Jsem 32. týden :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
22.3.13 16:20

@luccik8 Tak to jsi jedna z těch šťastných…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
22.3.13 16:21

Sladký je droga, kor teď v těhu :lol: taky furt jenom jím sladký a přibrala jsem 10kg. Začala jsem teda přibírat od 5.měsíce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.3.13 16:21

@JessB Třeba to ještě doženu :mrgreen:, ale raději bych u těch čtyř zůstala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.3.13 16:51

@Kelly3 u me uplne to same - cca od 4m jsem teprve zacala pribirat ale je videt ze to dohanim, vic nez rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
22.3.13 16:56

@JessB Taky se mi zdá, že to doháním víc než rychle a myslím, že nezůstanu jen u těch 10kg, že ještě těch pár kil určitě přiberu, ale všechno mi jde jen do břicha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
22.3.13 18:49
@luccik8 píše:
Tak k tomu přibírání, já přibrala 4kg, nějak mi to nejde. U prvního to bylo 11kg.
Cpu se sladkým, jak si denně nedám alespoň čokoládu je se mnou k nevydržení :zed:

tak to teda tichá závist :D taky bych brala 4 kilíka :-) Ale je pravda že těch 10kg aspoň přibírám postupně od začátku, že to není nárazový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.3.13 18:52

Oni to jsou jen čtyři, ale břicho mám obrovské tak si stejně přijdu děsně neohrabaná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
22.3.13 19:17

Holky a mažete bříška a čím? já jsem měla elasti-q na strie, ale ten jsem docela brzo vyplácala asi za 5 týdnů a stojí 300kč, tak mi bylo podruhé těch peněz docela líto, ted jsem narazila na babylove z DM za 49,– stejné množství a mažu si s tím jak prsa, bříško, tak i nohy a zadek… zatím ani jedna strie, ale uvidíme, jak to půjde dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
22.3.13 19:39

No mažu si jen břicho krémem Nivea a zatím taky nikde ani jedna strie, ale myslím, že se ukážou :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
23.3.13 09:29

@Kelly3 A kde budeš rodit? Už máš porodnici vybranou?

Jinak já jsem ze začátku těhotenství spíš hubla, neměla jsem vůbec chut na jídlo, ne že by mi bylo blbě, ale ta chut nebyla a ted za poslední 3 měsíce jsem přibrala 9 kilo, tak se toho trochu děsím, kolik přiberu do porodu. Chut na sladký mám teda šílený, mívala jsem ráda sladký i když jsem těhotná nebyla, ale ted je to neukočírovatelný. Kolikrát mám až vyčitky. :D

Já se mažu krémem Mamastrie, babylove z Dm, olejem pro těhotné na strie a mám jich docela dost. Zdá se mi, že mě nic nepomáhá. :zed: Podle mě je to dost o kůži bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
23.3.13 09:31

Ahojky, já mažu z DM krémem babylove a zatím nic :-). Akorát mám hrozné problémy s akné - nějak se mi ty hormony bouří :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
23.3.13 09:42

Stejně si myslím, že na krému nějak nezáleží, buď se objeví nebo ne :nevim:

@Tália Rozhodla jsem se, že nakonec budu rodit v Bohunicích a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
23.3.13 09:55

Ahoj holky, ráda se k vám přidám. Dnes jsem 31+4, termín máme 21.5. Je mi 29 let, budu rodit v Pardubicích, čekáme první. Zatím jsem bez problémů, celé těhu v pohodě, chodím ještě příští týden do práce a pak končím.
Min. týden jsme byli na velkém UTZ, ale malý je drobek, jsme o týden míň oproti UTZ a měl 1170 g a ještě není otočený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
23.3.13 09:56

Celkově mám nahoře asi 12 kg, hodně jím, i sladké, mám chutě ale břicho mám prý malé…a malej je taky malej :)
Mažu se olejíčkem od Weledy a teď mám taky ten krém Mama od Babylove a zatím na nás žádná strie nevykoukla, modlím se, aby to tak zůstalo. Ale to se nedá převídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
23.3.13 10:11

@Flerinka
Tak to je malý opravdu malý. My byli na UTZ ve čtvrtek a malý má 1600g, ale určitě to ničemu nevadí.
A s těma striema je to asi jak u koho, mám kamarádku, která mazala, ale stejně se objevily… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí