Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucciaaa píše:
@Flerinka No tak on nechodí nějak často, občas jde po práci na jedno, dvě vedle do hospody, spíš ty víkendy no, ale to mi asi tak příjde, protože ja pít nemůžu..Já vím, že peníze nejsou všechno, ale možná bych byla radši, kdyby ten čas trávil v práci a vydělával dost peněz, nez začnu pracovat i ja.. ale nevim no, zase jestli bych nebyla moc paranoidni, jestli je vázne v praci atd…Je to tězky, my jsme šli včera na prochajdu a mluvili jsme o tom, tak se me ptal jestli se bojim, rikam to vis ze se bojim, nejvic toho, ze se na vsecko vyprdneš, sednes k počítači a s ničím mi nepomůžeš.. Hlavně nechci mu říkat co má delat, ale chci, aby ho to napadlo samo, a treba ji po večeri vzal vykoupal, uložil atd.. On ze to určitě nebude sedet u počítače a ze mi bude pomahat, ale to rika ted no, uvidímeA odkud ze jsi?
Pardubice a ty?
@Lucciaaa
Jo to známe
zrušila bych hry na facebooku u toho můj vydrží celý den. ![]()
@Flerinka Z Ústí nad Labem ![]()
@annkysilkova No od tech uz upustil, ale uz pres dva roky hraje World of warcraft a to je proste na zabiti, kord kdyz si nemusi povidat se mnou, pač si tam povída s cizima lidma, který jsou mu zrejme kolikrat milejší a ja mu jen nosim jidlo k počítači.. ![]()
@Lucciaaa
Jéééj
jako bych viděla svojeho,, též na mě mluví jen když chce kafíčko nebo buchtu,, nebo jestli už je oběd,, hlavně o víkendu. Ještě že už je neděle
A zítra pá pá
konečně pude do práce,, i když to se mi pak celé dopoledne stýská,, je to s něma těžké. Když jsou v práci tak člověku chybí a těší se na ně a jak přídou, tak jenom štvou
![]()
@annkysilkova Přesně.. ten muj ma ted odpolední, takže se na nej zase budu těšit, pak prijde a kdyz zapne počítač, tak bych ho zabila.. nebo dopoledne kdyz se mi fakt stejska a tesim se, ze treba pujdeme na prochajdu a on musi hned zapnout ten počítač.. to by se z nich jeden zvencnul.. Jako nekdy je uzasnej ale nekdy bych ho vazne zabila
A slibuje ti, ze se na to vykasle, az budete mit mimčo?
@Lucciaaa
On radši nic neslibuje, ale už vidím jak příjde v 5 z roboty a bude se hrdě vrhat do přebalování a utišování,, vidím to na sliby, že až bude větší, tak si sní bude hrát a blá blá blá
,, ale zase na druhou stranu, teď v těhotenství jsem tak náladová a citlivá, že bych si někdy sama vyliskala, takže ho i obdivuji,, ![]()
@annkysilkova No me to slibuje, ja sem mu rekla, ze po nem zadny prebalovani nechci, ani nic, co by delal nerad a s nechuti, ale ze bych stokrat vic ocenila, kdyby sam od sebe ji vzal na prochazku, nebo ji vykoupal, uspal atdd…Jj to máš pravdu, proto říkám, že těhotenství je pro ten pár opravdu zkouska, protoze občas to moje chovaní je fakt na ránu ![]()
@Lucciaaa
Je to zkouška!! To máš pravdu
, ale někdy máme takoví krásné chvilky, moc nás to zblížilo
a vím, že se můžu těšít na dalších moc moc krásných chvilek s maliknou princezničkou,, i když je na zabití a závidlák na počitači, jsem si jistá, že bude skvělý otec
prostě to vím.
Holky, úplně mi mluvíte z duše. Ten můj je taky dlouho na PC, ale jinak je to moje zlatíčko
a vím, že bude skvělý táta.
Jinak nám začal nový týden - u nás dokonce svítí sluníčko, takže odpoledne bude prochajda ![]()
@Bartonickovi No jako já to taky říkám, dokonce sem se přeřekla i před ním a hned mu narostl hřebínek
Občas je fakt úžasnej, ale někdy už jen kvuli tomu počítači je na zabití.. Třeba ho to pak přejde a hlavně na to asi nebude mit ani čas
Jinak u nas je nadherne teploučko, sluníčko svíti a hřeje jak blázen ![]()
@Lucciaaa
Taky si myslím a doufám, že na to potom nebude mít ani pomyšlení. PC je dobrej, když potřebuju mít klid - to ho tam i klidně vyženu
.
Jdu dělat oběd.
Jinak ve čtvrtek jdeme na kontrolu, tak se hrozně těším ![]()
@Bartonickovi Přesně
ja kdyz chci mit klid, tak mu rikam, at jde radsi k počítači a hraje si
Taky dělám kaši a karbanátky se sýrem. Já jdu ve středu na kontrolu a to bude asi velkej ultrazvuk ve 32. týdnu ze? No moc se tesim na prdelku ![]()
@Lucciaaa
jo měl by to být velký ultrazvuk,,co vůbec čekáte klučinu nebo princeznu??
@annkysilkova Moji vysnenou holčičku
Už od malička sem si říkala, že budu mit dceru, ne že by mi kluk vadil to určitě ne
Já to mam asi kvuli svoji matce, protože ta furt tvrdí, že holky jsou nevděčný a já myslím, že to vůbec není pravda, když se k nim chováš jako rodič k díteti a ne jak k cizímu
Přítel chtěl kluka, protože se o ní prej bude bát, to mi přišlo roztomilý
A co čekate vy? ![]()