Jorkšír teriér - uši

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
30.8.14 08:28

3000,– za křížence (protože klidně děda ten jezevčík mohl být)…
Jak dlouho jste na něj šetřili? Protože kdybyste šetřili ještě jednou tak dlouho, můžete mít jorka s PP, s ušima by poradil chovatel…
A takhle jste akorát podpořili nějakou hnusnou množírnu, kde mají psy mezi slepicema.
Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.8.14 08:29

Nejhorší je, že mě to nepřekvapilo. Jak je v názvu jorkšír, vím, že to bude bez PP a s problémem. Ale že i kupující ví, že se tím dotyčná velmi finančně obohacuje, to je už snad vtip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.14 08:31

@Litta já to v klidu nepíši, ona se živí prodejem zvířat a surovin… má slepice. kozy, krávy, králíky má vše svoje, nechlubím se neznám jí jen vím, že minulý rok jsem jí psala na inzerát a tento rok mě kontaktovala, protože jsem to chtěla při dalším vrhu…

• Citovat
  • Upravit
469
30.8.14 08:32

Kazdy pejsek stejne jako dite je jine vzrustove. Pokud ma 4 mesice, ouska uz se mu nepostavi ani slepovanim. Vet by mel relativne presne odhadnout jeho stari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.8.14 08:33
@Anonymní píše:
@Litta já to v klidu nepíši, ona se živí prodejem zvířat a surovin… má slepice. kozy, krávy, králíky má vše svoje, nechlubím se neznám jí jen vím, že minulý rok jsem jí psala na inzerát a tento rok mě kontaktovala, protože jsem to chtěla při dalším vrhu…

Takže v klidu nejsi, ale peníze na další ždímání matky štěňat, případně na nákup další chuděry, ty jí dáš. Ach jo, už to nedělej… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.14 08:33

Ještě napíši asi jsem to blbě popsala, ale paní se živí tím, že prodává domací mléko, má králiky, kozy, slepice, myslela jsem to takhle NÉ MNOŽÍRNÁ PSŮ!!!
to že měla minulý rok a tento rok štěnata to mi je vlastně jedno a jestli byl někdo předtím křížený to také, původně jsme chtěli psa z útulku, ale myslím, že 3000 kč nás nezabilo a je jedno, pejsky mám ráda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.14 08:34

@Bibík13 děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.14 08:36

@Litta já to možná blbě napsala, ale už jsem to nahoře vysvětlila, nemyslela jsem živí se tím, že prodává štěnata, ale své věci od sebe z baráčku zvířata domací výrobky…( králíky, slepice…) jinak je to babička dvou dětí žijespořádaný život není to množitelka psů ---- :nevim: když jsme byli u ní nevypadalo, že by měla množírnu, nebo nevyhovující podmínky pro zvířatka…

• Citovat
  • Upravit
14637
30.8.14 08:36
@Anonymní píše:
Ještě napíši asi jsem to blbě popsala, ale paní se živí tím, že prodává domací mléko, má králiky, kozy, slepice, myslela jsem to takhle NÉ MNOŽÍRNÁ PSŮ!!!
to že měla minulý rok a tento rok štěnata to mi je vlastně jedno a jestli byl někdo předtím křížený to také, původně jsme chtěli psa z útulku, ale myslím, že 3000 kč nás nezabilo a je jedno, pejsky mám ráda.

Vás to nezabilo, ale feny jo. Ale teď je pozdě, tak snad pes nebude mít něco horšího než špatně uši a úplně jinou velikost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.8.14 08:37
@Anonymní píše:
@Litta já to možná blbě napsala, ale už jsem to nahoře vysvětlila, nemyslela jsem živí se tím, že prodává štěnata, ale své věci od sebe z baráčku zvířata domací výrobky…( králíky, slepice…) jinak je to babička dvou dětí žijespořádaný život není to množitelka psů ---- :nevim: když jsme byli u ní nevypadalo, že by měla množírnu, nebo nevyhovující podmínky pro zvířatka…

Tak je má dávat zadarmo. Byl očkovaný a odčervený aspoň, nebo se na to u babiček na vesnici nehraje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.14 08:38

@Litta ano odčervený ano, ale očkovaný ne to jdeme v pondělí sami

• Citovat
  • Upravit
14309
30.8.14 08:40
@Anonymní píše:
to že měla minulý rok a tento rok štěnata to mi je vlastně jedno a jestli byl někdo předtím křížený to také, původně jsme chtěli psa z útulku, ale myslím, že 3000 kč nás nezabilo a je jedno, pejsky mám ráda.

3000kc vas nezabilo, ale pani mala napr.6 stenat cize 18tis..predpokladam, ze dane neodviedla, neviem ci mas pet pas a ockovanie a odcervenie ako ma byt..pani na tom vydelala, a robi to len pre peniaze, pre nic one(ked ta i sama kontaktovala)..podporujes ju v tom, ze buduci rok bude mat opat stenda a takto dokola..svojim sposovom to mnozka je-mnozi psy bez PP, neni chovatelska stanica..to ze tie psy nejsu u nej v kleci, neznamena ze nejake jej stendo v kleci skonci..
Za tych 3000kc ste si mali radsej poridit utulkaca, a peniaze venovat treba utulku..
Pokial bude poptavka, bude i nabidka.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.14 08:40

@Litta a fena je její je mi jí líto, ale každý dělá co umí nemohu si hrát na occhránce zvířat… vím že tu paní hlídá sociálka kvůli jeji dceři, která ji vnučky nechala a dělala nepořádek… Tak vím, že mi říkala, že tam někdy chodí koukat, jestli zvládají na staré kolena výchovu dětí a zvířat, takže kdyby to bylo něco zlého tam, tak asi to neprojde… :nevim: doufám ani, když jsme tam byly my nevypadalo, to nějak

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.14 08:42

@miisenka neměla 6 stěnat ale 3 a nemůžu za to co ona, tam dělá!!! Já tady měla jen dotaz né to, at hodnotí někdo co ta baba dělá!!! Já tam nežiji a to, že mě kontaktovala jsem jí poprosila minulý rok, že při dalším vrhu at kontaktuje… nevěděla jsem, že to bude za rok!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.14 08:45

JEŠTĚ JEDNOU SE OMLOUVÁM, ALE JÁ TADY MĚLA DOTAZ,,, NECHCI SLYŠET O TOM KDO KDE MNOŽÍ, TAKÉ TO NEMÁM RÁDA PSI MILUJI OBECNĚ ZVÍŘATA TAKÉ, ALE NEMOHU ZA TO JESLTI SE NĚKDO CHOVÁ ZLE K NĚKOMU!!! JÁ SE JEN NA NĚCO PTALA, A NEPOTŘEBUJI SLYŠET, ŽE JSEM NĚCO PŘISPĚLA NA UMRTÍ FENY
FENA MĚLA MIN.ROK 4 ŠTĚNATA OČKOVANÁ JE MÁ I PRŮKAZ KTERÝ, NÁM PANÍ UKÁZALA MAJÍ NA VESNICI VETERINÁŘE, CHTĚLA NÁM DÁT KONTAKT AT SE POPTÁME, ŽE FENA JE OKA, ALE VÍM, ŽE JÍ CHYBĚL VÁPNÍK PŘED PORODEM!!! TENTO ROK MĚLA 3 A VÍM, ŽE MLUVILA NĚCO O KASTRACI FENY, PROTOŽE MÁ SKORO 7 LET A PEJSEK 3, ABY FENKA UŽ NEZAPADLA!!! TO JE VŠE CO VÍM A TO ŽE MÁ DOMA OSTATNÍ ZÍVŘATA, TAK AT MÁ
NÁM ŘÍKALA, ŽE PRODÁVÁ LIDEM NA VESNICI VAJÍČKA A MLÉKO!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný