Jorkšír teriér - uši

Napsat příspěvek
Velikost písma:
965
1.9.16 11:38

@terinka4444
Pamatuju si, když jsme si koupovali našeho jorkšíra, tak měl na uších obyčejnou náplast. Paní říkala, že by už měly zůstat stát, ale kdyby jsme viděli, že začínají padat, tak to zkusit zase znova přilepovat.
Nevím, jestli je to normální postup nebo ne, ale uši stát zůstaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59379
1.9.16 11:40

@terinka4444 stříháš je často, ideálně 1/3 oholit ;). nezažila stres? někdy trošku klesnou těsně před přezubenim ale pokud stála měla by se zase postavit. Důležité je aby byla oholená jinak jsou těžká a padají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
1.9.16 12:37

Oholit a vylepit. Vic asi se delat nejde max. nejaky doplnek stravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
1.9.16 12:56

Poradne vyholit, aby nebyla těžká, ideálně do salonu, my to doma děláme z nouze panským strojkem na vlasy, ale nevezme to tak důkladně a hlavně tak dobre. Podlepovat. Někdy se doporučuje i masírovat boltce. Do jídla bych nic nepridavala, nadbytek vápníku je horší nez jeho nedostatek, takže s tim opatrně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.9.16 13:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.9.16 14:07
@Markéta80 píše:
@terinka4444 stříháš je často, ideálně 1/3 oholit ;). nezažila stres? někdy trošku klesnou těsně před přezubenim ale pokud stála měla by se zase postavit. Důležité je aby byla oholená jinak jsou těžká a padají ;)

neholila, teď jsme jí je oholila, mnaželovo holícím strojkem :mrgreen: trošinku vyšiloval :mrgreen: a už zase stojí, asi byly těžké těma chlupama, dovolala jsme se chovatelce, prý jí mám dávat tvrdý sýr a tvaroh. Co myslíš? Mám jí to dávat? Prý při přezubení je to častý jev, že mají málo vápníku a padají uši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.9.16 14:08

@PepiKo @midenove @scentini @IvePr děkuju, oholila jsme a je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.9.16 14:09

Už bych jí potřebovala nechat stříhnout, alespoň packy, má tam ty chloupky fakt dlouhý už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.9.16 14:10

@PepiKo takže žádný tvaroh a sýr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59379
1.9.16 14:36

@terinka4444 uši s vápníkem nesouvisí, ale sýr naše miluje. Já koupila celkem levný na baterii a je na ty uši super, kraje pak beru nůžkama ale je to tou tíhou chlupů, musí se stříhat max 1 za 3 týdny ;). při kvalitní stravě doplnky jsou zbytečné ale kouskem sýra jí uděláš radost :palec: a sama jsi viděla že to bylo tim ;) ni tou vahou pak spadnou takže to chce fakt pravidelně bud stříhat ale strojkem je to rychlovka ;) vylepovat je zbytečné, stačí pravidelně stříhat :palec: někdo používá jednorázová holítka a taky to jde ;), ona jim srst roste fakt rychle tak to chce hlídat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.9.16 15:34

Já jí dala půl plátku sýra a má průjem 8o je fakt, že ona je jen na granulích, nedostává nic jiného, a v pohodě a dneska se po tom sýru potento 8o dlabu na to, nebudu jí nic dávat, jen pamlsky a granule. Je furt na roaylu, jiné granule nevzala :cert: :cert: už jsme jich zkoušela 6 různých.
Tak budu holit uši :mrgreen: to je tuhý boj. Hele ještě, používáš nějaké rozčesávadlo, jí se to na zadních nohách tak cuchá děsně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59379
1.9.16 15:43

@terinka4444 tak to neni dobrý, royal má chemii a víceméně je návykový a na royalu mít psa to je průser. źádné maso, chemická konzervace prostě hnus.ona by si jiné vzala až by měla hlad ;) no musíš pravidelně koupat + kondicionér a je to ok. mam kosmetiku kw ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.9.16 15:48

@Markéta80 myslíš? Já mám doma ještě acanu a artemis…jenže ona dva dny hladověla a nevzala prostě. Je tedy pravda, že teď hezky přibrala a už má 1200gramů, když měa těch 900, jsme měla strach jí nechat hladovět. Myslíš, že vezme? Že jí prostě mám nechat hlady? Dokud nezačne žrát jiná krmivo? Já z toho royalu taky nejsem odvařená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
1.9.16 15:58

Royal bych nedavala. Nase holky jedi taste of the wilde. A to jsou hodne mlsny huby :mrgreen:. Na usi je nej holici strojek pro psy mam z lidlu. Nase fenky uz na vystavy nejsou tak jednou za 3 mesice striham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
1.9.16 16:00

A pokud bude fenka na vystavy. Tak nakoupit sampony, kondicionery, rozcesavace a balickovat a balickovat. At se ji srst nenici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný