Jsem 32. týden :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
23.3.13 15:44
@Lenule15 píše:
Holky a mažete bříška a čím? já jsem měla elasti-q na strie, ale ten jsem docela brzo vyplácala asi za 5 týdnů a stojí 300kč, tak mi bylo podruhé těch peněz docela líto, ted jsem narazila na babylove z DM za 49,– stejné množství a mažu si s tím jak prsa, bříško, tak i nohy a zadek… zatím ani jedna strie, ale uvidíme, jak to půjde dál :)

Já jsem nejdříve mazala krémem Mamastrie a olejíčkem od Hippu a pak jsem se na to vykašlala a mažu kosmetickou vazelínou a mažu bříško, boky, stehna a zadek a zatím tedy vůbec nic a kůže je krásně vláčná, tak doufám že to tak i zůstane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
23.3.13 15:46
@Flerinka píše:
Holky a máte některá už strie nebo zatím nikdo nic? A chodí tady ještě někdo do práce? Já ještě 2 týdny…

tak já zatím žádné strie nemám, jsem od ledna doma, ale když je potřeba tak pracuju z domova a tak to plánuju i do budoucna ( jsem domluvená že i o mateřské když bude potřeba tak z domova pomůžu), ale nepřeháním to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
23.3.13 15:58

U mě se zatím žádná strie nikde neobjevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
23.3.13 16:16

S tím spánkem to mám stejně jako tady většina. Probudí mě každé otočení, protože je to opravdu námaha a když už se otočím, tak mě táhne bříško nebo se mi chce jít na záchod. Ráno vstávám jak po boji a odpoledne tu noc musím dospat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
23.3.13 16:36

Ahoj, nahodou jsem narazila na tuhle diskuzi, jsem dnes 31+1 a jsem z Jihlavy, tohle mimi bude nase treti a vypada to zase na slecnu. Rada si pokecam o slastech a starostech co zaver tehotenstvi obnasi, pripadam si jak velryba, jeste sem tam jdu do prace, ale jsem unavena jak blazen ze vseho, no vsak nejsem nejmladsi, bude mi 36 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
23.3.13 17:12

Holky, dneska mám neuvěřitelné bolesti napravo od pupíku,, bolí to i když ležím a jsem v klidu. Nevím jestli mám plašit nebo počkat do úterý na kontrolu,, Poraďte někdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
23.3.13 17:15

@Flerinka já do práce už ne, ale zase mám doma starší dítko takže to taky stojí nějakou energii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
23.3.13 17:17

@Tália já teď kolikrát usnu v poledne s Matýskem - ještě že pořád chodí spát přes den, alespoň si člověk trochu odpočine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
23.3.13 17:18

@annkysilkova tak může tam být mimčo nějak blbě položené že ti na něco tlačí…ale jestli je to bolest soustavná, a omezuje tě to tak bych si klidně na kontrolní ultrazvuk dojela hned do nemocnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
23.3.13 17:22

Trvá to už od včerejška, máme nemocnici moc daleko a přítel je v práci, tak nechci zbytečně stresovat,, ale příjemné to není,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.3.13 19:40

Ahojky holky, můžu se k vám přidat? termín mám 31.5. takže 30.tt :) čekáme prvního piškotka, malého Matyáška :) takže jsem ráda, že jsem narazila na tuhle diskuzi, přeci jenom, někde ty informace nasosat musím 8) mimochodem, kolik váží vaši prckové? Ten náš malý už má už teď 1800g, tak se docela bojím, jak velký bude, až na to přijde ten správný čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
23.3.13 22:22

@luki3312 ahoj,tolik nas drobek taky vazil ve 30tt a je to v pohode :) a taky cekame Matyáška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
24.3.13 10:34

Ahojda, taky jsem ráda za tuhle diskuzi, jsme si všichni tak nějak bližší.. :) Holky, jen mě děsí ta váha prcka, ale zatím teda nestresuju. Ale byla jsem na velkém UTZ ve 31. týdnu, s tím, že jsme celou dobu dle UTZ -1 týden, na všech vyšetřeních mi to tak vychází, ale váha byla 1170 g!!! Říkala, že je o týden míň, takže jako 30.týden, ale i tak se mi zdá dost malej, co čtu ty váhy ostatních. Všichni mají cca 1500 - 1900 g…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
24.3.13 10:35

Holky, proč nemáte nastavené metříky, aby jsme věděly každá, jak na tom jste, v jakém jste týdnu atd? Já mám termín 21.5. dle MS a 26.5. dle UTZ. MUDr. mi teď říkala, že když neporodím do 27.5., bude furt v klidu a pak to budeme řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.3.13 10:37

Ahojky, koukám, že jméno Matyášek bude letos dost oblíbené :) I když si myslím, že pořád netrumfne Honzíky a Kubíky :) a taky jsem ráda, že ten náš piškot není až tak moc veliký, docela mě to překvapilo, ale nejspíš to bude celý táta :) ten měl taky přes 4 kila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí