Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@annkysilkova
Tak to gratuluji. My si ještě počkáme - zrovna začalo být tak hezky a já se valim jako meloun
.
Jinak mne taky trápí pálení žáhy - máte na to nějaký recept?
Ahoj,
je to divný, ale mě je v poslední době úplně nejlépe za celé těhotenství
Nic mě nebolí, mám plno energie, večer neusínám v osm, chodím každý den na procházku do lesa - musím velézt docela velký kopec a v pohodě, tak si říkám jak to dlouho vydrží ![]()
@Bartonickovi Ahoj, na pálení žáhy pomáhají mandle, kup si sáček a když tě začne pálit žáha, tak zhruba 5 mandlí pečlivě rozkousej:-D
@Kelly3
Jo už by mohlo,, všude jsem četla, že jak klesne bříško, tak do toho týdne by se mělo rodit, tak snad,, ![]()
@annkysilkova Takže už se blížíš do finále
To je tvoje první? Bojíš se?
@Kelly3
Bojim, bojim, ale tak příjemně,, docela by už bylo fajn, kdyby vylezla,, všechno je nachystané a počasí tomu už taky odpovídá,, ![]()
@annkysilkova No počasí je super
, kdyby byl ještě sníh, tak si snad budu myslet, že z porodnice pojedeme v zimě
, ale naštěstí nám počasí přeje
No jo maminko, musíš si to domluvit s prckem ![]()
@Kelly3
No, tak už teď je to paličaté dítě
myslím, že si stejně vyleze kdy bude chtít ona,, a co ty kdy to čekáš,, je to prní, a jak se těšíte?? ![]()
Dobry den, poradite? Jsem ve 24 tt a citim intenzivni pohyby miminka. Prijde mi, ze snad pres den vubec nespi. Je to normalni? Nemuze se mu neco stat, malo mista, nebo neco s pupecni snurou? Placentu mam na zadni strane. Zita bych mela jit na ult. Dekuji vam moc!!!
@annkysilkova Přesně tak, záleží na mimču, kdy se mu bude chtít, kdy se uráčí vylézt
No naše by měla vylézt na svět 5.5., je to první a těšíme se moc ![]()
@mali19 ahojky, já mám placentu taky na zadní straně a jak se začal malý jednou hýbat, tak ne a ne přestat
počkej, až ti bude dělat pořádný boule na břiše. Neměj strach ![]()
@annkysilkova tak budu držet palečky, aby se mimi brzy narodilo
já dneska končím 37tt a poprvé mám po celý den poslíčky, ráno jsem se úplně vyděsila…takže mi každou chvíli tvrdne břicho a bolí celý spodek. Jsem zvědavá, co mi ve čtvrtek řekne dr ![]()