Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mazala celé první těhu poctivě a mám strie kolem pupíku až hrůza
. Je to fakt o kůži.
@Kelly3 píše:
Jak to zvládáte se spánkem holky? Taky se vám špatně usíná?
Ani ne tak usíná, jakože se ve 2 ráno vzbudím a už neusnu ![]()
@Bartonickovi To je taky na houby
Též s tím mám problémy, nejdřív mi trvá než usnu a když usnu, tak mě pak vzbudí stejně wc a potom čumím do zdi ![]()
Já se budím při každém otočení - asi je to instinkt, abych si nelehla na břicho ![]()
@Kelly3 docela to jde, jak lehnu, do 10min spím, k ránu si pak dojdu na záchod a zase usnu, takže na tohle si zatím stěžovat nemůžu ![]()
@Lenule15 Já tu mám taky ten Elastiq Q ale docela to flakam, idkyz ted jak brisko roste dost tak bych mela zacit pravidelne…jinak on stejnou službu ti udela jakykoliv třeba detsky olejíček nebo mastny krem, jde o tom, aby se takuze zkratka promastila, takze netřeba utrácet stovky za jeden krem
@Kelly3 jo spanek to je kapitola sama pro sebe
Jak holky psaly, ono otocit se z jednoho boku na druhy je docela fuska (hrozne me boli kycle, panev a zkratka cely spodek - hlavne prave v noci jak jsem v jedne poloze a pak ji chci zmenit, tak to je boj)…takze se vzbudim, pak nemuzu usnout, pak musim na zachod, tim pohybem se zas vzbudi mimi v brise a je to proces třeba na pul hodiny nebo i dyl nez zas usnu
@JessB Si můžeme podat ruce
a ještě tím jak je to těžký se otočit, tak se k tomu přidá zátěž na břicho, takže další bolest
Někdy už mi z toho fakt hrabe, když jenom čumím do zdi a ne a ne zabrat ![]()
No já s tím spaním měla problémy tak před měsícem, dvěmi. Trvalo mi zabrat, když už jsem zabrala, tak v noci jsem pak po wc koukala třeba 40 min do zdi…a ráno v 6 vstávání do práce. Ale teď jsem naopak v pohodě, usnu v klidu, jdu v noci na wc a zase usnu.. uvidíme jak dlouho to takhle v pohodě bude ![]()
Holky a máte některá už strie nebo zatím nikdo nic? A chodí tady ještě někdo do práce? Já ještě 2 týdny…