Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@lenk píše:
@Seizdra Každou chvíli to tady někde čtu u tvých příspěvků v diskuzích a furt nevim jestli to je vtip nebo néé
@bara 1 píše:
@Seizdra to jsem nikdy neslyšela…
Tož někdo má cizí jako Angelina, naše Hermi staromódní ![]()
@Verca1989 píše:
Veronika je řecké jméno ale chápu, jak to myslíš
Skoro každé naše jméno pochází z řečtiny. I moje - Petra…
Mám doma Jáchyma. Holka měla být Anna. Původně jsem chtěla Toníka, ale to mi u muže neprošlo:-). U případného dalšího chlapečka bych uvažovala o Jeronýmovi, ale to se doma taky nelíbí ![]()
My máme syna Abhaje a čekáme malého Gopála, kdyby náhodou holka tak Lakšmí a ted klidně do mě ![]()
My jsme taky pro česká jména a vypadá to zatím na Pavlínu, ale kdo ví, tolik jmen je krásných že ![]()
@Anabellkaa píše:
Přesně o tom mluvím, si dítko ve škole užije
To jo! Známým se první narodila holčička Jessica
a pak kluk a ten je Jonáš. Příjmení psát nebudu, ale je opravdu typicky český! Kombinace jak řemen i mezi sourozenci.
@edikkladno píše:
My máme syna Abhaje a čekáme malého Gopála, kdyby náhodou holka tak Lakšmí a ted klidně do mě
Jestli nejste prachobyčejní Novákovi, tak nemám co kritizovat:-)
@bara 1 píše:
My jsme taky pro česká jména a vypadá to zatím na Pavlínu, ale kdo ví, tolik jmen je krásných že
Holčičích je spousta krásných…
Jáchym a Jonatan. Trošku jsem se bála, že si Jon „užije“ kvůli nezvyklému jménu, ale zatím jediný, kdo reagoval divně byla tchyně
Tady je hezký přehled, kolik je nás v republice: http://www.kdejsme.cz/
@edikkladno píše:
My máme syna Abhaje a čekáme malého Gopála, kdyby náhodou holka tak Lakšmí a ted klidně do mě
@MuffinkaM
taky znám jedny co mají Jessicu a k ní jméno Hušková…fakt super ![]()
@edikkladno kde jsi na ty jména přišla?
já nemám nic proti, každýmu se líbí něco jinýho…
Kdybych měla holčičku byla by to asi Sofie.
Příspěvek upraven 08.02.13 v 14:03