Jsem 32. týden :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.4.13 19:25

No mi to máme čím dál zajímavější :nevim: Od pondělka je holčička na antibiotikách na Ecoli a dneska se nám vysypaly neštovice, takže dopujem prášky, mažem pudr, a do toho se valím mezi doháněním školy a připravami na druhé mimi. Dobalila sem tašku, ale ani nevím jestli tam mám všechno je to teďky nějaké chaotické :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
12.4.13 10:35

@Lenulinka.or
Tak to tě tedy obdivuji. Já jsem sama a i tak si připadám nemožná, že nic nestíhám atd. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.13 10:42

@Bartonickovic

Mě už taky docházejí síly. Nestíhám stejně jako ty neboj, tohle je všude stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.13 10:46

Už aby to bylo všechno za náma. Připadám si jako obří valící se koule s nohama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.4.13 10:47
@Lenulinka.or píše:
Už aby to bylo všechno za náma. Připadám si jako obří valící se koule s nohama :roll:

Takhle si připadám taky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.13 10:51

No já už naštěstí jen 5 tejdnů, když to nebude dřív a můžu vozit, lítat a užívat si bezesných ukřičených nocí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.4.13 10:53

Tak já skoro 3 týdny a už se toho nemůžu dočkat, až malou budu mít u sebe :) a konečně si budu moct lehnout na břicho :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.13 10:55

No to mi povídej po tom se mi stýská nejvíc. Už nemůžu spát ani na boku ležím na zádech jak chrobák a budim se po chvilkách protože tak neumím spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.4.13 10:57

Fakt se na to těším :lol: Předtím jsem v pohodě taky mohla ležet na zádech, ale už mi to dělá problémy, takže jedině můžu spát na levým boku a když se chci přetočit na druhej bok, tak to jde těžce a stejně se potom musím zase převalit na ten levej :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.13 11:04

No já doufám, že když se otočí správným směrem, že si na ten bok do konce ješě i lehnu, ale už aby se otočilo. Mám tak okopaný pánevní kosti, že si kolikrát myslím, že ani nevstanu to snad radši ty žebra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.4.13 11:21

Žebra taky nejsou žádná sláva :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.13 11:25

Já vím, ale je to furt lepší než startovat při aždým pohybu. A vůbec ta představa porodu koncem pánevním mě docela děsí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.4.13 11:26

To věřím :roll: Neboj, otočí se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.13 11:34

No to doufám má na to čas do pondělka pak nám asi pomůže pan dr. Protože teďky na posled říkal že máme ještě týden. Ale žádný převratný pohyby se nedějou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.4.13 11:36

Když se mi otočila, tak jsem to ani nějak nezaregistrovala, až teda potom u dr a kopance do žeber :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí