Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@terinka4444
Pamatuju si, když jsme si koupovali našeho jorkšíra, tak měl na uších obyčejnou náplast. Paní říkala, že by už měly zůstat stát, ale kdyby jsme viděli, že začínají padat, tak to zkusit zase znova přilepovat.
Nevím, jestli je to normální postup nebo ne, ale uši stát zůstaly.
@terinka4444 stříháš je často, ideálně 1/3 oholit
. nezažila stres? někdy trošku klesnou těsně před přezubenim ale pokud stála měla by se zase postavit. Důležité je aby byla oholená jinak jsou těžká a padají ![]()
Oholit a vylepit. Vic asi se delat nejde max. nejaky doplnek stravy.
Poradne vyholit, aby nebyla těžká, ideálně do salonu, my to doma děláme z nouze panským strojkem na vlasy, ale nevezme to tak důkladně a hlavně tak dobre. Podlepovat. Někdy se doporučuje i masírovat boltce. Do jídla bych nic nepridavala, nadbytek vápníku je horší nez jeho nedostatek, takže s tim opatrně ![]()
@Markéta80 píše:
@terinka4444 stříháš je často, ideálně 1/3 oholit. nezažila stres? někdy trošku klesnou těsně před přezubenim ale pokud stála měla by se zase postavit. Důležité je aby byla oholená jinak jsou těžká a padají
neholila, teď jsme jí je oholila, mnaželovo holícím strojkem
trošinku vyšiloval
a už zase stojí, asi byly těžké těma chlupama, dovolala jsme se chovatelce, prý jí mám dávat tvrdý sýr a tvaroh. Co myslíš? Mám jí to dávat? Prý při přezubení je to častý jev, že mají málo vápníku a padají uši.
Už bych jí potřebovala nechat stříhnout, alespoň packy, má tam ty chloupky fakt dlouhý už
@terinka4444 uši s vápníkem nesouvisí, ale sýr naše miluje. Já koupila celkem levný na baterii a je na ty uši super, kraje pak beru nůžkama ale je to tou tíhou chlupů, musí se stříhat max 1 za 3 týdny
. při kvalitní stravě doplnky jsou zbytečné ale kouskem sýra jí uděláš radost
a sama jsi viděla že to bylo tim
ni tou vahou pak spadnou takže to chce fakt pravidelně bud stříhat ale strojkem je to rychlovka
vylepovat je zbytečné, stačí pravidelně stříhat
někdo používá jednorázová holítka a taky to jde
, ona jim srst roste fakt rychle tak to chce hlídat ![]()
Já jí dala půl plátku sýra a má průjem
je fakt, že ona je jen na granulích, nedostává nic jiného, a v pohodě a dneska se po tom sýru potento
dlabu na to, nebudu jí nic dávat, jen pamlsky a granule. Je furt na roaylu, jiné granule nevzala
už jsme jich zkoušela 6 různých.
Tak budu holit uši
to je tuhý boj. Hele ještě, používáš nějaké rozčesávadlo, jí se to na zadních nohách tak cuchá děsně
@terinka4444 tak to neni dobrý, royal má chemii a víceméně je návykový a na royalu mít psa to je průser. źádné maso, chemická konzervace prostě hnus.ona by si jiné vzala až by měla hlad
no musíš pravidelně koupat + kondicionér a je to ok. mam kosmetiku kw ![]()
@Markéta80 myslíš? Já mám doma ještě acanu a artemis…jenže ona dva dny hladověla a nevzala prostě. Je tedy pravda, že teď hezky přibrala a už má 1200gramů, když měa těch 900, jsme měla strach jí nechat hladovět. Myslíš, že vezme? Že jí prostě mám nechat hlady? Dokud nezačne žrát jiná krmivo? Já z toho royalu taky nejsem odvařená.
Royal bych nedavala. Nase holky jedi taste of the wilde. A to jsou hodne mlsny huby
. Na usi je nej holici strojek pro psy mam z lidlu. Nase fenky uz na vystavy nejsou tak jednou za 3 mesice striham.
A pokud bude fenka na vystavy. Tak nakoupit sampony, kondicionery, rozcesavace a balickovat a balickovat. At se ji srst nenici.