Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dnes mě v TV zaujala reportáž o člověku, který si nic nepamatuje… . Umí pět jazyků a myslí si, že je asi Čech. Poznáte ho? Případně nějaké jiné tajuplné teorie, kdo by to mohl být? ![]()
@74paja mimozemšťan
néé, neznám, ale podobných plašanů je asi celkem dost - minulý rok to byl ten belgičanoněmec či co atd..
když fetuje, tak se nedivim, že si pak nepamatuje ![]()
@martina.se No a co když…
John Smith byl totiž cestovatel…
Tak jestli třeba nepřicestoval meziplanetárně ![]()
No mě spíš zaráží, že nikomu nechybí…
Někde jsem četl, že usuzují na znalost češtiny z toho, že parafrázuji: Sledoval pOpelku v češtině a zdálo se, že rozumí ![]()
@74paja píše:
@martina.se No a co když…John Smith byl totiž cestovatel…
Tak jestli třeba nepřicestoval meziplanetárně
No mě spíš zaráží, že nikomu nechybí…
jj, taky mi to přijde divný
ale zas čert ví - jak třeba vypadal předtim - možná se změnil natolik, že to lidi netrkne.. ![]()
No mě kdyby pár měsíců nevolal nebo se neozval syn, brácha nebo přítel, tak teda zburcuju asi půlku planety, aby ho někdo někde hledal… a jeho nehledá nikdo?
@martina.se Heh, ted jsi mi s tím mimozemšťanem vnukla myšlenku na jeden článek, který jsem jednou četla. ![]()
Zrovna jsme se dneska bavili, že už 3 měsíce neví kdo je??? V dnešní době facebooku, twittru…kdy se sdílením za den najde kdejaký pes, kočka, papoušek…A jeho nikdo nezná? Jaká je pravděpodobnost, že dnes na TV nekoukal nikdo z jeho známých (neřkuli rodiny), navíc to už proběhlo médii nedávno…??? Podle mě to Čech není…