Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@annkysilkova
Tak my jsme nebrali nový, takže autosedačku doma mám, kdyby něco už od března. Já teda taky doufám, že porodíme na státní svátek buď toho prvního a nebo nejpozději osmýho. Hold doufám, že ji nějak přemluvíme. A co jména jaká máte?
@boodlinkaa
zatím nejsme ohledně jména úplně rozhodnutý, ale asi Anička, nebo Eliška ![]()
Příspěvek upraven 22.03.13 v 10:50
No jsem zvědavá, kolik mamin se k nám ještě přidá
je to už za pár…
U mě teda první co jsem pořídila, byl kočár a to už v listopadu
ale brali jsme kočár po jednom dítěti, takže přes net a zase jsem nechtěla promeškat ten pravý a nakonec vše dopadlo dobře a kočárek vypadá jak nový
jinak už mám vše zakoupeno, akorát si zabalit tašku do porodnice mi dělá kapku problém, bych spíš potřebovala lodní kufr ![]()
@Lenule15 píše:
U mě teda první co jsem pořídila, byl kočár a to už v listopaduale brali jsme kočár po jednom dítěti, takže přes net a zase jsem nechtěla promeškat ten pravý a nakonec vše dopadlo dobře a kočárek vypadá jak nový
jinak už mám vše zakoupeno, akorát si zabalit tašku do porodnice mi dělá kapku problém, bych spíš potřebovala lodní kufr
tak s tím balením do porodnice jsem na tom stejně - vůbec nevím jak to tam nacpat, nebo spíše do čeho, to budu muset ještě nějak pořešit ![]()
Jinak už vše máme připraveno ![]()
@Lenule15
jo to mám stejně, jsem do tašky dala věci, a říkám taťkovi že mám problém, že se mi to tam nevleze, tak musím zkusit najít větší, protože nepůjdu do porodnice přece ještě s igelitkou
to bych taky mohla vypadat jak…
@boodlinkaa tj, s igelitkou bych taky nešla
to radši 2 příruční zavazadla ![]()
a jak jste na tom holky s předporodním kurzem, půjdete některá?
A to se mi ještě smál, protože u prvního jsem se v porodnici strašně nudila. On byl tak hodnej, že pořád jenom spal!!! Takže přemýšlím, jak tak ještě nacpu vlnky, abych tam malé rovnou uháčkovala čepičku až půjdeme z porodnice
No já to tam narvu, a ono jak naschvál mi to tam malá určitě prořve ![]()
Na předporodní nejdu, stačí mi zkušenosti z minule. Ale u prvního jsem taky byla…
@luccik8
ahoj, to víš že ano, přidej se, a napiš nám kolikáté je to dítko, a jestli víte co to bude, jak jsi na tom s výbavičkou, a taškou do porodnice
jak jsem teď psala s lenčou, řešíme do čeho to nacpat, abychom nebrali ještě igelitky ![]()
@Lenule15
na předporodní kurz nepůjdu, chodím na cvičení přímo do nemocnice a tam nám stejnak sestřičky to důležitý řeknou a dávat 1500,– za kurz se mě nechce a hlavně to nemám v místě bydliště, takže je to komplikovanější ![]()
Hlavně jsem se včera dočetla, že bych měla mít 2 tašky, jednu na porodní sál a druhou na oddělení šestinedělí, ale už nevím, u jaký porodnice to bylo, tak to musím všechno zjistit u nás v porodnici, jak to tady chodí…jak jsi to měla bodlinko v jihlavě??
@Kelly3
ahoj to víš že jo, ale nevím teda jak myslím jituna, je stejný týden jako já, ale já vám ostatním co jste 33 a 35 budu jen tiše závidět, že už jste dál
na mě už je to tentokrát nějaké dlouhé, jak se válím doma, nebo co ![]()