Jsem 32. týden :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
24.3.13 10:39

@luki3312 Ahojky :mavam: malá měla na kontrole ve 30tt 1,5kg :) a je to tak akorát v normě, takže dobrý :lol: jen doufám, že to nedotáhne třeba na ty 4kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.3.13 10:48

Kelly3 ahojky, taky se právě bojím, aby neměl přes 4 kila, ale zase si říkám, hlavně, když prospívá, nějak ho ven už dostanem :) i když jak říkám, je to první mimčo, takže už začínám trochu stresovat, jak ten porod zvládnem, v jaké poloze je to nejlepší, jestli můžu něco udělat pro to, aby mi nemuseli nastřihávat hráz… :D jsem už doma, takže mám mooooře času nad tím dumat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
24.3.13 10:51

@luki3312 Jasně, hlavně, že je všechno v pohodě a i kdyby měli 4kila, tak by nějak ven museli :lol: jen by to teda dalo víc zabrat.To mi povídej, taky jsem prvorodička a tím jak se to blíží, tak začínám taky stresovat a mít strach :nevim: Aby ses v tom dumání pak neutopila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
24.3.13 10:51

Ahojky, já bych nad tou váhou nějak nedumala - někdo má dítě menší a naopak. Já jsem docela ráda, že máme předpoklad do 3300g, ale vše se může ještě za ty 2 měsíce změnit :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.3.13 10:59

@Kelly3 taky doufám, že se do toho nezahrabu :D ale zase z toho mám ohromnou radost, že si to můžu zjišťovat, je mi už 28 a mimčo jsem si vždycky moc přála, a až loni v záři konečně nastala správná konstelace hvězd :D
holky, dotázek, jak jste na tom s výbavičkou? nebo spíš, kdy jste začaly dávat všechno dohromady? já už mám tak nějak všechno pohromadě, jenom mě čeká to všechno vyprat a vyžehlit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
24.3.13 11:02

@luki3312
Já už bych taky měla vše mít - mám už dokonce vypráno a vyžehleno. Ještě nám schází jiné věci, např. kosmetika pro mne a miminko atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
24.3.13 11:09

@luki3312 Tak držím palce, aby ses do toho nezahrabala :lol: No zní to jako kdyby jsi už neměla věk na díte :)

Jinak s výbavičkou jsem na tom tak, že mám skoro vše dokoupené až na kočárek a taky ještě nějakou tu kosmetiku.No a jestli mám už vše nachystané, tak to rozhodně ne :lol: vše dohromady budu dávat až teď v dubnu :lol: Jinak dneska jsem se konečně dostala k tomu, abych mohla vyprat :lol: a zítra vyžehlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
24.3.13 13:09

Taky to nemám nachystané - jen vypráno, vyžehleno a roztříděno. Tašku do porodnice zabalím na konci dubna a pak už jen čekat na den D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
24.3.13 13:25

TAk já nemám ještě vypráno, vyžehleno, roztříděno..zatím jen nakoupeno a vše ve sklepě a po skříních. Něco ještě asi budu dokupovat - lékárna a věci na sebe do porodnice - nemám zatím kojící podprsenky, košili atd… Ale vše si nechávám na duben a květen, až budu mít čas a budu doma. Ještě chodím poslední týdny do práce. Holky, jaký máte termíny? Trochu se v tom ztrácím, jak nemáte metříky… Je tu někdo jako já - 21.5.-26.5.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
24.3.13 13:48

@Flerinka
Ahojky, já jsem 17.-23.5. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.13 13:50

Ahojda, tak jsem 31+1 :) Začalo to neuvěřitelně útíkat, brzy budeme mít naše drobečky u sebe :srdce: :srdce: :srdce:.. My by jsem měli mít holčičku ale paní doktorka mi to nechce na 100% potvrdit :roll: :roll: :roll: ale pindíka prý neviděla :) No my budeme mít teď docela honičku jeslti to vše dobře dopadne tak se za týden stěhujeme do jiného bytu a to teprve začne zápřah aspoň že se pořád cítím dobře a nic mě netrápí. Ještě musíme koupit kočárek a postýlku a naš drobeček muže pomalu plánovat cestu na svět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
24.3.13 15:03
@Flerinka píše:
TAk já nemám ještě vypráno, vyžehleno, roztříděno..zatím jen nakoupeno a vše ve sklepě a po skříních. Něco ještě asi budu dokupovat - lékárna a věci na sebe do porodnice - nemám zatím kojící podprsenky, košili atd… Ale vše si nechávám na duben a květen, až budu mít čas a budu doma. Ještě chodím poslední týdny do práce. Holky, jaký máte termíny? Trochu se v tom ztrácím, jak nemáte metříky… Je tu někdo jako já - 21.5.-26.5.?

AHoj,
já jsem 19.5. - 23.5. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.13 16:32

Já 25.5 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.3.13 17:31