Jsem 32. týden :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
406
5.4.13 14:08

@Lucciaaa
Ahoj, jo vím co prožíváš, mám taky strach z toho jak to zvládnu, abych ji nepustila nebo málo nekrmila či moc nebo málo neoblíkala,, bude to všechno nové, ale když vidím některé maminy s kočárkama, jak jsou ještě nevyzrále, zmalované,, tož když to zvládly takové, tak já s přehledem taky :) Ve kterém si?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
5.4.13 14:13

@boodlinkaa Téda tak to kloubouk dolů, ze jsi to dotáhla az takhle a jdes i na vysokou :) Já sem teda zvykla se starat o domácnost a o bráchu uz od dvanacti let co odesla matka, ale preci jen je tohle neco nového, me ted bude 21, vzdycky jsem si rada miminka pochovala, ale jakmile začala brečet, tak sem je s usmevem vracela maminkam :D Já myslím, ze nejde ani tak o vek, ale o to jak jsi vyspelá a uz jen to tehotenství človeka strasne zmeni, to na sobe poznavam nejen ja, človeku se uplne zmeni priority a najednou mysli opravdu jako dospelej zodpovednej človek :) Děkuju za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
5.4.13 14:14

@annkysilkova Přesně z toho mám taky strach, ze začátku sem si rikala, jeeezis, to zvládnu, dyt na tom nic neni a čím se ten porod blízi tim větší mám obavy, dokonce i z toho, ze se na to ten muj vykvakne a sedne si k počítači a nebude nic resit.. Ale jak rikas, zvladly to jiný, zvladnu to taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
5.4.13 14:15

@Lucciaaa
no tak tohle až začne brečet, tak nevrátíš :lol:, jedině přesuneš taťkovi. Uvidíš, jak všechno půjde automaticky. Už nám zbývá jenom pár týdnů, tak to už dáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
5.4.13 14:16

@Lucciaaa
mě se teď pořád dokala zdá sen, že už je srpen, všechny baby kolem už porodily a já pořád chodím s břuchem. Teď mám největší strach z cesty do porodnice, bojím, že to nestihnem nebo tak,, čím víc se to krátí, tím víc přemýšlím nad těma horšíma scénářema :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
5.4.13 14:19
@boodlinkaa píše:
Ahoj Lucí,
vítám Tě. Tak to jsi podobně jako my, ale myslím že květen teda uzavíráš :)
Tady je poslední dobou mrtvo, ale snad ještě nikdo nerodí. Ještě je čas.

Asi budeme uzavírat spolu, snad :) Já mám termín 21.5. dle MS, nyní dle UTZ 26.5., ale prý do konce května stále v klidu, že malej je malej. Tak uvidíme. Pokud se ale neotočí, jelikož jsem už 33+3, tak pak by to byl císařský řez a ten by udělali prý cca 22.-23.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
5.4.13 14:21
@Flerinka píše:
Asi budeme uzavírat spolu, snad :) Já mám termín 21.5. dle MS, nyní dle UTZ 26.5., ale prý do konce května stále v klidu, že malej je malej. Tak uvidíme. Pokud se ale neotočí, jelikož jsem už 33+3, tak pak by to byl císařský řez a ten by udělali prý cca 22.-23.5.

máte nějak přehled, kdo bude první?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
5.4.13 14:23
@Lucciaaa píše:
@boodlinkaa Chci se zeptat, nemáte některá z vás obavy, ze to třeba nezvladnete, nebo ze na to budete sami, kdyz vas chlap bude chodit do práce? Já se toho přímo děsím, protože oba jsme byli takový free, chodili sme porad nekam, delali jsme si co jsme chteli.. miminko je neplánované, ale kdyz uz se to stalo, tak sem se k tomu postavila čelem a řekla jsem, ze nebudu utikat od svých problémů.. Ještě ted se nenarodila a už ji miluju nejvic na svete :) Ale nejsem zvykla na malý mimina, spis na ty deti co uz umej chodit a rict si co je trápí :D Ani nevim, jestli ji budu umet prebalit.. A jak jste na tom vy? :)

Ahojda, tak jsem ráda, že některá holka tady napsala v podstatě mé pocity. Malého jsem s přítelem chtěla, ale teď jak se to blíží se spíše než těším bojím, píšu to upřímně. Jestli to zvládnu, že na to budu sama atd. Mimčo jsem nikdy žádné nedržela, vedu sportovní oddíl, trénuju děti od 5 let, máme velké úspěchy, byla a jsem stále v práci, pak na trénincích 4-5× týdně, víkendy soutěže, přítel workoholik a najednou přijde mimčo. Do toho jsem přestěhovaná k přítelovi do Pardubic, já z jiného města, moc lidí a známých tu nemám. Přítel pracuje od rána do noci - podnikatel, cca 1× - 2× týdně jezdí do zahraničí a nemáme tu ani jedny rodiče. Takže se děsím nejvíce toho, jak najednou budu jen doma a sama. Žádná babička, žádné tetičky na vození. Budu na to jen sama a s pomocí přítele, toho se opravdu bojím. Ty co mají babičku poblíž, nebo maminu už v důchodu, nebo bydlí dohromady mají na tohle šílenou výhodu. No uvidíme jaké to bude, momentálně jsem ve stavu deprese, strachu, nerovzity a přišlo to tento týden, kdy jsem najednou doma z práce, jsem z toho nervozní, vidím, jak přítel nemá čas, já sama doma, nervozní i z toho jak najednou vypadám.. No snad se to vše srovná a bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
5.4.13 15:11

@annkysilkova Já mám pořád sny, že kojím a že to nejde, že mám málo mlíka, najednou je to dite veliky a prijde a rekne si o prso a ja furt jen kojim.. hruza..
@Flerinka já mám druhej termín 2.6. tak uvdíme :)

Jinak tě plně chápu.. přítel sice dělá jen na dvě smeny, ranni a odpolední, jenže on je prostě jinej, doted si dela co chce, misto aby sel se mnou na prochazku, tak jde radsi do hospody, ja chápu, ze se potrebuje taky bavit, ale taky bych chtela at se vzije trochu do me at pochopi jaky to je, delat hospodynku, která vecne jen vari, uklizi, pere a on sedi u počítače nebo si dela co chce.. takže s nim ani moc nepočítam, ba naopak..:( Dřív mi to bylo fuk, mela sem svoje zájmy a kdyz nemel čas na me a nebo ho chtel trávit s nekym jinym tak sem sla ja nekam na dýzu a bylo nam fajn, jenze ted to takhle nejde.. Můj táta bydlí hodne daleko, az na morave, s mamou nemluvíme a jeho rodiče bydlí asi hodinu cesty odsud, ale auto nemaji, takze tam jezdime jenom my.. kamaradek tu taky moc nemam, jsem tu sice dva roky, ale nebyl nejak čas na to si je najit..Takže až budu v depresi a nebudu občas neco zvladat, preci jen nejsme roboti, tak sem zvedava co budu delat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
5.4.13 15:20

@annkysilkova termín mám 5.5. tak uvidíme, jak to dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
6.4.13 09:41
@Lucciaaa píše:
@annkysilkova Já mám pořád sny, že kojím a že to nejde, že mám málo mlíka, najednou je to dite veliky a prijde a rekne si o prso a ja furt jen kojim.. hruza..
@Flerinka já mám druhej termín 2.6. tak uvdíme :)Jinak tě plně chápu.. přítel sice dělá jen na dvě smeny, ranni a odpolední, jenže on je prostě jinej, doted si dela co chce, misto aby sel se mnou na prochazku, tak jde radsi do hospody, ja chápu, ze se potrebuje taky bavit, ale taky bych chtela at se vzije trochu do me at pochopi jaky to je, delat hospodynku, která vecne jen vari, uklizi, pere a on sedi u počítače nebo si dela co chce.. takže s nim ani moc nepočítam, ba naopak..:( Dřív mi to bylo fuk, mela sem svoje zájmy a kdyz nemel čas na me a nebo ho chtel trávit s nekym jinym tak sem sla ja nekam na dýzu a bylo nam fajn, jenze ted to takhle nejde.. Můj táta bydlí hodne daleko, az na morave, s mamou nemluvíme a jeho rodiče bydlí asi hodinu cesty odsud, ale auto nemaji, takze tam jezdime jenom my.. kamaradek tu taky moc nemam, jsem tu sice dva roky, ale nebyl nejak čas na to si je najit..Takže až budu v depresi a nebudu občas neco zvladat, preci jen nejsme roboti, tak sem zvedava co budu delat.. :nevim:

Tak to máme opravdu velmi podobné. Jen přítel nechodí do hospody, ale pracuje, jezdí do zahraničí, doma pak na počítači, dost vydělává, takže mi vysvětluje, že je to daň za tu práci. Jenže tu nikoho jiného nemám, ráda bych, aby se mi věnoval víc, přípravě na mimi… ale četla jsem a vím od kamarádek, že prostě to tak je, že i pro chlapa je to teď velká změna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
6.4.13 12:08

@Flerinka No tak on nechodí nějak často, občas jde po práci na jedno, dvě vedle do hospody, spíš ty víkendy no, ale to mi asi tak příjde, protože ja pít nemůžu..Já vím, že peníze nejsou všechno, ale možná bych byla radši, kdyby ten čas trávil v práci a vydělával dost peněz, nez začnu pracovat i ja.. ale nevim no, zase jestli bych nebyla moc paranoidni, jestli je vázne v praci atd…Je to tězky, my jsme šli včera na prochajdu a mluvili jsme o tom, tak se me ptal jestli se bojim, rikam to vis ze se bojim, nejvic toho, ze se na vsecko vyprdneš, sednes k počítači a s ničím mi nepomůžeš.. Hlavně nechci mu říkat co má delat, ale chci, aby ho to napadlo samo, a treba ji po večeri vzal vykoupal, uložil atd.. On ze to určitě nebude sedet u počítače a ze mi bude pomahat, ale to rika ted no, uvidíme :) A odkud ze jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
6.4.13 19:41

Holky, koukám, že jsme na tom všechny podobně. Ten můj zase prosedí hodně času u počítače, ale slibuje, že se to změní. Nechci mu to zakazovat, ale když to bude příliš, tak jsem mu slíbila, že mu dám malého pokakaného na klín a bude se muset zvednout chtě nechtě :lol:.
Jinak se nám to pěkně blíží. Začínám být nervózní, zda máme vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
6.4.13 19:44

@Lenule15
tak to jsem ještě před tebou,, :) i když kdo ví,, :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
6.4.13 19:57

@Bartonickovi To já sem mu řekla, že mu ten počítač vyhodim z okna, protože sedet u toho od rána do noci, kdyz je vikend a nebo kdyz prijde z práce ve tři a sedi tam do jedenácti, tak to mi prijde moc.. fakt ten kdo vymyslel ty onlinovky by zaslouzil zabit :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí