Josefina vs. Ella

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3200
11.11.15 10:52
@Flenka píše:
To by mě zajímalo kdo tu diskusi přejmenoval.

:roll: nechápu, že když už mají potřebu nějaké opravy, že si alespoň nepřečtou první příspěvek… Jindy tu visí název diskuse s brutální hrubkou celý den a tady se opravuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
11.11.15 11:12

@WaIl Josefina v kalendáři není

Jinak jak jak by to mělo být Josefína nebo Josefina?? Krátké nebo dlouhé i

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
11.11.15 11:20

@porcellinas Úplně se vyflazni na to, co kdo říká. Tobě se to líbí, je to Tobě milé, tak to dej. Mě každý tlachal do výběru jmen, nedala jsem se a každý si zvykl. Navíc Josefína - to je taky můj tip na vnučku, v dubnu čekáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
11.11.15 11:21

Líbí se mi obě jména. Klidně bych je dala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
11.11.15 11:27

Chtěla jsem ještě napsat, že už jednu vnučku mám, jmenuje se Anežka, Miluju jí, jak by ne… a milovala bych jí, i kdyby se jmenovala třeba Gabriela, což se mi ani trochu nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
11.11.15 11:51

@Danny841 Lze dát Josefina/Josefína/Josefine/Jozefina/Jozefína/Jozefine a tak dál s ph místo f. Jedna kamarádky známá je Josefie :srdce:, mě se to líbí ještě více. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
188
11.11.15 17:26

Mně se Josefina líbí moc, ale Pepina ne, říkala bych jí Josefko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.15 19:04

Líbí se mi spojení Josefina Ella :palec: Ale Josefině bych říkala Sefi, Jožka, Zefi, Fifi, Sefinka, Finn, Fineta (jako Finettě Štovíčkové-Mánesové).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.15 19:06
@Flenka píše:
@Danny841 Lze dát Josefina/Josefína/Josefine/Jozefina/Jozefína/Jozefine a tak dál s ph místo f. Jedna kamarádky známá je Josefie :srdce:, mě se to líbí ještě více. :kytka:

Tak se nazývá vnučka Mileny Dvorské..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
12.11.15 19:17

@porcellinas Dala bych radeji Elu, s jednim L. Josefina nebo-li Pepina se stalo nejak moderni. Pripada mi to strasne, na dite volat Pepino a Pepko. Nejaka silena moda.
Samozrejme ale vim, ze kazdemu se libi neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.15 10:33

@manoli Mě přijde zase moc Emmiček. Nedávno zrovna porodila Emmons a dceru - Emma Emmons, tak to je masakr.

• Citovat
  • Upravit
14.11.15 19:36
@Anonymní píše:
@manoli Mě přijde zase moc Emmiček. Nedávno zrovna porodila Emmons a dceru - Emma Emmons, tak to je masakr.

Moýná druhé jméno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
porcellinas
25.11.15 15:39

Holky sem tu po case zase. Josephin mi kazdej rozmlouval takze sem jeste popremejslela o jmenech. Co rikate na Christine, Violeth?

• Citovat
  • Upravit
Flenka
25.11.15 17:55

@porcellinas Violka je nádherné :srdce:, ale Violeth jsem tedy nikdy neslyšela, kdepak jsi na ni přišla na netu mi to nic nevyhodí, je v seznamu? Já vím o variantách Viola, Violena, Violet, Violette, Violetta, Violeta, Violina.

• Citovat
  • Upravit
porcellinas
26.11.15 17:35

Mam kamaradku nemku a psali jsme si o jmenech. Zrovna ona navrhla Violeth tak nevim kde to vzala. Moje mamka zrovna vcera prisla jeste s jednim jmenem a to se mi zalibilo tak moc, ze uz sem se snada uz rozhodla. - Timea -

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence