Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
díky za pochvalu Fabiana, žijem v zahraničí, potřebujeme něco mezinárodního… ale byl to boj něco vymyslet!!! ![]()
Ahoj. Plánujem Vincenta. A především kvůli tomu, že se mi líbí oslovení Vinci, Vincku
. Jinak zdrobněle, pokud nevznikne jinak bych říkala Viný. Přijde mi to lepší než Vincíku
… Když jsem toto jméno oznámila v rodině tak byli snad všichni pohoršený
. Nikomu se nelíbí. Nejdřív mi to přišlo vtipný, ale pak už když to trvalo dýl. Takovýto, to jméno je fakt hrozný a hnusný. Tak se mi chtělo až brečet
. Přece se každýmu líbí něco jinýho.
@esminka píše:
Maminky, nemáte doma nebo někde v okolí chlapečka jménem Vincent?Moc se mi toto jméno líbí, jen si nějak nedovedu představit, jak bych chlapečkovi říkala…
ahojky muj syn je Vincent ![]()
Tak mi máme už taky Vincenta. říkáme mi Vincíku nebo Vinci.Ale znám ještě jednoho, taky mimi. je jich málo. proto jsme také dali toto jméno
.
Máme jednoho v „téměř“ rodině a říkají mu už spoustu let Čendo ![]()
My rikame Vinci.vindo.vincku.vino.vinnie. vinysku a vincente ![]()
Jo Vinýsku mu říká tchýně…mi Vincíku.
. Je to hezké jméno prostě Vinc
.
Nádherný jméno
Chtěla jsem ho dát synovi, ale zadařila se holčička
Vincent je krásné jméno…
Má druhá dcera měla být Jeroným, a není
![]()
@Meruu Toť otázka… Syn nastupoval minulý rok do školky a z 15 dětí ve třídě 1 Vincent. Je tedy zlatíčko.
Letos s nimi ve třídě už nebyl, pár dětí odešlo, pár přišlo. A co myslíš? Jeden ze 3 nových kluků je Vincent!
Jinak moje kamarádka má také Vincka a je to krásné jméno, ne že ne. Já zas chtěla Lauru, ale je jich také dost. Stejně máme ale 2 kluky. ![]()
@Levandule121 Tyjo no je fakt, že to jméno slyším častěj a častějc. nevím jestli to není tím, že si toho víc všímám, ale znám jch čím dál víc… Jinak laurinku znám jen jednu a je to taky krásné jméno
. Jinak kdy slaíte svátek. já rozhodla, že bude slavit 21.1. na Vincenta, ale je to jen ve slovenskémm kalendáři. V českém je jen Vincenc někdy v dubnu…
@mavida @mavida Tak to my toho 21,1, na Vincenta..jsem uplně alergická na toho Vincence když si to někdo plete.. Vím je to jen jedno písmeno, ale mě se to s tím c nelíbí
..