Je jednání přítele nefér, nebo jsem přecitlivělá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8867
21.8.13 09:55

Anonymníá, je to od něj hrozně sobecké a hnusné. Chápu to a vím, jak ti je :hug: Drž se. Je to hnus, že Tě nepodpoří, když to nejvíc potřebuješ. Už abys měla tu školu za sebou a byla víc pánem svého času. Přece se kvůli jednomu víkendu na školu nevykašleš.
Vsadím se, že přítel má nižší vzdělání než Ty, nebo je mu vzdělání úplně ukradené a myslí jen na svoje pohodlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.8.13 10:12
@Anonymní píše:
Tak teď jsme se šíleně pohádali, vyšla jsem z toho jako nejhorší. Beru malou a jedu k našim. Jestli ji chtějí vidět, mají možnost se stavit našich. Mimochodem ta rodina moc dobře ví, že je to nevhodné, aby sem jeli. Přitom důvody, proč chtějí přijet teď a ne jindy, že prý to nechtějí odkládat, když už to naplánovali. Ví, že mám zkoušky. Ale těžko vysvětlovat někomu, kdo je nevzdělaný, že já školu chci a potřebuji klid na učení. :nevim: Já jsem pro ně teď momentálně hysterka, co to všechno komplikuje, bere tragicky a vymlouvá se. :nevim: Na tohle já nemám…
Děkuji vám za reakce. :kytka:

Dobře děláš :palec: On možná přítel i žárlí na to, že budeš vzdělanější než on, když píšeš, že celá jeho rodina jsou primitivové :nevim: Tak na to kašli, já bych ho radši poslala párkrát do řiti i s celou jeho rodinkou než ztratit rok ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
21.8.13 11:00
@Gina108 píše:
Dobře děláš :palec: On možná přítel i žárlí na to, že budeš vzdělanější než on, když píšeš, že celá jeho rodina jsou primitivové :nevim: Tak na to kašli, já bych ho radši poslala párkrát do řiti i s celou jeho rodinkou než ztratit rok ve škole.

Působí to na mě tak, že přítel opravdu nepodporuje a to právě proto, že škola pro něj zřejmě byla jen nutností, protože to je povinné a od rodičů asi taky nezískal motivaci posunout se dál a působí to na mě tak, že jeho rodina je ráda, že má základku nebo vyučák to ostatní je pro ně zbytečné a ty co chtějí dosáhnout aspoň něčeho jsou pro ně hloupý. Pokud v tomhle prostředí vyrůstal, tak se nedivím, že to je pro něj jen přítěž, že si přítelkyně potřebuje udělat aspoň nějakou školu a třeba pokračovat dál, aby se třeba jednou rodina mělé lépe. Trošku to na mě působí, že to udělal naschvál :? nezbývá ti nic jiného než si dupnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
21.8.13 11:02
@Anonymní píše:
Tak teď jsme se šíleně pohádali, vyšla jsem z toho jako nejhorší. Beru malou a jedu k našim. Jestli ji chtějí vidět, mají možnost se stavit našich. Mimochodem ta rodina moc dobře ví, že je to nevhodné, aby sem jeli. Přitom důvody, proč chtějí přijet teď a ne jindy, že prý to nechtějí odkládat, když už to naplánovali. Ví, že mám zkoušky. Ale těžko vysvětlovat někomu, kdo je nevzdělaný, že já školu chci a potřebuji klid na učení. :nevim: Já jsem pro ně teď momentálně hysterka, co to všechno komplikuje, bere tragicky a vymlouvá se. :nevim: Na tohle já nemám…
Děkuji vám za reakce. :kytka:

Já ti nevím, mi to přijde jako totální neúcta k partnerovi a snaha ho ovládat. :nevim: Také dělám školu a rozhodně by můj chlap, neudělal takový podraz, děti mi v den školy hlídají rodiče, učím se „za pochodu“, chlap celé dny v práci, sedřený jak borůvka…Ale pokud jen trochu může pomáhá :nevim: :hug:. Sice taky nebyl nadšený, když jsem přišla s tím, že jdu do školy (říkal teď, chceme druhé, našla jsi si práci, jak to budeš stíhat 8o ), ale nakonec podporuje jak může. Já se znám a dítě bych mu nenechala (svému ano, ale on hlídá od mimča, ale aby jsi se nesoustředila a nervovala, zda se o malou zvládne postarat, to nestojí za to - rodině bych zavolala, že tam s dcerou nebudete - vysvětlila a dál se tím nezabývala 8) ), dala bych malou k rodičům a já odjela kdekoliv (motel, chatka, chalupa) kde by byl klid. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
21.8.13 13:39

No jeste me napada - proc ty by si mela odjizdet ke svym rodicum takz, kdyz se potrebujes ucit??Stejne mala bude kazdou chvilku s tebou… jestli oni tak lpi na SVYCH planech, lpela bych pred nima take - odvez malou, jed se klidne ucit dom, a kdyz i presto prijedou, jen jim rekni, ze TY si to mela naplanovane takto a zkratka to menit nebudes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
21.8.13 17:42

A co odjet k rodicum sama a decko nechat priteli, at ukazuje rodine i jak se umi postarat?

mmch fakt myslis, ze te rodina nepozna, kdyz ses anonymni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí