Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Hanka1 píše:
Nelibi, pripomina mi to tu komunistickou hnusnou cokoladu…
A mně chutnala
![]()
Přijde mi vhodné tak pro papouška.
Třeba ta Stella je hezká a taky není dlouhá.
@-Emca- a mě se taky moc líbí, netradiční, nadčasové…nebála bych se dát. Kristýnek, Natálek, Sofinek a podobně je už hromada
Mně se líbí moc
Na dětsým hřišti na ni zavoláš a otočí se jenom ona. Mezi všema Sofiema se tohle jméno bude krásne vyjímat ![]()
@-Emca- tak pokud vybirate z techto jmen, jsem pro Zoru. Ostatni jsou uz ohrane ![]()
@Hanka1 píše:
Nelibi, pripomina mi to tu komunistickou hnusnou cokoladu…
Zora nebyla jen jedna čokoláda, byla to celá továrna na cukrovinky - tuším Zora Olomouc a čokolády byly vynikající
@Sany80s píše:
Přijde mi vhodné tak pro papouška.
Třeba ta Stella je hezká a taky není dlouhá.
papoušci jsou odjakživa pepíci a lóry…a přesto běhá po světě hromada Josefů…
Zakladatelko Stella je krásná, ale je jich dost, stejně jako Viktorek a Valentýnek.
@-Emca- píše:
Ahoj holky, jak se Vam libi jmeno Zora? Mame dlouhe ceske prijmeni a manzel nechce o zadnem jinem jmene ani slyset, ja uz si tak jista nejsem. Vybirame mene davane jmeno, padly jeste tyto navrhy: Valentyna, Viktorie,Stella.Diky za nazory.
Mě se líbí všechna jména co máte ve výběru.. se Zorkou bych neměla problém, i když trochu víc se mi líbí Dora - Dorka, ale to je už detail
Zora mě přijde strašné, mě se nelibí vůbec, ale hlavní je aby se líbílo vám. U každého jména najdeš odpůrce ![]()
@jdukolem píše:
Zora nebyla jen jedna čokoláda, byla to celá továrna na cukrovinky - tuším Zora Olomouc a čokolády byly vynikající
jasně ![]()
Dekuji za nazory, mozna jsem ani necekala kolik kladnych prispevku tu bude ![]()
Puvodne jsem byla pro toto jmeno take, ale pote co jsme jmena zacali prozrazovat okoli, setkala jsem se spis s kritikou a to me asi ovlivnilo, nechtela bych aby mi jednou nase dcera tento vyber nekdy vycitala, prestala jsem mit odvahu. Normalne si do veci radit nenechavam a puvodne jsme si chteli s manzou nechat jmena i pohlavi pro sebe(prave proto, ze jsme nechteli, aby nas nekdo ovlivnoval, jmeno zneprijemnoval)do te doby nez jsme se prorekli
a tak se taky stalo, prestala jsem si byt jista.
Na miminko tvrde asi je, ale na dospelou a starou zenu mi prijde charismaticke.
Nenech se ovlivnit
a to vyčítání jména, to neovlivníš, v každé době je zvláštní něco jiného
zora má náboj, jen si to vyslov nahlas… ![]()
@-Emca- Mně se jméno Zora líbí.
Zorka, Zorinka…Opravdu moc hezké ![]()
Zora je moc pěkné jméno a z vašeho výběru nejhezčí a ty ostatní jsou i dost ohrané. A ještě se mi líbí i ta Zoe, jak tady někdo zmiňoval. ![]()