Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenule15
Jo jo,, není to už ke konci žádná sranda,, já už mám radši dopředu zbaleno a každý den to překontrolovávám a vysvětluju pořád dokola příteli, co všechno musí vzít,, raději mu to vysvětluju 2× denně,,
myslím, že se nám všem uleví
![]()
@annkysilkova jj, sbaleno mám taky. Manžel to až do dneška nebral nijak vážně, ale když jsem mu řekla, že už se to prostě blíží, tak zbystřil a začal se ptát, co si má teda vlastně sbalit on ![]()
@Lenule15
Já jsem hrozná hysterka, takže všechno musí být tip top ![]()
@Jituna78 píše:
Ahoj,
včera jsem byla na kontrole a prcek je pořád taky KPdoktor říkal že mu je tak asi dobře, protože nějaký velký pohyby fakt necítím, jen kopání do pánve a to je fakt hnusný
Jinak mě naměřili vyšší tlak, takže musím za týden zase na kontrolu - ach jo
Tašku do porodnice mám zabalenou tak na půl ( oblečení a hyg. potřeby mám) jen pak musím dodat ještě doklady - nějak jsme ještě nestačili dojet na matriku ohledně příjmení.
Ahojda, já mám taky sátle KP, už prý tomu nedávají velkou šanci, ale může překvapit. Tašku ještě nemám, v podstatě nemám přichystáno ani doma nic, začnu tento týden..
Zdarec holky. Tak sme po týdenní kontrole prcek už se konečně otočil tak máme normální polohu, ale pro změnu mám pozitivního streptokoka ze stěru tak nás čekají antibiotika hned na porodním sále
Si to prostě musím užít se vším všudy ![]()
@Lenulinka.or Tak to je super, že se konečně otočil
No to se určitě dozvím zejtra taky, že mám beztak pozitivního strep. ![]()
@Lenulinka.or z toho streptokoka si nic nedělej, prej ho má každá 20. rodička, já se dozvím výsledky ve čtvrtek, tak uvidíme…
Ahoj holky, jsem 31.tt a zajímalo by mě, jak přibýváte na váze? Já mám nahoře 12kg, bříško sice krásné, ale strasne mi naro
stla stehna a zadek…
@crazymisha Nic si z toho nedělelej, já jsem 27tt a mám nahoře 15 kg
připadám si jak balvan a při každém pohledu do zrcadla na svoje " úžasné nožky " se mi chce zvracet
a to mám ještě to nejhorší před sebou ![]()
@crazymisha Ahoj, nestresuj se
Já jsem ve 37tt a nabrala jsem 13kg ![]()
Jinak nakonec mi streptokok vyšel negativní, tak jsem ráda ![]()
@crazymisha
Ahojky, já jsem 35tt a 13 kg, takže bych nestresovala ![]()
Ahoj, tak já jak nenabírala na začátku tak teď to letí pěkně nahoru, jsem 36tt a přibrala jsem 8kg. Mě doktor nedělal žádné vyšetření na streptokoka
, zítra jdu na KO tak se musím zeptat. V kolikátém týdnu se ten streptokok dělá?