John Smith - Norsko, reportáž

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4476
9.4.14 19:53

John Smith - Norsko

Dnes mě v TV zaujala reportáž o člověku, který si nic nepamatuje… . Umí pět jazyků a myslí si, že je asi Čech. Poznáte ho? Případně nějaké jiné tajuplné teorie, kdo by to mohl být? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
9.4.14 19:55

@74paja mimozemšťan :mrgreen: :lol: néé, neznám, ale podobných plašanů je asi celkem dost - minulý rok to byl ten belgičanoněmec či co atd.. :think: když fetuje, tak se nedivim, že si pak nepamatuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
9.4.14 19:57

@martina.se No a co když… :mrgreen: John Smith byl totiž cestovatel… :lol: Tak jestli třeba nepřicestoval meziplanetárně :jazyk:
No mě spíš zaráží, že nikomu nechybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
9.4.14 19:57

Někde jsem četl, že usuzují na znalost češtiny z toho, že parafrázuji: Sledoval pOpelku v češtině a zdálo se, že rozumí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.4.14 19:58
@74paja píše:
@martina.se No a co když… :mrgreen: John Smith byl totiž cestovatel… :lol: Tak jestli třeba nepřicestoval meziplanetárně :jazyk:
No mě spíš zaráží, že nikomu nechybí…

jj, taky mi to přijde divný :think: ale zas čert ví - jak třeba vypadal předtim - možná se změnil natolik, že to lidi netrkne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
9.4.14 20:01

No mě kdyby pár měsíců nevolal nebo se neozval syn, brácha nebo přítel, tak teda zburcuju asi půlku planety, aby ho někdo někde hledal… a jeho nehledá nikdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
9.4.14 20:08

@martina.se Heh, ted jsi mi s tím mimozemšťanem vnukla myšlenku na jeden článek, který jsem jednou četla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.4.14 20:11

@74paja :mrgreen: no vidíš, byli tu už před námi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
9.4.14 21:35

Zrovna jsme se dneska bavili, že už 3 měsíce neví kdo je??? V dnešní době facebooku, twittru…kdy se sdílením za den najde kdejaký pes, kočka, papoušek…A jeho nikdo nezná? Jaká je pravděpodobnost, že dnes na TV nekoukal nikdo z jeho známých (neřkuli rodiny), navíc to už proběhlo médii nedávno…??? Podle mě to Čech není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
10.4.14 07:19

Tak už ho poznali, je to ČEch.

http://www.tyden.cz/…_303752.html#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
10.4.14 09:00