Jméno Tilly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uju
6750
6.11.13 19:26
@kristynaa píše:
Ahojky, chtěla bych se Vás zeptat na názor ohledně jména pro holčičku. Už mnoho let mám vybranou Sofii. Problém je v tom, že teď je to jméno tak oblíbené, že Sofinku potkáte na každém kroku. Takže jsem začala uvažovat o jiném nevšedním jménu Tilly. Popřípadě dvě jména Sofie Tilly nebo Tilly Sofie. Co si o tom myslíte? Zatím těhotná nejsem, ale zajímají mě vaše názory.
Díky :srdce:

Pokud nemáš problém s cizím jménem tak já bych asi vynechala Sofii a jdala jméno jen Tilly :nevim: mě se to vcelku líbí jen asi budeš mít běhání s žádostí o nějakou vyjímku neboi tak a to by se mi nechtělo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
6.11.13 19:39

Pro mne osobně je to velice ošklivé jméno :nevim:

• Citovat
  • Upravit
960
6.11.13 19:41

V kouzelné školce dávají pohádku Tilly a přátelé, tuhle jsem se synem koukala a to jméno mi uvízlo v paměti, protože je neobvyklé. Ale svojí dceři bych ho nedala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
6.11.13 19:45
@Lishaa píše:
V kouzelné školce dávají pohádku Tilly a přátelé, tuhle jsem se synem koukala a to jméno mi uvízlo v paměti, protože je neobvyklé. Ale svojí dceři bych ho nedala. :think:

Já na to nekoukám, můžeš mi prosím napsat, jak vypadá? :mrgreen: Já si jí totiž představuju jako hubenou, dlouhou, dva culíky, samá ruka,… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.11.13 19:46

@Lishaa Na Tilly and friends taky koukáme, ale ta Tilly je tak otřesně dabovaná, že bych jí nejradší kolikrát vrazila :pocitac: :mrgreen: jak můžou tak příšerně nadabovat holčičku z tak úžasné pohádky, která žije v domečku se slonem, krokodýlem, slepicí, vepříkem a zajícem?
 http://www.tillyandfriends.com/

• Citovat
  • Upravit
75
6.11.13 19:51
@Lizzi píše:
@Lishaa Na Tilly and friends taky koukáme, ale ta Tilly je tak otřesně dabovaná, že bych jí nejradší kolikrát vrazila :pocitac: :mrgreen: jak můžou tak příšerně nadabovat holčičku z tak úžasné pohádky, která žije v domečku se slonem, krokodýlem, slepicí, vepříkem a zajícem?
http://www.tillyandfriends.com/

Pohádka se mi moc líbí i ta holčička :D ale je pravda, že hlas jí měli dát úplně jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.11.13 19:53

@kristynaa v originále má takovej vysokej hlásek - prostě jak malá holčička, ale u nás musí mít hlas jak kdyby byla v pubertě a navíc vůbec neintonuje..

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
6.11.13 20:50

ZAKLADATELKO

:mrgreen: :mrgreen: KDE JSTE PŘIŠLI NA TO JMÉNO? To jste poskládali písmenka? :lol:
No mě se nelíbí, ale dej co se líbí Vám, nikomu do toho nic není ;) :palec:

• Citovat
  • Upravit
75
6.11.13 21:23
@Sandra752 píše: :mrgreen: :mrgreen: KDE JSTE PŘIŠLI NA TO JMÉNO? To jste poskládali písmenka? :lol:
No mě se nelíbí, ale dej co se líbí Vám, nikomu do toho nic není ;) :palec:

No jasně :potlesk: :mrgreen: psala jsem výhružný anonymní dopis a jak jsem stříhala ty písmenka, tak se to poskládalo nějak samo :mrgreen:
A teď vážně, je to anglické jméno a údajně běžně používané :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
6.11.13 21:27

@kristynaa Doufám, že jsem se tě nijak nedotkla, ale slyším to prvně…ale tak proč ne?! Lidi si na to zvyknou,,jde taky o to, jak si na to zvykne dcerka :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit
75
6.11.13 21:38
@Sandra752 píše:
@kristynaa Doufám, že jsem se tě nijak nedotkla, ale slyším to prvně…ale tak proč ne?! Lidi si na to zvyknou,,jde taky o to, jak si na to zvykne dcerka :think: :palec:

Vůbec ne, beru to :) je to o naposlouchání, slýchám to denně v pohádce http://www.tillyandfriends.com/ a začlo se mi to líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
6.11.13 21:47

Na Tilly taky koukáme, mně se to líbí, ale já nejsem zastáncem toho, aby se dětem dávala cizí jména :roll: Když už, tak dát Matyldu a říkat jí můžete klidně Tilly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
6.11.13 21:55

Mně zase vadí, jak je nadabovaná Laura (seriál Laura a její hvězdička). U Tilly mi to ani nepřijde :think:

@Lizzi píše:
@kristynaa v originále má takovej vysokej hlásek - prostě jak malá holčička, ale u nás musí mít hlas jak kdyby byla v pubertě a navíc vůbec neintonuje..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
6.11.13 22:38

Tak jméno Tilly slyšim poprvý a fakt se mě nelíbí :nevim: Já bysem svýmu dítěti cizí jméno nedala, ale každej máme jinej názor. Sofie taky nic moc, navíc se tak teď jmenuje každá druhá :roll: Každopádně dejte takový jméno, jaký se líbí vám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
6.11.13 23:04
@sylwikk píše:
Tak jméno Tilly slyšim poprvý a fakt se mě nelíbí :nevim: Já bysem svýmu dítěti cizí jméno nedala, ale každej máme jinej názor. Sofie taky nic moc, navíc se tak teď jmenuje každá druhá :roll: Každopádně dejte takový jméno, jaký se líbí vám ;)

Od té doby co jsem četla knížku Sofiin svět(je to dost dlouho, to jsem neznala žádnou)…jsem se do něj zamilovala…ale právě těch Sofií je teď tolik, tak mě to odrazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze