Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kelly3
no vidíš to, to já zase nejhorší to měla ty dva trimestry, teď je to tak kilo za ty tři týdny, teď teda mínus, ale to asi ten stres.
@boodlinkaa
Doufám, že to půjde dolů. Kolik si zhubla při prvním mrňousovi?
@Bartonickovi Jak říká bodlinka, nic si z toho nedělej
Všechno necháš v porodnici ![]()
@boodlinkaa Rozhodně v tom může hrát roli i stres, ale ten taky škodí, tak se šetři ![]()
Jak jsem psala, 10 jsem nechala v porodnici, a zbytek šel jak prd. Po měsíci nikdo netipoval že jsem byla těhotná. Ale já to mám po mé mamce. Mám 170cm, a váha 52 normál takže jak jsem vysoká tak nemám ani teď moc břuch
@Bartonickovi no hele ja na tom ted budu podobne - kontrola po 14ti dnech a ja mela 3kg nahore! A je fakt ze hrozne jedu ve sladkem… to z prvního tehotenstvi vůbec neznam. Ted si kazde rano rikam ze dneska se budu krotit, no a stejne během dopoledne to sebe laduju sladky caj, rohlik s medem atd…
@JessB píše:
@Bartonickovi no hele ja na tom ted budu podobne - kontrola po 14ti dnech a ja mela 3kg nahore! A je fakt ze hrozne jedu ve sladkem… to z prvního tehotenstvi vůbec neznam. Ted si kazde rano rikam ze dneska se budu krotit, no a stejne během dopoledne to sebe laduju sladky caj, rohlik s medem atd…
právě teď si dělám kávu a včera jsem pekla, tak si dám, ale malý kousek
. Asi to ten mrňous chce a nebudu mu přeci nic zakazovat ![]()
No mě nikdo nechce věřit že jsem přibrala těch 10kg, protože jsem předtím byla docela dost hubená, takže teď mě říkají jak výborně vypadám…a já si připadám neohrabaně jak na to nejsem zvyklá
a bříško bych řekla že mám poměrně malý, má 89cm. tak jsem zvědavá jak to bude pokračovat ![]()
@Bartonickovi
copak jsi pekla???
Já teď peču docela často, protože jak mám děsný chutě, tak si říkám lepší si něco úpéct než jíst pořád čokoládky
Já pekla perník potřený medem nato polevu a strouhaný oříšky ![]()
@Bartonickovi píše:
Co děláte doma, abyste se nenudily?
já teď pracuju za přítele, ten si šel lehnout a já mám zábavu ( no máme štěstí že jsme dělali ve stejné firmě
)
@Jituna78
Pekla jsem brownies s jablky, mňamka ![]()
@Kelly3
Když mne přijde, že už mám vše uklizeno. Nyní jsem na nemocenské, takže vždy musím čekat až budu mít vycházky, abych mohla na procházku.
@Jituna78 píše:
já teď pracuju za přítele, ten si šel lehnout a já mám zábavu ( no máme štěstí že jsme dělali ve stejné firmě)
to se někdo má ![]()
@Bartonickovi To mi taky někdy příjde, ale určitě to zas tak nepřeháním, že každé smítko hnedka uklidím
Jen to co je viditelné a když neuklízím, tak se právě nudím. To je na prd ty vycházky. ![]()
No je to výhoda
já jsem doma už od ledna, takže využiju každou možnost když můžu něco dělat jiného a aspoň nevyjdu ze cviku
, abych neměla jen stereotyp - uklidit, uvařit, jít se psem ![]()