Jsem 32. týden :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7601
17.4.13 09:08

Ahojky, tak já sem 34. týden a včera mi váha ukazovala 16 kg, někdy 13, 15… hrozně natejkám, takže to je asi vodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
17.4.13 09:19

Ahoj,
já jsem 34+6 a mám nahoře 10kg, někdy od 30tt se přibývání pozastavilo, jen se zvětšuje bříško a zbytek mě naštěstí ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
17.4.13 11:00

Ahojky :mavam: jsem ve 32.týdnu a mám nahoře už přes 15kg a to ani nějak nejím než před těhu. Asi je to tím, že jsem měla míň pohybu :think: Byla jsem na třech zákrocích a pak ještě komplikace se zánětem dělohy, tak jsem musela na sebe dávat pozor :roll: Teď už snad žádné komplikace nehrozí, ikdyž se paní doktorce nezdá velká placenta, no uvidím, jestli malá koukne na svět dřív :kytka: Přeju všem pohodový závěr třetího trimestru a zdravá miminka :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.13 12:33
@Lenule15 píše:
@Lenulinka.or z toho streptokoka si nic nedělej, prej ho má každá 20. rodička, já se dozvím výsledky ve čtvrtek, tak uvidíme…

To já si z toho nic moc nedělám, ale chtěli sme rodit do vody a teď nám to asi nedovolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
18.4.13 14:13

Jéé ženy, když vidím kolik ste přibraly, tak Vám závidím,, já už jsme snad +23 jsem celá nateklá a obličej mám jak křeček, když si dělá zásoby,, doufám, že už každým dnem to bude, ať můžu začít něco dělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
18.4.13 14:28

NO tak já jsem se posunula ze 13kg na 16kg :zed: :lol: taky žádná sláva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.13 15:19

Nebojte se holky při dalším toho určitš tolik nepřiberete :)
Já mám nahoře 2,8 kg ale připadám si úplně stejně jako kdybych jich nosila třikrát tolik. Zbývá nám už jenom kousek to dáme je to za chvilku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
21.4.13 13:14

Holky tak co?,, jak ste na tom?? Minulý týden jsem strašila, jak už mám břicho dole, že by už mohlo,,, a ono furt nic :nevim: asi je tam Nellince dobře v pondělí začínám 39. tak už by se tam něco pohnout mohlo :roll:,, Co vy jak si užíváte první dny jara??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
22.4.13 14:05

Ahoj, já jsem 38tt a zatím nic se neděje, tak doufám, že brzo se začne něco dít :lol: Jinak se už z toho zblázním. Vyzkoušej babské rady nějaké :D První dny jara si užívám tak, že jsem ráda, že je jaro :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.4.13 14:35

Ahoj holky,
dlouho jsem tu nebyla, ale tady se stejně nic moc neděje ;-) no z 32.týdne jsme se prehoupli do 37. týdne jsme(já za dva dny. ještě nikdo nerodi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
22.4.13 18:01

@boodlinkaa já rozhodně ne, ale už bych to chtěla mít za sebou :) dneska mi teda pořád tvrdne břicho, ale to je tak všechno, tak za 3 dny je úplněk nebo tak nějak, tak doufám, že se něco stane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.13 20:27

Tak v pondělí sme byli na kontrole. Pan doktor řekl, že vanu mi asi povolí i s pozitivním SAG a sliboval, že to mám ještě 14 dní vydržet :dance: Tak uvidíme jestli se trefil a nebo vydržíme až do 15. do termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
26.4.13 09:22

Tak dneska je můj 1 termín porodu, ale že bych měla dneska rodit to fakt ne,, malé se prostě nechce, uvidíme pokuď nevyleze sama do 30 jsme obědnaní na vyvolávání, tak snad už brzy! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
26.4.13 10:25

@annkysilkova já mám teda termín až příští neděli, a le při včerejší kontrole se zatím taky nic nechystá, tak jsem zvědavá, kdy hodlá malej vylézt :D budu držet palce, abys na vyvolání nemusela ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
26.4.13 10:29

@Lenule15
Ani ten úplněk nám nepomohl co :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...