Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bartonickovi občas použiju i výplach rosalgin a ten mi taky hodně pomáhá, beru ho i s sebou do porodnice na stehyy, aby se líp hojily (v případě, že mě nastřihnou, jako že s tím počítám) ![]()
jinak já jsem ted 34+3tt a na kontrolu, teda na ozvy a stěr z čípku kvůli streptokokovi jdu 11.4. a další a poslední kontrola na gyndě 18.4. pak už jen nemocnice…Na předporodní kurz jsem si volala před měsícem a sestřička mi řekla, že se mi asi 6 týdnů před porodem ozve aby nás objednala a furt nic, tak ji dám čas do pátku a jinak už si tam v pondělí zavolám, co se děje. u nás se platí 250,– + manžel u porodu 100,–. Dneska mi dorazili kojící podprsenky z bonprixu a materiálově fakt parádní, i skvěle sedí, takže už mám snad vše ![]()
Ahoj vsem prosim jsou nrmalni bolesti ve 21 tt jako bych mela dostat mesicky? Boli me spise po stranach jakoby vajecniky. Horcik beru. Muze to neco znamenat? Moc dekuji.
@mali19
Ahojky, radši bych si zavolala a zašla na kontrolu. Jinak mne taky obcas bolelo břicho, ale vždy to polevilo…
@Bartonickovi krátí, to jo, až si říkám, že už bych chtěla rodit, minimálně do termínu, přenášet se mi fakt moc nechce
a od zítra začínám pít maliníkový čaj, tak doufám, že budu mít pohodovější porod ![]()
@boodlinkaa no to mi povídej, taky uz bych potrebovala slunicko!!
Ahoj, koukám je tady nějak mrtvo. Také u vás padá to bílé svinstvo, už mi z toho vážně hrabe
chci teplo. Holky máte některá poslíčky? já poslední dva dny a navíc jsem myslela že mi včera večer upadne celý spodek, byla to šílená bolest
. jinak KO mám 4.4.
Ahoj, je tu mrtvo, no
taky jsem koukala. U nás už taje, takže lepší, svítí sluníčko, ale prostě čekám na těch +15 ![]()
Já jdu 3.4. takže myslím že tu jdeme toho 2.,3.,4., hezky za sebou, jak na popravu ![]()
Lucí, poslíčky asi ještě ne. U prvního mi začly myslím dva nebo tři týdny před. Ale zkus to říct doktorovi. Jinak prý pomáhá vana. Mě teda pomáhala a hodně.
Jupí, já už se těším až se přehoupne pondělí, a bude duben. Jsem taťkovi říkala, že od Velikonoc za tři týdny se zachvěje zem, a bude to jak poprvé, a doufám, že to k něčemu bude. Třeba se mi to dubňátko ještě podaří
![]()
No já poslíčky právě vůbec neznám u prvního jsem žádné neměla. Budu to sledovat a uvidím, asi začnu pomalu balit tašku do porodnice
@boodlinkaa ty bys chtěla dubňátko? Já raději květnové mimi, první je taky květnový ![]()
@luccik8
dubňátko jenom kvůli tomu, aby to bylo co nejdříve
![]()
Ale pořád se modlím za 1.5 nebo 8.5. Hezky na státní svátek.
Ježiš, to je za chviličku
![]()
@boodlinkaa je to neskutečné jak to letí, už se taky nemůžu dočkat. Co vůbec čekáte a jaké máte jména?
@luccik8
jo jo, to jméno jsme měli ještě než jsem otěhotněla
a ty?
@luccik8 píše:
@boodlinkaa mi čekáme Dorotku
Dorotku máme také v rodině, krásný jméno ![]()