Jsem až moc úzkostlivá

Anonymní
9.9.22 19:37

Jsem až moc úzkostlivá

Ahoj. Je mi 15 let a mám takový problém. Asi poslední tři roky jsem strašně úzkostlivá. Nesnesu když na mě někdo zvýší hlas nebo když jsem v nějaké situaci, která mi přijde těžší okamžitě se rozbrečím. Nejde to nijak zadržet, prostě to přijde samo a ten pocit ani popsat nejde. Někdy se mi i začne točit hlava a mám pocit na omdlení. Jednou se mi ve větším stresu stalo, že mi strašně silně a rychle začlo tlouct srdce a musela jsem zakašlat aby se to sklidnilo. Též nesnesu větší dav lidí. Mám neustále pocit, že se na mě někdo dívá a směje se mi. Je to pro mě těžké, protože se cítím jako nějakej maminčin uplakánek, ale ono to fakt udržet nejde. Nevíte co s tím? :oops: A děkuji za odpovědi.
PS: jednou jsem to sem už psala, ale tu diskuzi jsem zrušila, protože jsem zadala špatnou kategorii tématu. Ono by to asi nevadilo, ale pro jistotu… a jestli je tu podobné téma tak se omlouvám, ale žádné jsem tu nenašla.
 A.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35786
9.9.22 19:53
@Anonymní píše:
Ahoj. Je mi 15 let a mám takový problém. Asi poslední tři roky jsem strašně úzkostlivá. Nesnesu když na mě někdo zvýší hlas nebo když jsem v nějaké situaci, která mi přijde těžší okamžitě se rozbrečím. Nejde to nijak zadržet, prostě to přijde samo a ten pocit ani popsat nejde. Někdy se mi i začne točit hlava a mám pocit na omdlení. Jednou se mi ve větším stresu stalo, že mi strašně silně a rychle začlo tlouct srdce a musela jsem zakašlat aby se to sklidnilo. Též nesnesu větší dav lidí. Mám neustále pocit, že se na mě někdo dívá a směje se mi. Je to pro mě těžké, protože se cítím jako nějakej maminčin uplakánek, ale ono to fakt udržet nejde. Nevíte co s tím? :oops: A děkuji za odpovědi.
PS: jednou jsem to sem už psala, ale tu diskuzi jsem zrušila, protože jsem zadala špatnou kategorii tématu. Ono by to asi nevadilo, ale pro jistotu… a jestli je tu podobné téma tak se omlouvám, ale žádné jsem tu nenašla.
A.

Svěř se rodičům a bezte k psychologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76602
9.9.22 19:55
@Anonymní píše:
A.

kategorie je úplně jedno, bez doktora ti nikdo nepomůže, běžte na dětské, pak k psychologovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
9.9.22 20:18

Řekni to rodičům a nebo ve škole máte určitě nějakýho poradce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2651
9.9.22 22:01

Svěř se rodičům, nebo někomu blízkému. Za tyto stavy se vůbec nemusíš stydět. Duše stůně stejně jako kterákoli jiná část těla. Bylo by na místě najít psychologa, psychiatra a odhalit příčinu. A na základě toho začít s léčbou. Žijeme proste v hektické a nesmírně stresující době. A věř mi, že lidí s psychickými problémy je mnoho.
Držím palce ať se věci posunou správným směrem! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.9.22 22:53

Jestli mas z nějakého důvodu problém mluvit s rodiči, můžeš jít rovnou za svou lékařkou. Také existují linky důvěry, dokazi poradit velmi dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
9.9.22 22:54

Nemám co víc bych poradila, než komentáře viz. výše.
Snad jen, že na 15 let máš velmi dobrý psaný projev. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast