Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No mi to máme čím dál zajímavější
Od pondělka je holčička na antibiotikách na Ecoli a dneska se nám vysypaly neštovice, takže dopujem prášky, mažem pudr, a do toho se valím mezi doháněním školy a připravami na druhé mimi. Dobalila sem tašku, ale ani nevím jestli tam mám všechno je to teďky nějaké chaotické ![]()
@Lenulinka.or
Tak to tě tedy obdivuji. Já jsem sama a i tak si připadám nemožná, že nic nestíhám atd. ![]()
Mě už taky docházejí síly. Nestíhám stejně jako ty neboj, tohle je všude stejný.
Už aby to bylo všechno za náma. Připadám si jako obří valící se koule s nohama ![]()
@Lenulinka.or píše:
Už aby to bylo všechno za náma. Připadám si jako obří valící se koule s nohama
Takhle si připadám taky ![]()
No já už naštěstí jen 5 tejdnů, když to nebude dřív a můžu vozit, lítat a užívat si bezesných ukřičených nocí ![]()
Tak já skoro 3 týdny a už se toho nemůžu dočkat, až malou budu mít u sebe
a konečně si budu moct lehnout na břicho
![]()
No to mi povídej po tom se mi stýská nejvíc. Už nemůžu spát ani na boku ležím na zádech jak chrobák a budim se po chvilkách protože tak neumím spát
Fakt se na to těším
Předtím jsem v pohodě taky mohla ležet na zádech, ale už mi to dělá problémy, takže jedině můžu spát na levým boku a když se chci přetočit na druhej bok, tak to jde těžce a stejně se potom musím zase převalit na ten levej
![]()
No já doufám, že když se otočí správným směrem, že si na ten bok do konce ješě i lehnu, ale už aby se otočilo. Mám tak okopaný pánevní kosti, že si kolikrát myslím, že ani nevstanu to snad radši ty žebra.
Já vím, ale je to furt lepší než startovat při aždým pohybu. A vůbec ta představa porodu koncem pánevním mě docela děsí
No to doufám má na to čas do pondělka pak nám asi pomůže pan dr. Protože teďky na posled říkal že máme ještě týden. Ale žádný převratný pohyby se nedějou
Když se mi otočila, tak jsem to ani nějak nezaregistrovala, až teda potom u dr a kopance do žeber ![]()