Jsem 32. týden :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
12.4.13 11:38

Ahoj,
včera jsem byla na kontrole a prcek je pořád taky KP :cert: doktor říkal že mu je tak asi dobře, protože nějaký velký pohyby fakt necítím, jen kopání do pánve a to je fakt hnusný :( Jinak mě naměřili vyšší tlak, takže musím za týden zase na kontrolu - ach jo :( Tašku do porodnice mám zabalenou tak na půl ( oblečení a hyg. potřeby mám) jen pak musím dodat ještě doklady - nějak jsme ještě nestačili dojet na matriku ohledně příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.4.13 11:41

@Jituna78 Ahoj, tak snad si to mimčo co nejdřív rozmyslí a ty ať taky dopadneš dobře. Držím palce :hug: No vidíš, já třeba tašku nemám zabalenou vůbec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
12.4.13 11:44
@Kelly3 píše:
@Jituna78 Ahoj, tak snad si to mimčo co nejdřív rozmyslí a ty ať taky dopadneš dobře. Držím palce :hug: No vidíš, já třeba tašku nemám zabalenou vůbec :roll:

Děkuji :-) no doufám že se otočí co nejdříve - prý mě pak doktor můžu dítě ručně otočit ( nebo spíše se pokusit) ale toho se bojím :( no s tou taškou jsem balila minulý týden, jsem asi magor, všechno dělám nějak hodně dopředu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.13 11:45

Tak to mě uklidňuje. No já si taky myslím, že to nějak stihne, ale obavy jsou obavy jak se nám to teď hromadí všechno. Víš jak když se to… tak pěkně všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.4.13 11:47

@Jituna78 Nemáš zač :) To asi musí být nepříjemný, když by ho otočil ručně :roll: Čím dřív, tím líp :lol: Já jsem zase magor, že všechno dělám na poslední chvíli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
12.4.13 11:49
@Kelly3 píše:
@Jituna78 Nemáš zač :) To asi musí být nepříjemný, když by ho otočil ručně :roll: Čím dřív, tím líp :lol: Já jsem zase magor, že všechno dělám na poslední chvíli :lol:

no prý se to dělá pod ultrazvukem, ale co jsem o tom četla, tak to není zrovna nejpříjemnější a hlavně nemám jistotu že se to povede, takže do toho nejdu. Budu doufat že náš drobeček na to přijde sám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.4.13 11:50

@Jituna78 Věř, že příjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.13 11:56
@Jituna78 píše:
no prý se to dělá pod ultrazvukem, ale co jsem o tom četla, tak to není zrovna nejpříjemnější a hlavně nemám jistotu že se to povede, takže do toho nejdu. Budu doufat že náš drobeček na to přijde sám :-)

Nestraš já jdu na kontrolu kůli otočení v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
12.4.13 12:00
@Lenulinka.or píše:
Nestraš já jdu na kontrolu kůli otočení v pondělí.

to nechci :-) Mě jen doktor říkal že je to taky možnost, ale rozhodnutí je na mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.13 12:44
@Jituna78 píše:
to nechci :-) Mě jen doktor říkal že je to taky možnost, ale rozhodnutí je na mě

Tak aspoň v tom nejsem sama a můžem doufat spolu.  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
12.4.13 16:48

Ahoj holky, včera jsem byla na kontrole na prvních ozvech a na stěru z čípku na streptokoka a výsledek se dozvím za týden, kdy jdu na poslední kontrolu ke svému dr. Ozvy dopadly v pořádku, fakt parádní poslouchat takhle dlouho malého :) CS mám 5 a hlavička už pomalu ale jistě sestupuje do pánve a do porodu zbývají 3 týdny :) doma dodělávám poslední úpravy, ale únava už je neskutečná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
12.4.13 16:50

@Lenule15 Tý jo, ty uz to máš teda za pár :) No hlavně si ještě odpočin, nez se prcek narodí, protože pak už to asi hned tak nepůjde, taky to mam v plánu, jestli mi to čas dovolí, mam toho fakt hodne jeste co na práci :) Tak užívej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Právní
12.4.13 17:05

poslední den 32. týdne

Depka, pálení žáhy, strach z toho, zda to zvládnu… Takové jsou mé pocity. Máte jiné? :-)

• Citovat
  • Upravit
3477
12.4.13 17:42

Me pociy jsou takové, že mám předporodní deprese :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
13.4.13 11:04

Ahoj holky, tak to vypadá, že už brzy nebudu 2v1 8) dneska mi krásně sestouplo bříško dolů, tak uvidíme snad do týdne bude malá na světě :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí