Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenule15 píše:
@Jituna78 u nás se teda u porodu platí 100,– za partnera (cena za to, do čeho ho obléknou) a mám pocit, že u nás ani u císaře být nikdo nemůže. Ale co jsem třeba koukala, tak když bych si chtěla nechat dát epidural, tak ten u nás stojí 1600,–. Tak doufám, že to půjde bez něj
tak to máte fakt levný ![]()
No zase u nás epidurál je zadarmo, ale nevím jestli do toho jít - bojím se docela bolesti, ale zase jsem četla že se někomu po epidurálu porod zpomalil a to bych taky nechtěla…takže se budu snažitto zvládnou bez něj
Ale je možný že pak rychle změním názor ![]()
@Jituna78 Koukala jsem že bydlíme kousek od sebe
Já jsem z Holubic to je u Kralup. Proč budeš rodit v Praze?
Mně u prvního epidurál dali, ale až někdy po šestnácti hodinách, když zjistili že jsem k. o. a to mi při příjmu říkali: „to bude rychlé, mladý holky rodí rychle“ a taky jsem za něj neplatila
@luccik8 píše:
@Jituna78 Koukala jsem že bydlíme kousek od sebeJá jsem z Holubic to je u Kralup. Proč budeš rodit v Praze?
Jé to je kousíček
Skoro okolo jezdíme do PRahy ![]()
já jsem původně chtěla rodit ve Slaným, ale pak jsme se rozhodli pro Prahu - přítel tam dělá, má tam rodiče a kdyby nemohl dělat z domova, tak bych jela k rodičům a byla by rychlejší doprava. To Slaný je na druhou stranu, no snad nedělám chybu.
@Jituna78 Tak to chápu, já ve Slaném rodila kluka, už vím jak to tam chodí.
Jsem na stránkách porodnice četla, že má být taška zabalená dva týdny před porodem. To jsem teda asi aktivistka, když ji mám dva měsíce před porodem. ![]()
A co nějaké těhotenské neduhy holky, trápí vás něco?
@boodlinkaa Nejsi žádná aktivistka, stát se může cokoliv a radši ji mít zabalenou než vůbec
nebo na poslední chvíli.
Tak to mám ještě chvíli čas na tu tašku
. Docela mi tvrdne břicho, beru magnesium ale nějaké změny nepozoruji a navíc se mi teď ozvaly záda, tak jsem zvědavá jak to zvládnu.
Ahoj kočky, můžu se přidat? Dnes jsem 31+2. Bydlím nedaleko Brna, čekáme s manželem první miminko a měla by to být holčička. Na kontrolu jdu až v dubnu, tak jsem zvědavá, jestli je už malá nožkam nahoře.
Mě teda co nejvíc trápí, tak jsou ty záda
Těším se na tu úlevu ![]()
No teď jsem s prominutím sežrala celý talíř krupicové kaše
mňam. Ale svědomí čistý na minulé kontrole mi paní doktorka řekla, že jsem kilo zhubla. Tak si ji snad můžu dovolit ![]()
Mám zatím teda 9kg nahoře, jsem zvědavá, jestli to bude teď nabývat nějakou závratnou rychlostí nebo ne. Při prvním jsem skončila na 16-ti. a 10 tam rovnou nechala. Tak uvidíme co tentokrát.
@Tália
Ahojky to víš že ano, tak to jsi o den víc než já a myslím ještě jituna ![]()
jinak zbytek tu je v pokročilejším stádiu
![]()
takže ženy, když to vezmu kolem a kolem je tu převaha holčiček ![]()
u nás z ní teda velká sláva, protože z přítelovy strany už čtyři generace žádná holka a on to prolomil, takže se chlubí kudy chodí.
Já mám magnézko taky, ale dala mi ho když jsem se začla otevírat, a tvrdnutí začlo až pak
mám nějaký zánět, ale dneska dobírám poslední tabletu, a říkala že by to mělo být ok. Ty záda mám celý život, ale teď v těhu je to teda ještě horší.
No a že chodím pořád na záchod je asi normálka. Si myslím, že se tam za chvilku už přestěhuju.
@Kelly3 Já si na ty záda nechala napsat takový pás(pánevní pás) a když chodím, stojím tak si ho vezmu a je to fakt úleva.