinko, to nesmíš. Endy, to nesmíš :-)
Ještě že je krásně a jsme pořád někde na cestách, jinak sousedy by asi za chvilku trefilo :mrgreen:
Jinak já si nastudovala vše o těchto psech a zatím málo z toho je pravda :-)
:mrgreen: :mrgreen:

Takhle je to u nás.Adámku nesmíš,Same fuj.Kdyby nás někdo poslouchal tak si musí myslet,že jsem blázen 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
6.8.10 11:02

Zuzulenda, tak přesně takhle vypadám na procházkách i já :-D

Já už jsem ale tak zmagořená, že jsem jednou šla bez dětí nakoupit a psa uvázala u krámu a říkám mu „Boníčku, hačej“. Docela mazec :oops:

• Citovat
  • Upravit
23847
6.8.10 11:08

Mně se docela líbí, když má ten pes právě jméno, co zrovna neodpovídá jeho velikosti, třeba zavoláš Ňufíčku a vyleze doga jako vrata :mrgreen: Známí mají fenu vlčáka - docela ostrou hlídačku a říkají jí Růženka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
6.8.10 11:19

[c

Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
6.8.10 11:28

Zuzulendo, tak tos mě potěšila, že v tom nejsem sama. :-D

• Citovat
  • Upravit
17310
6.8.10 11:49

Tak já zase motám jména.Když jdu se psama a Adamem ven a zamotají se všichni tři tak nevím komu mám jak říkat :oops: A zdrobněle na psy mluvím taky-manžel občas žárlí nebo jak to napsat :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
6.8.10 11:52
zuzulenda píše:
jjelena píše:
Zuzulenda, tak přesně takhle vypadám na procházkách i já :-DJá už jsem ale tak zmagořená, že jsem jednou šla bez dětí nakoupit a psa uvázala u krámu a říkám mu „Boníčku, hačej“. Docela mazec :oops:
To chlap mi občas říká, že na něj nemám mluvit jak na děcko… Mluv na něj přísně, vždyť takhle tě nebude poslouchat. Taky mu minule říkám, Endy hačni si :-) Nebo Endy to nesmíš dělat nebo dostaneš na zadek :-D Prostě demence :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:

mě bohužel fenky zemřeli rok resp. 2roky po narození dcery takže podobný stavy jsem moc neměla, ale zato jsem volala na psy jménem dítěte a naopak a případně jsem to ještě kombinovala se jménem manžela … a pak jsem se divila, že mě nikdo neposlouchá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný