Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No já znala ridgbeka import jmenoval se Boss nebylo to jméno dle PP..ale pokud tam není vyloženě něco zrůdnýho tak jsem pp jméno nechala nebo mírně upravila Hester = Hesy Noblesa =Noby Aga je Aga plus ty holčičky berušky a zlatíčka
![]()
Zvažujeme ještě pořízení dalšího pejska. Chtěli bychom fenku bulteriéra. Co si myslíte o jméně Carcosa? Podle mě je hrozné, ale na nic jiného nemůžeme přijít.
Ty zvažuj spíš jiný server @markur59
ta tvoje beletrie už nudí.
@markur59 píše:
Zvažujeme ještě pořízení dalšího pejska. Chtěli bychom fenku bulteriéra. Co si myslíte o jméně Carcosa? Podle mě je hrozné, ale na nic jiného nemůžeme přijít.
Nééé, to né. Jak na ni budete volat? Karky
?
Co třeba Ema? Je to jednoduché, štěně si to snadno zapamatuje ![]()
@xzuzkax píše:
Ahojky, zdravím všechny! Každou chvíli tady běží diskuze na téma „Jméno dítěte“. Tak mě napadlo, že byste mi mohly poradit i se jménem pro pejskaBudem mít štěně (bude to pes, né fenka) Rhodéského ridgbacka, takže v dospělosti by to měl být velký pes, vzbuzující respekt, takže bych pro něj chtěla jméno, které se k němu bude hodit… Máte nějaké tipy?
Předem děkuji za odpovědi!
muj pejsek se jmenuje Samuello, ape dám vám sem nejaké rady.
Co tak Lenny, Jack, Stark, Edward/Eduard, Omar, Dixi, Elvis, Leo, Lucky, Sarius, Ommy, Otto a Tommy
z techto navrhuji nejvic Omara (my meli amaretta, ale nechci aby nekdo mel stejne navic omar je asi hezci)