Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, tak já sem 34. týden a včera mi váha ukazovala 16 kg, někdy 13, 15… hrozně natejkám, takže to je asi vodou ![]()
Ahoj,
já jsem 34+6 a mám nahoře 10kg, někdy od 30tt se přibývání pozastavilo, jen se zvětšuje bříško a zbytek mě naštěstí ne ![]()
Ahojky
jsem ve 32.týdnu a mám nahoře už přes 15kg a to ani nějak nejím než před těhu. Asi je to tím, že jsem měla míň pohybu
Byla jsem na třech zákrocích a pak ještě komplikace se zánětem dělohy, tak jsem musela na sebe dávat pozor
Teď už snad žádné komplikace nehrozí, ikdyž se paní doktorce nezdá velká placenta, no uvidím, jestli malá koukne na svět dřív
Přeju všem pohodový závěr třetího trimestru a zdravá miminka
![]()
@Lenule15 píše:
@Lenulinka.or z toho streptokoka si nic nedělej, prej ho má každá 20. rodička, já se dozvím výsledky ve čtvrtek, tak uvidíme…
To já si z toho nic moc nedělám, ale chtěli sme rodit do vody a teď nám to asi nedovolej.
Jéé ženy, když vidím kolik ste přibraly, tak Vám závidím,, já už jsme snad +23 jsem celá nateklá a obličej mám jak křeček, když si dělá zásoby,, doufám, že už každým dnem to bude, ať můžu začít něco dělat ![]()
NO tak já jsem se posunula ze 13kg na 16kg
taky žádná sláva.
Nebojte se holky při dalším toho určitš tolik nepřiberete ![]()
Já mám nahoře 2,8 kg ale připadám si úplně stejně jako kdybych jich nosila třikrát tolik. Zbývá nám už jenom kousek to dáme je to za chvilku ![]()
Holky tak co?,, jak ste na tom?? Minulý týden jsem strašila, jak už mám břicho dole, že by už mohlo,,, a ono furt nic
asi je tam Nellince dobře v pondělí začínám 39. tak už by se tam něco pohnout mohlo
,, Co vy jak si užíváte první dny jara??? ![]()
Ahoj, já jsem 38tt a zatím nic se neděje, tak doufám, že brzo se začne něco dít
Jinak se už z toho zblázním. Vyzkoušej babské rady nějaké
První dny jara si užívám tak, že jsem ráda, že je jaro ![]()
Ahoj holky,
dlouho jsem tu nebyla, ale tady se stejně nic moc neděje
no z 32.týdne jsme se prehoupli do 37. týdne jsme(já za dva dny. ještě nikdo nerodi?
@boodlinkaa já rozhodně ne, ale už bych to chtěla mít za sebou
dneska mi teda pořád tvrdne břicho, ale to je tak všechno, tak za 3 dny je úplněk nebo tak nějak, tak doufám, že se něco stane ![]()
Tak v pondělí sme byli na kontrole. Pan doktor řekl, že vanu mi asi povolí i s pozitivním SAG a sliboval, že to mám ještě 14 dní vydržet
Tak uvidíme jestli se trefil a nebo vydržíme až do 15. do termínu.
Tak dneska je můj 1 termín porodu, ale že bych měla dneska rodit to fakt ne,, malé se prostě nechce, uvidíme pokuď nevyleze sama do 30 jsme obědnaní na vyvolávání, tak snad už brzy! ![]()
@annkysilkova já mám teda termín až příští neděli, a le při včerejší kontrole se zatím taky nic nechystá, tak jsem zvědavá, kdy hodlá malej vylézt
budu držet palce, abys na vyvolání nemusela ![]()