Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojky,
zkus mrknout sem, jsou tam návrhy jmen od holek a i nějaké odkazy na fajn jména… ![]()
https://www.emimino.cz/…psika-45711/
Včera jsem viděla dalmatina Eduarda a přišlo mi to krásně vznešený a moc mu to slušelo ![]()
co třeba Simba (svahilsky lev a rídž byl vyšlechtěný k jejich lovu
) nebo Barney, Dante, Artur (Art, Artie), Gaston, Lord, Vigo, Karo, Enrico ..... a spousta spousta dalších
třeba aspoň něco pomohlo
My máme jorkšíra a jmenuje se Nemo,vybírali jsme ze jmen: Simon(sajmon),Charlie,Nemo a proběhla losovačka…vyhrál Nemo…
RyBANA píše:
jeden bover v Brně má vlčáka co se jemnuje Debil…chudák…ale je vtipný když na něj ve městě volá
Jink mě se líbí na velkýho psa Arnošt![]()
Rybano,fakt chudák pes, i když mu je to asi jedno
Ale představila jsem si jak na něj ten jeho páníček volá a nemůžu se přestat smát! ![]()
Holky děkuju všem! Fakt krásný jména. Asi taky budem losovat ![]()
my máme berňáka a jmenuje se Benji.jinak jem dnes slyšela volat na psa Dextre.
co třeba BRIT nebo Áres,SONNY,Aladar,Don,Dar,Dasty…jsemm zvědavá jako jméno zvítězí pro pesana ![]()
Tak „Debil“ mě pobavil ![]()
Tchán má ohaře Ata (At, ne ejtý), kamarádka berňáka Arta. Ale on měl v papírech Aron, jenže se tady ve vsi jmenuje jedna rodina - Aronovic, takže volat na něj Arone by bylo fakt blbý ![]()
Já měla kokra Dastyho. Jinak tchán měl dřív taky ohaře Gastona. A Falca mají tady taky jedni lidi. Jinak moc psí jména nesleduju
Jo a ještě známí mají Sendyho, a švagrová Maxe.
Já bych dala asi něco ne tak častého ![]()
Sylvajs píše:
co třeba BRIT nebo Áres,SONNY,Aladar,Don,Dar,Dasty…jsemm zvědavá jako jméno zvítězí pro pesana
Dnes přijede manžel z práce (je přes týden pryč) tak to s ním proberu a pak dám vědět, jak se ten náš mazlíček bude jmenovat ![]()
me se libil treba Baddy ![]()
pejska ti zavidim ridgbag je nadherny pes,ja mam malolou vorisici,pritel nema rad velka plemena,ale psi jsou uzasni ![]()
RadanaH píše:
me se libil treba Baddy
pejska ti zavidim ridgbag je nadherny pes,ja mam malolou vorisici,pritel nema rad velka plemena,ale psi jsou uzasni
Baddy je moc pěkné jméno!
Máme ještě čas, teprve se narodily, ale až si vyberem konkrátního, tak už chceme mít jméno vybrané.Maminka se jmenuje Sisi.
Posílám fotečky!
Příspěvek upraven 05.08.10 v 21:14
Bude těžké si vybrat, mají 8 pejsků a 2 fenky. (Chceme pejska)