Jméno Vincent

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2660
2.12.13 06:51

Tak já bych dala též podle českého kalendáře, má aspoň šanci, že kamarády s kolegy ten svátek napadne. Takhle přejde bez povšimnutí… My máme u obou dětí jinou variantu jména, než je v kalendáři, ale slavíme podle toho, co je v českém kal. nejblíže. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
3.12.13 02:28
@Meruu píše:
@mavida @mavida Tak to my toho 21,1, na Vincenta..jsem uplně alergická na toho Vincence když si to někdo plete.. Vím je to jen jedno písmeno, ale mě se to s tím c nelíbí :-)..

Tak nas si nastesti nikdo neplete :-D a siroko daleko jsme jedini :-D zas me se nechtelo slavit slovensky kalendar :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.4.18 21:14

Zeny, rada bych obnovila diskuzi o Vincentovi, akorat z troch jineho uhlu ???? Jake mate k Vincentovi jmeno pro sourozence? Nejak nemuzu na nic prijit… diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.8.18 06:06
@SimonaK35 píše:
Zeny, rada bych obnovila diskuzi o Vincentovi, akorat z troch jineho uhlu ???? Jake mate k Vincentovi jmeno pro sourozence? Nejak nemuzu na nic prijit… diky.

My mame holku Viktorii a Vincenta na ceste, a kluk se mi libi treba Vilem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.8.18 07:10

@Tamara1988 Tak u nas se nakonec ukazalo, ze budeme mit druheho kluka… to je jeste tezsi nez vybrat holcicku, ale zatim to vypada na krystofa. Vilem nee ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gita24
12.8.18 10:27
@SimonaK35 píše:
Zeny, rada bych obnovila diskuzi o Vincentovi, akorat z troch jineho uhlu ???? Jake mate k Vincentovi jmeno pro sourozence? Nejak nemuzu na nic prijit… diky.

Vincent a Viktor? Obe jmena se davaji i treba ve Francii, ne? Vinci a Viky :palec:

• Citovat
  • Upravit
27
12.8.18 10:36

@Gita24 jo uz jedna mamka mi psala ze ma tri kluky, vince viktor a vilema??? ale ani viktor se mi nelibi bohuzel. zvazovala jsem filipa, chtela jsem neco bez diakritiky, ale filipu je nejak moc i kolem nas… Delame si ted legraci ze vinc je snad posledni dite ktery neumi rict jak se jmenuje, ale krystof ho asi prekona :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gita24
12.8.18 10:42
@SimonaK35 píše:
@Gita24 jo uz jedna mamka mi psala ze ma tri kluky, vince viktor a vilema??? ale ani viktor se mi nelibi bohuzel. zvazovala jsem filipa, chtela jsem neco bez diakritiky, ale filipu je nejak moc i kolem nas… Delame si ted legraci ze vinc je snad posledni dite ktery neumi rict jak se jmenuje, ale krystof ho asi prekona :lol:

Takze nebudu divna kdyz budu mit tri holky a vsechny od M? :mrgreen:. Ale k Vincentovi nejaky dlouhy jmeno. Alexandr (alex), Vilibald :lol:. A nebo Kristian.

• Citovat
  • Upravit
27
12.8.18 10:56

@Gita24 mam kamosku jsou segry martina, misa a magda takze v pohode ???? kristian je taky fajn… uvazuji i o nem. nedavno jsme v parku potkali kristianka… jina zdrobnelina me ale nenapada… ne ze by krystof bylo lepsi ???? ale me prijde 3 slabiky akorat na osloveni dospeleho… a kristiane je doat dlouhe no…ale rozhodne se hodi k prijmeni i k vincentovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gita24
12.8.18 11:12
@SimonaK35 píše:
@Gita24 mam kamosku jsou segry martina, misa a magda takze v pohode ???? kristian je taky fajn… uvazuji i o nem. nedavno jsme v parku potkali kristianka… jina zdrobnelina me ale nenapada… ne ze by krystof bylo lepsi ???? ale me prijde 3 slabiky akorat na osloveni dospeleho… a kristiane je doat dlouhe no…ale rozhodne se hodi k prijmeni i k vincentovi…

Martina je jmeno co bych chtela na treti holcicku :srdce: . Kristian je pekny jmeno. Myslim ze se k Vincentovi hodi kdyz se ty dve jmena reknou nahlas. K nasemu prijmeni se totalne nehodi a ani by mi neproslo.

• Citovat
  • Upravit
27
12.8.18 16:29

@Gita24 k nasemu prijmeni se hidi vse, ale zacina na k, takze puvodne jsem vybrala marek jenze mi to nejak nejde pres pusu… jinak muzem dat fakt cokoliv ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
15.2.19 11:09

Vincent se mi líbil vždycky. A hodil by se k Violce, kterou už máme. V červnu budeme mít další vnučku, takže ho zase nemůžeme dát. Teda nevíme to stoprocentně, to se potvrdí v pondělí. Ale mladí říkali, že by v tom případě uvažovali o Vilémovi. Na holčičku máme vymyšlené teda velmi neobvyklé jméno, ale jsem z něho nadšená. Zatím mám zákaz říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2676
15.2.19 11:17

@babanci Nechci nijak rýpat, ale že chtějí Odetu jsem četla už ve dvou různých diskuzích, tak to asi takový zákaz není, ne? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
15.2.19 11:19

@monty.python Fakt jsem to už proflákla? No, tak to jsem kecalka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2676
15.2.19 11:23

@babanci Nejsem vědma ;) Určitě to bylo v diskuzi o jménu Viola, chtěla jsem tam napsat, protože jednu znám, ale už tam všechno padlo a zaujalo mě, že babička tam řeší jméno pro svoje vnouče, proto jsem si to zapamatovala. Vincenta znám taky, ale koukám, že je to starší diskuze, tak už nemá cenu reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze