Jméno Vincent

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5956
14.8.11 12:01

díky za pochvalu Fabiana, žijem v zahraničí, potřebujeme něco mezinárodního… ale byl to boj něco vymyslet!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
21.5.13 07:33

Ahoj. Plánujem Vincenta. A především kvůli tomu, že se mi líbí oslovení Vinci, Vincku ;). Jinak zdrobněle, pokud nevznikne jinak bych říkala Viný. Přijde mi to lepší než Vincíku :-)… Když jsem toto jméno oznámila v rodině tak byli snad všichni pohoršený :-). Nikomu se nelíbí. Nejdřív mi to přišlo vtipný, ale pak už když to trvalo dýl. Takovýto, to jméno je fakt hrozný a hnusný. Tak se mi chtělo až brečet :-). Přece se každýmu líbí něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
7.8.13 19:04
@esminka píše:
Maminky, nemáte doma nebo někde v okolí chlapečka jménem Vincent?Moc se mi toto jméno líbí, jen si nějak nedovedu představit, jak bych chlapečkovi říkala… :-)

@Sepishka

ahojky muj syn je Vincent :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
7.8.13 19:04

Ahojky muj syn je Vincent a jmeno bezkonkurenční :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
9.8.13 06:40

Tak mi máme už taky Vincenta. říkáme mi Vincíku nebo Vinci.Ale znám ještě jednoho, taky mimi. je jich málo. proto jsme také dali toto jméno :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
9.8.13 06:55

Máme jednoho v „téměř“ rodině a říkají mu už spoustu let Čendo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
10.8.13 10:59

@Meruu

My rikame Vinci.vindo.vincku.vino.vinnie. vinysku a vincente :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
10.8.13 14:20

Jo Vinýsku mu říká tchýně…mi Vincíku. :-). Je to hezké jméno prostě Vinc :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
10.8.13 14:27

Nádherný jméno :palec: Chtěla jsem ho dát synovi, ale zadařila se holčička

• Citovat
  • Upravit
5166
10.8.13 14:34

Vincent je krásné jméno… :palec: Má druhá dcera měla být Jeroným, a není :( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
10.8.13 19:45

@elluan @Jemys

No hezke :-) my na holcicku meli eleanor.sara.leontynka a sofie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
14.11.13 07:12

@Meruu Toť otázka… Syn nastupoval minulý rok do školky a z 15 dětí ve třídě 1 Vincent. Je tedy zlatíčko. :srdce: Letos s nimi ve třídě už nebyl, pár dětí odešlo, pár přišlo. A co myslíš? Jeden ze 3 nových kluků je Vincent! :lol: Jinak moje kamarádka má také Vincka a je to krásné jméno, ne že ne. Já zas chtěla Lauru, ale je jich také dost. Stejně máme ale 2 kluky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
14.11.13 07:26

@Levandule121 Tyjo no je fakt, že to jméno slyším častěj a častějc. nevím jestli to není tím, že si toho víc všímám, ale znám jch čím dál víc… Jinak laurinku znám jen jednu a je to taky krásné jméno :-). Jinak kdy slaíte svátek. já rozhodla, že bude slavit 21.1. na Vincenta, ale je to jen ve slovenskémm kalendáři. V českém je jen Vincenc někdy v dubnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
29.11.13 12:20

Ano slavime na vincence 14.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
2.12.13 05:46

@mavida @mavida Tak to my toho 21,1, na Vincenta..jsem uplně alergická na toho Vincence když si to někdo plete.. Vím je to jen jedno písmeno, ale mě se to s tím c nelíbí :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze