Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ty štěňata jsou úžasný!!!!
![]()
hned bych si jedno vzala (al bylo by u nás chudáček o samotě, to si na triko nevemu) ![]()
Taky jsem zvědavá, jaký jméno nakonec vyberete, nezapomeň se pak přijít pochlubit i s fotkou vybraného pejska
To si pište, že bylo, když už jsem šla po třetí, tak jsem vzteky neviděla, no ona byla tma
, ale jinak je zlatej, takovej mumkatej ![]()
Ahoj, kamarádčin ridgeback se jmenuje Rafael. Říkají mu Rafe, Rafi(ku)… ![]()
A naše krysařice se jmenuje Bibinka ![]()
Ahoj,
tak náš jezevčík se jmenuje Tom
,kamarádčin Rocky.
Teta má pouličku Dustyho,babičká má stafdorda Breda.
Koukám taky veselo
, to náš kluk je naštěstí už velkej, takže mi tohle nehrozí
, jinak náš pes občas s..e a u toho jde, to je taky dost dobrý!
zuzulenda píše:
My máme 3měsíční štěně a občas je fakt na zabití![]()
Tak to se teda mám ještě na co těšit… U nás teď jede pořád : Ellinko, to nesmíš. Endy, to nesmíš
Ještě že je krásně a jsme pořád někde na cestách, jinak sousedy by asi za chvilku trefilo
Jinak já si nastudovala vše o těchto psech a zatím málo z toho je pravda
Takhle je to u nás.Adámku nesmíš,Same fuj.Kdyby nás někdo poslouchal tak si musí myslet,že jsem blázen ![]()
Zuzulenda, tak přesně takhle vypadám na procházkách i já ![]()
Já už jsem ale tak zmagořená, že jsem jednou šla bez dětí nakoupit a psa uvázala u krámu a říkám mu „Boníčku, hačej“. Docela mazec ![]()
Mně se docela líbí, když má ten pes právě jméno, co zrovna neodpovídá jeho velikosti, třeba zavoláš Ňufíčku a vyleze doga jako vrata
Známí mají fenu vlčáka - docela ostrou hlídačku a říkají jí Růženka ![]()
Tak já zase motám jména.Když jdu se psama a Adamem ven a zamotají se všichni tři tak nevím komu mám jak říkat
A zdrobněle na psy mluvím taky-manžel občas žárlí nebo jak to napsat ![]()
zuzulenda píše:jjelena píše:To chlap mi občas říká, že na něj nemám mluvit jak na děcko… Mluv na něj přísně, vždyť takhle tě nebude poslouchat. Taky mu minule říkám, Endy hačni si
Zuzulenda, tak přesně takhle vypadám na procházkách i jáJá už jsem ale tak zmagořená, že jsem jednou šla bez dětí nakoupit a psa uvázala u krámu a říkám mu „Boníčku, hačej“. Docela mazec
Nebo Endy to nesmíš dělat nebo dostaneš na zadek
Prostě demence
![]()
![]()
![]()
mě bohužel fenky zemřeli rok resp. 2roky po narození dcery takže podobný stavy jsem moc neměla, ale zato jsem volala na psy jménem dítěte a naopak a případně jsem to ještě kombinovala se jménem manžela … a pak jsem se divila, že mě nikdo neposlouchá ![]()