Jsem 32. týden :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1404
22.3.13 12:02

My jsme si taky oba přáli holčičku. Když nám Dr. řekla, že to bude holčička, tak jsme byli moc štastní, ale i kdyby to byl chlapeček, taky by jsme byli rádi. Hlavně že je miminko na cestě. Jinak z manželové strany taky skoro samí kluci, tak je budoucí babička s dědem moc ráda. Z mojí strany samá ženská, tak aspon bude moje mamka vědět co s holčičkou, s chlapečkem by prý nevěděla co má dělat :lol:
Jak jsem tady četla, tak už máte hodně připraveno, já musím ještě hodně věcí dokoupit, trošku mě děsíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
22.3.13 12:03

Já mám skoliozu, ale záda relativně ještě v pohodě, spíš mě štve ta cukrovka, takže mám dietu a žádný cukr ani nic sladkého, nahoře mám zatím 11kg, tak snad už to tak moc nevyleze nahoru ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.3.13 12:05

@Tália
neboj, já sice machruju že všechno mám, ale dokupovala jsem to tuhle středu. Ještě mi chybí maličkosti, ale ty plánuju jet dokoupit v půlce dubna. Zase po výplatě, no :lol: a pojede s semnou moje mamka, a nemá řidičák, tak jsem ji říkala ať je v klidu, že si tašku beru s sebou, a ji když tak někdo vyzvedne :jazyk: no má strach s semnou jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.3.13 12:07

@Lenule15
a to máš cukrovku celý život, a nebo teď tu těhotenskou? já o ní teda jenom četla, ale snad že by měla po těhotenství zmizet :nevim: :?:
ale věřím, že je to naprd. Já musím mít teď sladký každý den. Přes to nejede vlak. V prvním to byli každý den utopenci, jak jsem ho neměla, tak jsem byla zlá a teď jsou to zase čokoládky no :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
22.3.13 12:09

@boodlinkaa ted jen těhotenskou, mít tu normální, tak by mě asi kleplo, já bez čokolády pro nemůžu být a i ted občas zhřeším něčím sladkým…jakože nějaký zvláštní chutě jsem v těhu neměla, víceméně i všechny příznaky se mi vyhnuly, kromě citlivosti čuchu a bolesti prsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
22.3.13 12:09

Ahojky, můžu se přidat? Dnes jsem 31+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
22.3.13 12:10

Já musím dokoupit ještě nějaký věci pro mě do porodnice a pro malou jen už drobnosti, ale tašku do porodnice a takový ty věci ještě nemám. Chystám se jí chystat až tak v polovině dubna nejdřív. Jste tady někdo z okolí Brna? Jestli jo, kde budete rodit?
Jo a mě hrozně bolí pánev a ta sedací kost vepředu, když dlouho sedím, tak se pak nemůžu moc rozchodit. Myslela jsem, že to časem přejde, ale je to horší a horší. Včera mě bolel celej spodek (ty kosti), nemohla jsem ani jít pořádně se psem na prochajdu, šla jsem jak chrobák. :D Jsem si říkala, kdyby mě někdo pozoroval, že se asi pěkně zasměje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.3.13 12:16

@Bartonickovi
ahoj, to víš že ano, bereme další maminy ;) přidej se, a napiš nám jak to je všechno s tebou, kolikáté dítko, co to bude, co výbavička a velice žhavé téma taška do porodnice :lol: :lol:
@Tália
já to musela nakoupit co nejdřív, bydlíme v takovém pr****ákově, kde není ani samoobsluha. dokonce nám sem jezdí ještě taková rarita, jako je pojízdná prodejna :zed: :zed: ale tam nechodím, takže když chci slušně nakoupit, tak musím až do jihlavy, což je teda 70km, a jídlo nejblíž 3km. Ale jsem pojízdná, jen se mi za tím volantem už teď vůbec nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
22.3.13 12:19

@boodlinkaa no vidíš, mě se za volantem ještě líbí, ale malýmu už ne, ani cestování autem moc nemusí, hodně se mi v břiše mlátí, stačí sebemenší výmol a že jich je ted po zimě dost a dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.3.13 12:19

Teda, tak to je síla to slovo jak tam mám s těma hvězdičkama, jsem tam musela dát, protože mi to pravou verzi něchtělo pustit. vidíte jak tu máme slušnou diskuzi :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.3.13 12:20

O těch výmolech mi nemluv. Já říkám že je to teď tankodrom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
22.3.13 12:21

Jsem prvorodička z Mladé Boleslavi. Včera jsme byli na ultrazvuku a máme 1600g. Jinak čekáme chlapečka. Výbavičku pro mimi máme asi všechnu. ještě musím dokoupit kosmetiku a věci do porodnice. Tašku ještě zabalenou nemám :-). Teď přemýšlíme o předporodním kurzu, ale nevím, zda to není zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.3.13 12:23

@Bartonickovi
já teda musím říct, že pro mě kurz zbytečný byl, ale určitě by mě teď polovina těhotných a maminek ukamenovalo. Hold, každý má jiný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.3.13 12:24

Tak na malou auto zabírá, jakmile se rozjedu je klid, jinak mi kolikrád přijde že mi proleze skrz břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
22.3.13 12:26

@boodlinkaa
taky nevím, chtěla bych vidět porodnici a vědět co s sebou za věci a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí