Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, včera jsem začla 32. týden těhotenství. Jste na tom stejně? Pojďte se přidat, a můžeme tu těch posledních pár týdnů strávit společně. ![]()
Ahooj, začínám 35.týden a hryžu se nudou, nejradši už bych malou měla u sebe ![]()
Ahoj,
já jsem dneska 31+1, tedy taky 32týden. Takže se ráda přidávám ![]()
@annkysilkova píše:
Ahooj, začínám 35.týden a hryžu se nudou, nejradši už bych malou měla u sebe
Tak to ti věřím, to bude teda dubňátko? Copak to bude, napíšem o sobě trošku víc holky, ať víme ![]()
@Jituna78 píše:
Ahoj,
já jsem dneska 31+1, tedy taky 32týden. Takže se ráda přidávám
Já jsem dneska taky 31+1
Takže úplně na den stejně, taky můžeš napsat víc. Těch posledních pár týdnů nějak přežijeme, ne ![]()
Ahoj, já jsem 34tt, malý už je otoceny hlavou dolů, tak snad už i zůstane, zjistili mi tehu cukrovku, ale jinak se máme dobře. Jen začínám mít strach z porodu ![]()
Takže napíšu, jak už jsem řekla jsem 31+1, budu rodit v Jihlavě, a bude to naše druhé dítko. První se narodilo v říjnu 2008, klučík Filip, 4050 g.
Druhé čekáme Bereniku, na velkém UTZ v 29+4 nám řekli že má 1550g. Je mi 23. začla jsem brzo
Musím se trošku šetřit, protože jsem se před měsícem začla otevírat, ale minulý týden na kontrole mi řekla že se to nezhoršilo. co vy?
@Lenule15 píše:
Ahoj, já jsem 34tt, malý už je otoceny hlavou dolů, tak snad už i zůstane, zjistili mi tehu cukrovku, ale jinak se máme dobře. Jen začínám mít strach z porodu
taky vítám
my už jsme taky hlavou dolů, měsíc jsme byli zadečkem, ale poslední dvě kontroly hlavou, tak snad taky vydržíme. První dítko? Já už alespoň vím, do čeho v té porodnici jdu ![]()
Tak to jsme blízko. já budu rodit v H. Brodě. čekáme Matyáše, na včerejším UZ měl 2281g. Loni jsme měli s manželem svatbu a měsíc poté jsem otěhotněla, a je mi také 23 let ![]()
@boodlinkaa
Předpokládaný termím mám na 1. května,, ale modlíme se, ať je to co nejdřív mám totiž hrozné bolesti a hlavně už jsme s přítelem moc unavení. Rekonstruujem byt a jsme už u konce ještě nám stačí sestavit postýlku a trošku nahodit dětskou atmosféru, ale nějak se do toho ani já, ani přítel nehrneme, jak říkám jsme vyřízeni, ale hřeje nás pocit, že má miminko zajištěný krásný, nový a láskyplný domov
,, co ty máte už všechno hotovo a jen čekáte nebo se Vás ještě čeká na poslední chvíli lítačky?? ![]()
@boodlinkaa
jé tak to je náhoda s tím termínem
já jsem od ledna doma a docela se už nudím - bydlím na vesnici a akorát tak chodím venčit psa, ale jak je pořád zima, tak to není ono
, jezdím jednou týdně na těhotenské cvičení do Prahy k Apolinářo kde budu rodit, takže mám malinkaté zpastření programu ![]()
Jinak se už strašně těším na mimi, vypadá to že budeme mít holčičku ![]()
Příspěvek upraven 22.03.13 v 10:46
Já už jsem u druhého svědomitá, paní doktorka říká že to přijde dřív a bude to rychlé
![]()
Takže mám sbalenou tašku, teď o víkendu vyperu věci, vyžehlím do skříňky, baráček jsme teď taky tři roky rekonstruovali, ale budeme pokračovat dále, jak se říká, oprava baráku je na celý život
Ale teď jsme už dá se říct připraveni. Kočár mám už od ledna, doma teda ne, to dovezou až teď na velikonoce. Takže jo, jsem ready ![]()
@boodlinkaa
my jsme něměli kočár kam dát tak jsme si honechali v obchodě,, je tak reservovany a polovinu máme zaplacenou, takže až to ne mě přída tak přítel tam jenom skočí a bude po starostech,,
Jojo, první dítko
na prvním ultrazvuku to vypadalo na chlapečka, ale pak se potvrdila holčička ![]()