Jméno Tilly

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
6.11.13 18:19

Znala jsem jen jako příjmení, navíc muže.
Každopádně nechala bych to jako zdrobnělinu Matyldy a říkala bych jí Tilly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
6.11.13 18:19
@rachel55 píše:
Ale ted mi rika dcera, ze v UK je to bezne jmeno

To se asi takhle moc brát nedá. Oni také mají v UK jiná příjmení než máme my a Květoslava Cooper taky nezní zrovna skvěle :D

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
6.11.13 18:20
@lleennttiillkkaa píše:
@kristynaa asi záleží na příjmení, protože jestli by to měla být sofie tilly nováčková, tak věř, že děti umí být zlé :D

Ne…věř mi, že děti ne…rodiče jsou zlí a necitliví…to oni doma zpochybní jméno nové spolužačky…oni si o ní budou povídat a děcko to bude pouze parafrázovat ve škole…tak to je…ve školce děti absolutně neřeší jména (u nás neřeší ani kamarády a PAS a že nejsou jako oni ani v nejmenším…dětem nepřijdou „divný“…berou je jako sobě rovné…v první třídě toto taky nikdo neřeší…dnes, kdy máš v takřka každé škole/třídě minimálně jednoho cizince s exotickým jménem a spoustu spolužáků se zvláštními jmény…tam se to ztratí… Často to bývá odposlouchané od rodičů…bohužel… :nevim: Ale máš pravdu v tom, že je potřeba být soudný ohledně příjmení…jestli se to hodí dohromady
Jinak mě se to jméno líbí…Pokud máš neutrální příjmení @kristynaa a jméno se ti líbí…jdi do toho…

• Citovat
  • Upravit
75
6.11.13 18:20

Našla jsem spisovatelku, která se tak jmenuje- Tilly Bagshawe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
6.11.13 18:21
@N. evill píše:
Ani třeba Tilly Schwarzová? Mi spíš u takových příjmení přijde navíc ta koncovka ová. Takhle nějak si představuji univerzální jméno.

Ne myslela jsem si, že mi to nebude sedět k příjmení ale ono to není hezké jméno…přinejhorším by tohle ale šlo…nedovedu si ji představit někde ve 20 na prac. pohovoru jak se představuje :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2028

Přijde mi to spíš jako roztomilá přezdívka než jméno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55

@Imane tak to uz si musi rozhodnout zakladatelka, v CR se dava tolik cizich jmen, ze uz je jedno zda k tomu pribude Tilly, me se to nelibi, ale pokud ji jo

• Citovat
  • Upravit
1657
6.11.13 18:22

Me se to moc libi.. :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
6.11.13 18:23
@ikyki píše:
Ne myslela jsem si, že mi to nebude sedět k příjmení ale ono to není hezké jméno…přinejhorším by tohle ale šlo…nedovedu si ji představit někde ve 20 na prac. pohovoru jak se představuje :nevim:

Mě spíš blesklo hlavou „Paní prezidentka Tilly Vokurková“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
6.11.13 18:24

Pokud nemate klasicke ceske prijmeni, tak proc ne… a vis co to jmeno znamena???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
6.11.13 18:24

@Jitka1976 Nene děti jsou zlé…mám sestru se Touretovým syndromem ( snad se to tak píše ), spousta rodičů ani nevím, že ve třídě takové dítě je a děti ve škole na chodbách na ní volají hele už de dement debilní…takže za mě jsou děti prostě zlé…ale je to dobou za mě v první třídě byla holčička na vozíku a nic takového by nás nenapadlo…

• Citovat
  • Upravit
1210
6.11.13 18:25

Líbí se mi to, ale jak už tu padlo, než jako jméno mi to zní jako přezdívka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
6.11.13 18:26
@meringa píše:
Mě spíš blesklo hlavou „Paní prezidentka Tilly Vokurková“ :think:

Tak zakl. píše, že mají univerzální příjmení tak jsem předpokládala, že to není Nováková, Vomáčková, Novotná atp :think:

• Citovat
  • Upravit
27247
6.11.13 18:26

@Jitka1976 jo i rodiče jsou zlí, ale třeba rodiče mých spolužáků mě nikdy neviděli a přesto ti kluci byli docela zlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
6.11.13 18:28

Líbí se mi, ale jako zkratka české Otylky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze