Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kelly3
už mi budou končit. od 28.3. jdu na mateřskou, tak se nemůžu dočkat…
@Bartonickovi Tak to máš za pár
pak si pořádně užij té mateřské ![]()
@Kelly3 píše:
@Bartonickovi Tak to máš za párpak si pořádně užij té mateřské
taky jsem chtěla napsat že to máš za pár ![]()
Ale věř tomu, že už se ti pak na žádné vycházky nebude chtít
![]()
Holky, jak je to s mateřskou. To jen na mou mzdovou účtárnu zašlu žádost o PPM a poté se o nic nestarám?
@Bartonickovi píše:
@Kelly3
už mi budou končit. od 28.3. jdu na mateřskou, tak se nemůžu dočkat…
já nastupuju začátkem dubna a taky se těším
těch 6 hodin denně je málo
@boodlinkaa píše:
Ale věř tomu, že už se ti pak na žádné vycházky nebude chtít![]()
To věřim, ale zatim je to v pohodě,,, akorát to počasí už by mohlo být pozitivnější ![]()
@Bartonickovi píše:
Holky, jak je to s mateřskou. To jen na mou mzdovou účtárnu zašlu žádost o PPM a poté se o nic nestarám?
jj přesně tak jsem to udělala, odeslala jsem žádost na mzdovou účtárnu a prý se o nic více nemám starat
@Jituna78 píše:
jj přesně tak jsem to udělala, odeslala jsem žádost na mzdovou účtárnu a prý se o nic více nemám starat
a ty už si tu žádost dostala. Mě na gyndě řekla, že mi ji dřív dát nemůže…
@Jituna78 píše:
@Bartonickovi
jj dostala jsem jí minulý čtvrtek
tak snad to nevadí ![]()
@Bartonickovi tak já tím že mám doma tříleťáka tak se nějak extra nudit nestíhám…
@Bartonickovi píše:
tak snad to nevadí
snad ne - slyšela jsem plno různých názorů kdy se to posílá. Ale co vím tak moje kolegyně tu žádost dávala cca 2 měsíce dopředu. Já jsem se proto už několikrát ptala sestřičky abych něco neprošvihla a ona říkala že to moc dopředu nejde, ale asi je to fakt názor od názoru…
Tak k tomu přibírání, já přibrala 4kg, nějak mi to nejde. U prvního to bylo 11kg.
Cpu se sladkým, jak si denně nedám alespoň čokoládu je se mnou k nevydržení ![]()