Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bartonickovi
já mám stejnýho jako u syna. Takže to řešit nemusím.
Jo jo, většinou tam maminy buď volají, a nebo zajdou, zeptají se jestli přibírají další, řekneš jim předpokládaný TP, a až vás pustí domů tak ji zavoláš.
Ja mam nahore 1,8 kg tak nevim no, ale mimi melo ve 30. tydnu 1677-+245g takze asi jeste zhubnu az porodim : ![]()
Jinak obvodacku mam stejnou jak u holky.
@boodlinkaa @boodlinkaa Ahoj tak to jsme na tom stejne:-) Ja uz mam taky prvni porod za sebou. V roce 2007 se mi narodila dcera Vendulka(3100).Druhe ditko cekam zacatkem cervna, bude to kluk, Teodor. Bohuzel mi pred ctrnacti dny pan doktor rekl, ze se mi zkracuje cipek takze jen lezim a nudim se. U dcery jsem kvuli tomu lezela mesic v nemocnici, takze jsem rada, ze mohu byt doma.:-) Preji hodne stesti:-)
@Bartonickovi píše:
@Lenulinka.or
Tichá závist - já už mám nahoře 11kg
Já měla při holce nahoře 25kg a odpadlo mi mlíko takže mi to pěkně zůstalo. Teď sem ráda za tu malou trochu. Takže není co závidět ![]()
@l-o-r-n-a
mně se teda čípek asi moc nezkracuje, ale otevírám se, takže jak ty, od 29. týdne klidový režim, ale teď už ho teda moc nedodržuju, no a za dva - tři týdny mi určitě otrne úplně. Taky mě strašili ležením v nem. ale snad už to nějak doklepeme. Zítra kontrola, tak uvidíme, jestli jsou nějaké změny.
Tak já mám nahoře 10 kg ( teď vážím 56kg), na kontrolu jdu 11.4. a na krev zítra. Jinak dětského doktora už mám ais dva měsíce vybraného - moc jich v okolí není a chtěla jsem někoho vyzkoušeního od okolí, takže jsem raději volala dříve
A jsem i domluvená že až dorazím z porodnice, tak paní doktorka se u nás zastaví.
Už jsem si lékaře také zajistila, máme si zavolat až nás pustí z porodnice a buď přijdou, nebo si dojdu sama (mám to asi 200m)
.
Jinak děkuji za rady
@Bartonickovi já jsem si k dětské dr. volala a řekla mi, že až se malý narodí, že se mám ozvat a domluvíme se ![]()
jinak jsem včera začala 36tt, utíká to a lehce doufám, že porodím před termínem, přenášet se mi moc nechce
11.4. jdu na stěr z čípku na streptokoka, tak snad to bude ok a 18.4. jdu na poslední kontrolu, pak už jen nemocnice
a ve čtvrtek jsme byli s manželem na těhu focení, tak se nemůžu dočkat, až nám fotograf pošle náhledy fotek ![]()
Ahoj holky
nejak jsem ted nestihala…
Od včera me mimco tak silne kope ze kolikrat vyjeknu jak to zaboli, docela husty, to z prvního tehu teda vůbec neznam..
Doktorku uz mame vyresenou, tim ze je to druhé mimco - sice jsem ji to ještě nenahlásila, ale ted tam pujdu s malym na triletou prohlídku tak ji to reknu..
Ahoj holky,
dneska jsem byla na kontrole a všechno v pořádku. Malá už je hlavičkou dolů, tak jsme ráda, akorád jsem prý malilinko otevřena, tak mám hodně odpočívat a žádný dlouhý procházky atd. Jinak mě moje Dr. jestě malou neměřila ani nevážila, prý příště, tak jsem zvědavá. Ted už budu chodit po 14 ti dnech na kontrolu, tak jsem ráda, že malá budu už víc sledovaná.
Jinak já ještě nejsem zaregistrovana u dětské, ale už vím kam, tak si tam zajdu nebo zavolám, at už s náma počítá.
Zítra se jdeme fotit, tak už se docela těším, ne teda moc na to samotný focení, ale na ty fotky potom. Jestě musím vymyslet co si s manželem vezmeme na sebe, abychom aspon trochu ladili k sobě a vezmu fotku z UTZ a nějaký oblečení malé a vyfotíme to. No jsem zvědavá. Manžel se na to moc netváří, tak snad to nebude takový utrpení, jak se mu to zdá. Jinak od zítřka nastupuju na MD, tak jsem ráda, že nebudu muset dodržovat vycházky atd. Na druhou stranu mi už pěkně dochází, že se to už hrozně blíží a trošku začínám mít bobky ![]()
Ahoj holky ![]()
Taky už na vás leze předporodní deprese?
Na mě teda strašně ![]()