Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
já se spletla ve fotce a nevim jak ji změnit dám tam novou.je mu taky 7týdnů,pod ručníkem je že měl zápal plic a musel být co nejvíce v teple.Den po převzetí od majitelů byl špatný tak strávil dva dny na veterině kde mi řekli že to nepřežije ale pohoda zvládl to a už běhá.
Chudáček malej, no hlavně že to zvládl!
Je to krásnej hafík!
My jsme dnes byly na druhé procházce (na vodítku). Při té první se vždycky zastavil a nechtěl dál (tak se vezl v kočárku-košíku), ale dnes už to byla paráda, šel krásně!!!
ahojky tak přidávám fotku jak náš Shelby roste, ale řeknu vám že je to hrozný vše kouše nechce mě poslouchat
jen přítele který samozřejmě většinu času tráví v práci.
Tady na té fotce vlezl synovi do jeho auta. ![]()
Mě ten náš rozmazlenec taky neposlouchá
, jenom občas na piškotek
, no a moji drahou polovičku už vůbec ![]()
Je to krasaveček ![]()
jo to znám ,zkouším ho vycvičit ale vypadá to že cvičí on mě.No naštěstí mu jsou zatim dva měsíce tak uvidíme jak mu to půjde
Ahoj, nádherní pupíci
, určitě mi dáte za pravdu, že nádherně štěnátkově voní, já miluju vůni štěnátek
, jo a známá má RR jménem Oskar, taky hezký!!!
Ahoj my mame yorkšira a jmenuje se Timy je to naš mazliček
![]()
jo a ještě k Timymu…je mu 4 měsice miluju ho
![]()
Ahoj, můžu se přidat? v úterý si jedem pro štěńátko německého ovčáka a pořád nevíme jméno. chtěla jsem Endyho, to mi zavrhli. Filípek chce Rexe (ať žije televize/ a manžel Bojara
takže vybíráme něco úplně jiného, ale žádné hezké nemůžu nikde najít. nemáte tip?
@kosatka bratrovi naší feňulky, který žije ve Švédsku říkají Rolex
. Na NO by mi to celkem sedělo:)
Já bych vybírala tady: http://www.jmena-psu.cz/…-psich-jmen/ ![]()
Ahoj Coblli! Skoro pod tou dekou (ručníkem?) není prďolka vidět!
Jak je starý? Ten náš má 7 týdnů..