Domácí jogurt se nepovedl - v čem je chyba?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Katerina38
21.11.13 14:02

@KackaDoup ahoj, děkuji moc za rady a jogurt se mi povedl úžasný, děkuji :dance:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
21.11.13 14:11
@Katerina38 píše:
@KackaDoup ahoj, děkuji moc za rady a jogurt se mi povedl úžasný, děkuji :dance:
:hug: tak to jsem moooc rada :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
Katerina38
22.11.13 09:27

@KackaDoup jen se ještě chci zeptat čím dochucujete, mně napadá jen marmoška, kakao, nějaké cereálie, těm starším je to jedno, ale malý je dost vybíravý :roll: tak jestli mate nějaký tip, díky moc :srdce:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
22.11.13 12:56
@Katerina38 píše:
@KackaDoup jen se ještě chci zeptat čím dochucujete, mně napadá jen marmoška, kakao, nějaké cereálie, těm starším je to jedno, ale malý je dost vybíravý :roll: tak jestli mate nějaký tip, díky moc :srdce:

miluju tuto kombinaci: a deti ty male ji mivaji taky rady…rozmackas banan pridas lzicku medu, promichas a das jogurt…paklize uz med muze, nebo je taky bajecny javorovy sirup a kdyz neni ani jedno, tak hnedy cukr. Samozrejme dzemy domaci jsou vyborne…my mame plny mrazak boruvek tak davam i ty…a jestli jí ovoce a muze ho, tak jakekoli jake ma rad…medik to prijemne osladi…ja miluju s tim bananem plus pridam ovesne vlocky jemne, postrouham mandlema,,a to je mana nebeska :oops: :andel: :mrgreen: promin ze pisi zmatene, ale specham :zed: :mrgreen:
pro starsi je bajecny taky pomeranc kiwi na kousky med jogurt a klidne vzdy ty jemne vlocky..bajo proste :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Katerina38
22.11.13 13:40

@KackaDoup děkuju,starší syn, je mu 17 to baští s vločkama, ten prostřední tak tomu asi ten javorový sirup a maly má 2 roky, ale on mi v jogurtu ovoce nemá rád, takže asi taky vyzkouším ten sirup nebo marmošky a mi teda chutná i holý, tak ještě jednou děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
22.11.13 13:42
@Katerina38 píše:
@KackaDoup děkuju,starší syn, je mu 17 to baští s vločkama, ten prostřední tak tomu asi ten javorový sirup a maly má 2 roky, ale on mi v jogurtu ovoce nemá rád, takže asi taky vyzkouším ten sirup nebo marmošky a mi teda chutná i holý, tak ještě jednou děkuju :hug:

skus ten banan jak je rozpatlanej tak to je uz jen sladoucka chut…to by mozna nevadilo ;) :hug:

• Citovat
  • Upravit
7277
12.1.14 19:03

Chci dnes poprvé udělat domácí jogurt. Tak se chci zeptat, jestli můžu do základní hmoty (mléko, jogurt) přidat sušené sojové mléko. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina38
13.1.14 08:36

@šamotka já si myslím, že to neuškodí, pak napiš jak to dopadlo. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7277
13.1.14 18:54

@Katerina38 Jogurt úplně v pohodě, chuťově dobrý. Příště zkusím litr mléka udělat z instantního sojového. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina38
13.1.14 20:26

@šamotka super,taky vyzkouším ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat