Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenule15
Výtok mi začal asi před 3 týdny. Byla jsem kvůli tomu na gyndě, dostala čípky, ale přijde mi, že to nepomohlo, takže hrůza ![]()
@Bartonickovi jn, čípky používám taky, pomůže to tak na 4 dny a můžu je používat znova :-/
@Lenule15 píše:
@Bartonickovi jn, čípky používám taky, pomůže to tak na 4 dny a můžu je používat znova :-/
Hlavně mi kvůli tomu natekla, takže se při chůzi políbám jako kačena ![]()
Ahoj ženy,
tady to vázne, co? Zítra začínám 33.týden
![]()
máme tu sněhu jak nas***, takže si myslím, že v pondělí nejsou Velikonoce, ale Vánoce. Dopiju si kávičku, a jdu se pustit opět do velkého úklidu ![]()
Je fakt, že v baráčku je to velký úklid skoro každý den, zapnu rádio a uvidíme, jak nám to půjde.
Kdy máte kontroly ženy? Já 3.4. už se docela těším. A s tím výtokem - já ho mám taky, je to otrava.
@boodlinkaa
Ahojky, u nás sníh není a má se začít oteplovat, takže se snad toho jara dočkáme.
Jinak jsme včera byli na předporodním kurzu v porodnici - tak aspoň vím, do čeho jdu.
Na kontrolu jdu až 11.4. byla jsem před týdnem.
@Bartonickovi
No já byla taky před týdnem, ale chodím po dvou, takže mi to tak vychází
a jaké jsou dojmy z předporodního?
Konečně už vím, co s sebou do porodnice, viděli jsme porodní sály, pokoje atd. Vše v pohodě, až na ty pokoje, ty mi přišly starý, ale ty 4 dny se to dá vydržet. PA nás učila dýchat, kdy do porodnice, porodní fáze, role tatínka u porodu atd. Bylo to asi na 2h. Cena 600 Kč z toho 400 Kč otec u porodu.
Jinak jsem toho plno věděla, ale chtěla jsem vidět porodnici ![]()
Tak to je fajn. Na mě padá úplná depka z toho počasí, už chci sluníčko a teplo, je to na mě moc dlouhý. No uvidíme. Kde jsou dneska ostatní? Taky zazimovali jako medvěd?
Ahoj,
u nás dneska tak trošičku sněží, ale nic nedrží - naštěstí
Večer jedu do Prahy autem a nerada bych jela za sněhu
Já jdu na kontrolu zítra a pak 11.4. ještě jsem objednaná na plicní na 8.4. tak jsem zvědavá co tam se mnou budou dělat.
@Bartonickovi
to máte levný předporodní kurz, mě byl nabízen za 1500,– a otec u porodu v tom nebyl zahrnut, tka jsem to odmítla… tolik peněz na to že možná uvidím porodní sál ( podle vytížení) se mě nechtělo dávat a načetla jsem toho tolik, že si myslím že to není až tak nutný ![]()
Dneska jsem chtěl mýt okna, ale v tomhle hnusu na to kašlu, půjdu udělat velikonoční paštiku ![]()
Holky, to jste o týden předem mnou, já zítra začínám 32.týden ![]()
Čauky holky, já jdu na kontrolu 2.4 a už se moc těším, mělo by být měření a vážení a takový ty věci okolo. už jsem nebyla nikde měsíc a příjde mi to děsně dlouhý. To počasí už je otravny. Všichni jsou z toho úplně znechucení. Už se moc těším až bude svítit sluníčko, budu čerpat energii jak divá. Strašně mě bolí pánev a záda, jak jste na tom holky vy?
Ahoj děvčata, tak u nás sněžilo přes noc, ale nenapadlo toho moc, někde to už aj taje.No klidně by jsme si mohli všichni místo Velikonoc udělat druhé Vánoce
, protože to počasí není možný, nějak se nás drží už moc dlouho
a všem z toho hrabe. Už by to teplo klidně přijít mohlo a hlavně slunko.
Jinak mám kontrolu 2.4. a čeká nás monitor, tak se moc těším
a o zádech ani nemluvím
Už se nemůžu dočkat té úlevy ![]()