Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jituna78
no to mi povídej, já se teď taky dozvěděla, že v sobotu přijede nejen tchýně s tchánem, ale i švagr a švagrová, a jak to mají daleko, tak tu budou spát až do pondělí
![]()
No jako já mám návštěvy ráda, ale takový ty rychlovky, odpoledne přijedou a večer vypadnou. Spíš teda teď v tomhle stádiu.
Takže tak do středy budu nabírat síly, a od čtvrtka mě tu holky asi nečekejte až do pondělí, protože pojedu jak fretka
![]()
A už vidím, jak v pondělí odpoledne zase odjedou, a já to tu spokojeně budu uklízet ještě v úterý ![]()
Ježiš marjá, já chápu že chcou vidět vnuka, ale byli jsme tam před dvouma týdnama. A musí pochopit, že já teď prostě nebudu zase celý dny lítat a lítat. To ona zase tchýňuška by šla a uklízela, ale to je jako když mě střelí někdo do pr***, páč nemám ráda, když se mi po domě někdo motá. Ať už je úúúúúúúúúterýýýýýýýýý, ale příští týden.
U nás se Velikonoce neřeší, protože nyní bydlíme ve městě a je to tu jiný než na vesnici. Asi pojedeme někam na výlet ![]()
@boodlinkaa
Není co závidět, stejně musim umýt okna a pouklidit, aby mrňous přišel do čistého ![]()
Holky, jakou používáte nebo jste koupily kosmetiku na miminko? Na trhu je toho hrozně moc a nevím, co vybrat ![]()
Mně se teda i u Fildy ze začátku osvědčilo jen tuhé mýdlo od johnson´s to fialové, a olejíček avril… olejíček za 20,– a je nejlepší
Já jsem se rozhodla pro SebaMed. Prý je kvalitní, našla jsem dobré refernce, i od mamin, co mám kolem sebe. Rozhodovala jsem se mezi Weledou a Sebamed.
@Bartonickovi
já mám něco nakoupeno od Hippu, ale né moc. Většina lidí mě varovala ať toho moc nenakupuju že každýmu mimi vyhovuje něco jinýho, tak ať to pak nevyhazuju.
@Jituna78 píše:
@Bartonickovi
já mám něco nakoupeno od Hippu, ale né moc. Většina lidí mě varovala ať toho moc nenakupuju že každýmu mimi vyhovuje něco jinýho, tak ať to pak nevyhazuju.
to mne právě taky všichni varují ať toho moc nenakupuju, tak uvidíme, ještě času dost…
Vůbec netuším, zda mám vše dokoupeno, vždy když přijdu do nějaké nové diskuze, tak se dozvím něco nového a že to nemáme ![]()
@Bartonickovi
tak to jsme na tom stejně, ale říká si že ten základ mám a vždycky se dá něco dokoupit když bude potřeba
Protože jsem u četla tolik názorů a doporečení že bych si za chvilku mohla otevřít krám ![]()
@Jituna78 píše:
@Bartonickovi
tak to jsme na tom stejně, ale říká si že ten základ mám a vždycky se dá něco dokoupit když bude potřebaProtože jsem u četla tolik názorů a doporečení že bych si za chvilku mohla otevřít krám
Přesně tak, nesmíme to přehánět ![]()
Ahoj holky, jak se dneska daří? Já mám od rána nějaké tvrdé břicho a docela bolí
.
Jinak já velikonoce moc nemusím, manžel půjde s klukem hodovat, já zamknu a půjdu si lehnout ![]()
A kosmetiku pro malou kupovat zatím nebudu, uvidím jak bude reagovat na vzorečky z porodnice, mám totiž strach aby neměla atopický ekzém jako Jakub. ![]()
Ahoj ženy ![]()
teda tady to dneska nijak nejede
Já jsem teď taky vylezla z vany, uvařila si meltu, a musím se vám pochlubit jaký jsem dneska zase udělala krásný obchůdek. Pro malou jsem všechno nakupovala na mimibazaru, teda spíš mimiaukce, a minulý týden jsem za 140,– vyhrála overálky na spaní. Paní psala že tam je 19 kousků, a že pošle i něco navíc. No ženy - z balíku jsem napočítala třicet krásných růžovoučkých oblečků. Takže jsem to dneska počítala, a všechno oblečení na malou od nula tak do 8. měsíců v tom bundičky, spací vak, zavinovačka, a a asi 100ks oblečení mě vyšlo na 1000,–. To nemluvím o tom, že kočárek trojkombinaci, i s autosedačkou kterou taky nasadím na podvozek mám za 1500,–. Prostě nejdražší byla minulý týden drogerka a lékárna
![]()
No mám ze sebe radost, i chlapík mě pochválil. Ale už končím protože i za tu nádhernou cenu je toho oblečení jako hrom, a a to ještě určitě dostaneme.
@boodlinkaa
Toho oblečnení není nikdy dost, u nás to vypadá jak kdybych čekala těch dětí pět
často se tím prohrabávám třidím a kochám,, chlap si o mě musí myslet, že sem blázen, ještě že se můžu vymluvit JSEM TĚHOTNÁ,, všechno se dá svést na ty hormony ![]()
Ahoj holky, tak dneska to u mě vypadá na nízký tlak, celý den je mi na nic, cítím se slabě a pořád ležím. Akorát máme službu na úklid a jako na potvoru muselo nasněžit a manžel jel dneska do služby, tak jsem si dala ráno rozcvičku s hrablem. Jinak otázka, trápí vás ted v těhu taky výtoky nebo jsem jen ojedinělý případ??
@boodlinkaa gratuluju k parádnímu nákupu! U nás máme anglický bazárek, tak jsem taky krásně pokoupila, ale rozhodně ne za cenu, co ty ![]()
jinak z kosmetiky pro malého nic nemám, koupila jsem akorát baby panthen mast a budu kupovat olejíček aviril, jinak prvních pár měsíců plánuju koupání jen v čisté vodě, bez mýdla a šamponu, ale uvidíme, jak to dopadne ![]()