Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte! Celý den tu nejsem a skoro vás nestačím dočítat!
Děkuju všem za příspěvky!!!
![]()
jjelena píše:
Zuzulenda, tak přesně takhle vypadám na procházkách i jáJá už jsem ale tak zmagořená, že jsem jednou šla bez dětí nakoupit a psa uvázala u krámu a říkám mu „Boníčku, hačej“. Docela mazec
No to já jsem taky extrémek, ale spíš je to tím, že ještě nemám děti (za dva měsíce až
) a pesana beru jako svoje dítě…Takhle jsem jednou stála u kolejí, Leon vedle mě seděl a já : " Leonku, koukej, jede vláček, červenej, no koukej" No pak jsem si všimla, že vedle mě stojí ženská a říká své holčičce to samé, teprv mi došlo co dělám a raději jsem vzala Leona a zdrhla ![]()
Ahojte holky!
Tak jsme to s manželem probírali a pejsek se bude jmenovat Maxim (samozřejmě mu budem říkat Max)
Už mám i jednoho vyhlídnutého, je větší a klidný, ale uvidíme až pejsci trošku povyrostou ![]()
Děkuji že jste se zapojily do diskuze! ![]()
xzuzkax píše:
Ahojte holky!
Tak jsme to s manželem probírali a pejsek se bude jmenovat Maxim (samozřejmě mu budem říkat Max)Už mám i jednoho vyhlídnutého, je větší a klidný, ale uvidíme až pejsci trošku povyrostou
Děkuji že jste se zapojily do diskuze!
pekne jmeno,stastnou ruku pri vyberu a hodne radosti s milackem ![]()
Zdravím všechny účastnice této diskuze, po dlouhé době
! Už máme pejska týden doma. Jmenuje se Maxim! ![]()
Tak si to užij, ten náš se tam už nevejde, ale občas se snaží ![]()
Twiggi, zrovna dneska, když mi spal na klíně, jsem si říkala jak dlouho to bude trvat než ho neunesu
Asi dlouho ne, protože mi veterinářka řekla že vyroste rychle ![]()
Na fotce je moje dcera (ta už Maxe unést nemůže) ![]()
No já mám doma ještě jedno tele (slovenský čuvač) a to si pamatuju, když jsem ho jako štěně táhla k veterináři, tak mi říkal ať si to nošení užiju
labíka jsem unesla ještě ve čtyřech měsících a to už měl 16 kg, teď už má o dvacet víc ![]()
ahoj tak jestli se můžu přidat my jsme si teď pořídili štěně bígla s kříženého s něčímale je více do bígla.Jmenuje se Shelby.