Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Katerina38 píše:
@KackaDoup ahoj, děkuji moc za rady a jogurt se mi povedl úžasný, děkuji
@KackaDoup jen se ještě chci zeptat čím dochucujete, mně napadá jen marmoška, kakao, nějaké cereálie, těm starším je to jedno, ale malý je dost vybíravý
tak jestli mate nějaký tip, díky moc ![]()
@Katerina38 píše:
@KackaDoup jen se ještě chci zeptat čím dochucujete, mně napadá jen marmoška, kakao, nějaké cereálie, těm starším je to jedno, ale malý je dost vybíravýtak jestli mate nějaký tip, díky moc
miluju tuto kombinaci: a deti ty male ji mivaji taky rady…rozmackas banan pridas lzicku medu, promichas a das jogurt…paklize uz med muze, nebo je taky bajecny javorovy sirup a kdyz neni ani jedno, tak hnedy cukr. Samozrejme dzemy domaci jsou vyborne…my mame plny mrazak boruvek tak davam i ty…a jestli jí ovoce a muze ho, tak jakekoli jake ma rad…medik to prijemne osladi…ja miluju s tim bananem plus pridam ovesne vlocky jemne, postrouham mandlema,,a to je mana nebeska
promin ze pisi zmatene, ale specham
![]()
pro starsi je bajecny taky pomeranc kiwi na kousky med jogurt a klidne vzdy ty jemne vlocky..bajo proste ![]()
@KackaDoup děkuju,starší syn, je mu 17 to baští s vločkama, ten prostřední tak tomu asi ten javorový sirup a maly má 2 roky, ale on mi v jogurtu ovoce nemá rád, takže asi taky vyzkouším ten sirup nebo marmošky a mi teda chutná i holý, tak ještě jednou děkuju ![]()
@Katerina38 píše:
@KackaDoup děkuju,starší syn, je mu 17 to baští s vločkama, ten prostřední tak tomu asi ten javorový sirup a maly má 2 roky, ale on mi v jogurtu ovoce nemá rád, takže asi taky vyzkouším ten sirup nebo marmošky a mi teda chutná i holý, tak ještě jednou děkuju
skus ten banan jak je rozpatlanej tak to je uz jen sladoucka chut…to by mozna nevadilo
![]()
Chci dnes poprvé udělat domácí jogurt. Tak se chci zeptat, jestli můžu do základní hmoty (mléko, jogurt) přidat sušené sojové mléko. Dík
@Katerina38 Jogurt úplně v pohodě, chuťově dobrý. Příště zkusím litr mléka udělat z instantního sojového. ![]()
@KackaDoup ahoj, děkuji moc za rady a jogurt se mi povedl úžasný, děkuji