Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to je super, jak to máme podobně. A kolik vám mimča vážily na velkém UTZ? Já jak jsem psala, ve 31.týdnu to bylo 1170 g, ale jsme o týden míň dle UTZ, ale i tak mi to přijde dost málo. No jdu znovu ve středu, aby jsme se podívali, jestli vyrostl a ztloustnul ![]()
Kolik jste hodlky doteĎ přibraly? Já končím 32.týden a je to 12 kg…
Mě když malou ve 30.týdnu vážil tak měla 1350g. 4.4. jdu na kontrolu a budeme převažovat tak jsem zvědavá kolik přibrala.
Ahoj, já mám termín 5.5. a ted na začátku 35tt mám nahoře 11kg ![]()
Ahoj holky,
tak vidím, že jste se o víkendu činily
Já jsem se sem vůbec nedostala. Jak jsme všichni doma, tak si tak nějak užíváme rodinnou idylku. Vítám nové členky, jedna je dokonce z jihlavy, takže někdo blízko mě
![]()
U nás zase napadl dneska sníh, takže prát věcičky nebudu, počkám na jarní počasí, doufám, že to do května bude ![]()
Doufám, že jste taky měli parádní víkend, a já už se nemůžu dočkat dalšího, akorát ten bude ve znění návštěv (Velikonoce) přijede i tchýně s tchánem. Což o to, vztah máme skvělý, začli jsme si tykat, když jsme se znali asi týden
ALE TEN ÚKLID!!!
Nebo úklid - uklizeno tu tak nějak mám, ale musí se do víkendu stihnout okna, což nevím nevím v tomhle lednovém počasí, a musí to udělat chlap, takže chudák… Neumím si představit, že by ten sníh ještě na velikonoce byl. Pamatuju si, že minulý rok touhle dobou jsme mohli skoro lítat v tričku.
A osobně nevím jak vy - ale já velikonoce ráda nemám, jsou to jenom lidi, kteří se třeba za celý rok neukážou, ale teď na tu kořalku nebo to prostě musí
No popřemýšlím ještě, že bych zamkla a neotevírala, vypnu zvonek a bude to. Ale zase při těch padesáti lidech tady, abychom nevypadali jak pitomci. No, a jak jste tu řešili tu váhu, my měli 29+4 - 1550g.
Dejte potom vědět, jak jste přežili víkend, i když vy jste se tu činili i o víkendu…
@boodlinkaa
O víkendu jsem měla příšerné bolesti kolem pupíku, tak jsem sobotu a neděli strávila v nemocnici, ale všechno je v pořádku, prý se jenom moc namáhám,, tak to s tím úklidem moc nepřeháněj!! ![]()
Ahoj, taky mě pěkně naštvalo to počasí, když jsem se podívala z okna
, ale v neděli má být prej už i 16°C, tak se necháme překvapit, jestli tak bude nebo nebude
By scházelo, aby byl sníh ještě aj na Velikonoce
Jinak víkend se dal, včera jsem konečně vyprala a jak vidím, tak jsem měla štěstí ![]()
Po týdnu tykačka, no neber to
No, ale s tím uklídem to moc nepřeháněj
Myslím, že v tomhle počasí nemá cenu ani ty okna umývat ![]()
No a Velikonoce, ty rozhodně nemám taky ráda, možná chlapi určitě tento svátek mají rádi, když zmlátí nás ženy a do toho se ještě opijou no a co z toho máme mít my
![]()
No u nás se nepije ani na velikonoce (aspoň tento rok) protože taťka drží pohotovost už nějaký pátek, prý kdyby to přišlo
![]()
Ale zrovna dneska jsem uvažovala, že ono to ani tak od věci není. Paní doktorka říkala, že to může přijít i koncem dubna, a když to slečna vezme o měsíc dřív od termínu tak je to od Velikonoc za tři týdny!!!
Pane bože, to uteklo. A s tou nemocnicí mě to anny mrzí!!! Taky se šetři. A Kelly tobě to vyprání závidím. Já jsem zase hold zahálela, no
![]()
@Flerinka píše:
Ahojky, já končím 31.týden a 11 kg, mrňous má 1600g
@Flerinka píše:
Ahoj,
já mám stále 10kg nahoře - naštěstí se to přibírání nějak zpomaluje
a mimi mělo v 29+3 1325g ![]()
@boodlinkaa
tak u nás víkend byl docela náročnej, dodělávali jsme novou kuchyň a v neděli bylo nakupovací odpoledne v Praze ![]()
Jinak u nás velikonoce jsou hodně chaotické - všichni na vesnici to tu slaví, takže bude hodně rušno, navíc má přijet na návštěvu mamka. Tak mě čeká tento týden umýt okna a pouklidit. Peču hromadně beránky pro celou rodinu, takže se těším až bude po velikonocích ![]()