Jsem 32. týden :-)

84
22.3.13 10:22

Jsem 32. týden :-)

Ahoj holky, včera jsem začla 32. týden těhotenství. Jste na tom stejně? Pojďte se přidat, a můžeme tu těch posledních pár týdnů strávit společně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
406
22.3.13 10:25

Ahooj, začínám 35.týden a hryžu se nudou, nejradši už bych malou měla u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
22.3.13 10:26

Ahoj,
já jsem dneska 31+1, tedy taky 32týden. Takže se ráda přidávám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.3.13 10:28
@annkysilkova píše:
Ahooj, začínám 35.týden a hryžu se nudou, nejradši už bych malou měla u sebe :hug:

Tak to ti věřím, to bude teda dubňátko? Copak to bude, napíšem o sobě trošku víc holky, ať víme :)

@Jituna78 píše:
Ahoj,
já jsem dneska 31+1, tedy taky 32týden. Takže se ráda přidávám :-)

Já jsem dneska taky 31+1 :lol: :lol: Takže úplně na den stejně, taky můžeš napsat víc. Těch posledních pár týdnů nějak přežijeme, ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
22.3.13 10:30

Ahoj, já jsem 34tt, malý už je otoceny hlavou dolů, tak snad už i zůstane, zjistili mi tehu cukrovku, ale jinak se máme dobře. Jen začínám mít strach z porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.3.13 10:31

Takže napíšu, jak už jsem řekla jsem 31+1, budu rodit v Jihlavě, a bude to naše druhé dítko. První se narodilo v říjnu 2008, klučík Filip, 4050 g.
Druhé čekáme Bereniku, na velkém UTZ v 29+4 nám řekli že má 1550g. Je mi 23. začla jsem brzo :oops: Musím se trošku šetřit, protože jsem se před měsícem začla otevírat, ale minulý týden na kontrole mi řekla že se to nezhoršilo. co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.3.13 10:32
@Lenule15 píše:
Ahoj, já jsem 34tt, malý už je otoceny hlavou dolů, tak snad už i zůstane, zjistili mi tehu cukrovku, ale jinak se máme dobře. Jen začínám mít strach z porodu ;)

taky vítám :) my už jsme taky hlavou dolů, měsíc jsme byli zadečkem, ale poslední dvě kontroly hlavou, tak snad taky vydržíme. První dítko? Já už alespoň vím, do čeho v té porodnici jdu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
22.3.13 10:33

Tak to jsme blízko. já budu rodit v H. Brodě. čekáme Matyáše, na včerejším UZ měl 2281g. Loni jsme měli s manželem svatbu a měsíc poté jsem otěhotněla, a je mi také 23 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
22.3.13 10:33

@boodlinkaa
Předpokládaný termím mám na 1. května,, ale modlíme se, ať je to co nejdřív mám totiž hrozné bolesti a hlavně už jsme s přítelem moc unavení. Rekonstruujem byt a jsme už u konce ještě nám stačí sestavit postýlku a trošku nahodit dětskou atmosféru, ale nějak se do toho ani já, ani přítel nehrneme, jak říkám jsme vyřízeni, ale hřeje nás pocit, že má miminko zajištěný krásný, nový a láskyplný domov :),, co ty máte už všechno hotovo a jen čekáte nebo se Vás ještě čeká na poslední chvíli lítačky?? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
22.3.13 10:34

@boodlinkaa
jé tak to je náhoda s tím termínem :D já jsem od ledna doma a docela se už nudím - bydlím na vesnici a akorát tak chodím venčit psa, ale jak je pořád zima, tak to není ono :(, jezdím jednou týdně na těhotenské cvičení do Prahy k Apolinářo kde budu rodit, takže mám malinkaté zpastření programu :-)))))
Jinak se už strašně těším na mimi, vypadá to že budeme mít holčičku :-)

Příspěvek upraven 22.03.13 v 10:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.3.13 10:36

Já už jsem u druhého svědomitá, paní doktorka říká že to přijde dřív a bude to rychlé :lol: :lol:
Takže mám sbalenou tašku, teď o víkendu vyperu věci, vyžehlím do skříňky, baráček jsme teď taky tři roky rekonstruovali, ale budeme pokračovat dále, jak se říká, oprava baráku je na celý život :) Ale teď jsme už dá se říct připraveni. Kočár mám už od ledna, doma teda ne, to dovezou až teď na velikonoce. Takže jo, jsem ready :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.3.13 10:38

Takže u vás jsou to holky všude první dítka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
22.3.13 10:43

Jo jo,,první :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
22.3.13 10:44

@boodlinkaa
my jsme něměli kočár kam dát tak jsme si honechali v obchodě,, je tak reservovany a polovinu máme zaplacenou, takže až to ne mě přída tak přítel tam jenom skočí a bude po starostech,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
22.3.13 10:45

Jojo, první dítko :-) na prvním ultrazvuku to vypadalo na chlapečka, ale pak se potvrdila holčička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí