Jsem 32. týden :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2157
24.3.13 19:01

Tak to je super, jak to máme podobně. A kolik vám mimča vážily na velkém UTZ? Já jak jsem psala, ve 31.týdnu to bylo 1170 g, ale jsme o týden míň dle UTZ, ale i tak mi to přijde dost málo. No jdu znovu ve středu, aby jsme se podívali, jestli vyrostl a ztloustnul :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
24.3.13 19:02

Kolik jste hodlky doteĎ přibraly? Já končím 32.týden a je to 12 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
24.3.13 19:47

Ahoj, já mám termín 5.5. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.3.13 20:40

Mě když malou ve 30.týdnu vážil tak měla 1350g. 4.4. jdu na kontrolu a budeme převažovat tak jsem zvědavá kolik přibrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
24.3.13 20:44

Ahoj, já mám termín 5.5. a ted na začátku 35tt mám nahoře 11kg ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
25.3.13 05:59

Ahoj holky,
tak vidím, že jste se o víkendu činily 8) Já jsem se sem vůbec nedostala. Jak jsme všichni doma, tak si tak nějak užíváme rodinnou idylku. Vítám nové členky, jedna je dokonce z jihlavy, takže někdo blízko mě :lol: :lol:
U nás zase napadl dneska sníh, takže prát věcičky nebudu, počkám na jarní počasí, doufám, že to do května bude :x
Doufám, že jste taky měli parádní víkend, a já už se nemůžu dočkat dalšího, akorát ten bude ve znění návštěv (Velikonoce) přijede i tchýně s tchánem. Což o to, vztah máme skvělý, začli jsme si tykat, když jsme se znali asi týden :lol: :lol: ALE TEN ÚKLID!!!
Nebo úklid - uklizeno tu tak nějak mám, ale musí se do víkendu stihnout okna, což nevím nevím v tomhle lednovém počasí, a musí to udělat chlap, takže chudák… Neumím si představit, že by ten sníh ještě na velikonoce byl. Pamatuju si, že minulý rok touhle dobou jsme mohli skoro lítat v tričku.
A osobně nevím jak vy - ale já velikonoce ráda nemám, jsou to jenom lidi, kteří se třeba za celý rok neukážou, ale teď na tu kořalku nebo to prostě musí :cert: No popřemýšlím ještě, že bych zamkla a neotevírala, vypnu zvonek a bude to. Ale zase při těch padesáti lidech tady, abychom nevypadali jak pitomci. No, a jak jste tu řešili tu váhu, my měli 29+4 - 1550g.
Dejte potom vědět, jak jste přežili víkend, i když vy jste se tu činili i o víkendu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
25.3.13 08:01

@boodlinkaa
O víkendu jsem měla příšerné bolesti kolem pupíku, tak jsem sobotu a neděli strávila v nemocnici, ale všechno je v pořádku, prý se jenom moc namáhám,, tak to s tím úklidem moc nepřeháněj!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
25.3.13 08:05

Ahoj, taky mě pěkně naštvalo to počasí, když jsem se podívala z okna :zed: :zed:, ale v neděli má být prej už i 16°C, tak se necháme překvapit, jestli tak bude nebo nebude :) By scházelo, aby byl sníh ještě aj na Velikonoce :cert: Jinak víkend se dal, včera jsem konečně vyprala a jak vidím, tak jsem měla štěstí :lol:

Po týdnu tykačka, no neber to :lol: No, ale s tím uklídem to moc nepřeháněj :) Myslím, že v tomhle počasí nemá cenu ani ty okna umývat :lol:

No a Velikonoce, ty rozhodně nemám taky ráda, možná chlapi určitě tento svátek mají rádi, když zmlátí nás ženy a do toho se ještě opijou no a co z toho máme mít my :lol: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
25.3.13 08:16

@Kelly3
Prý,,, budem zdravé a krásné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
25.3.13 08:18

@annkysilkova No prý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
25.3.13 09:59

No u nás se nepije ani na velikonoce (aspoň tento rok) protože taťka drží pohotovost už nějaký pátek, prý kdyby to přišlo :lol: :lol:
Ale zrovna dneska jsem uvažovala, že ono to ani tak od věci není. Paní doktorka říkala, že to může přijít i koncem dubna, a když to slečna vezme o měsíc dřív od termínu tak je to od Velikonoc za tři týdny!!!
Pane bože, to uteklo. A s tou nemocnicí mě to anny mrzí!!! Taky se šetři. A Kelly tobě to vyprání závidím. Já jsem zase hold zahálela, no :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
25.3.13 10:24
@Flerinka píše:

Ahojky, já končím 31.týden a 11 kg, mrňous má 1600g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
25.3.13 10:27
@Flerinka píše:

Ahoj,
já mám stále 10kg nahoře - naštěstí se to přibírání nějak zpomaluje :-) a mimi mělo v 29+3 1325g :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
25.3.13 10:33

Zkouším podpis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
25.3.13 10:36

@boodlinkaa
tak u nás víkend byl docela náročnej, dodělávali jsme novou kuchyň a v neděli bylo nakupovací odpoledne v Praze :-)

Jinak u nás velikonoce jsou hodně chaotické - všichni na vesnici to tu slaví, takže bude hodně rušno, navíc má přijet na návštěvu mamka. Tak mě čeká tento týden umýt okna a pouklidit. Peču hromadně beránky pro celou rodinu, takže se těším až bude po velikonocích :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí