Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Rolka píše:
Mě už je jedno jak si to tam zařídí, já momentálně azyl mám a bydlet budu na VŠ kolejích od zítřka. Jen se děsím nějaké rodinné události, mám k té paní vyloženě odpor. Vůbec nevím jak na ní reagovat.
To se ti nedivim. Opravdu nechapu, co na tom zachode delala, prase jedno ![]()
Tak perfektní pokračování. Přítel zatím zůstává v domě s otcem, já vesele dojíždím. Přítel se o tom rázně pobavil doma, ale z druhé strany, žádná reakce, spíš čučení a hledání slov. Dělají prý jakoby nic, hrozně se diví, že jsem pryč a pozvali nás v sobotu na oběd. Skvělý opravdu,… nevim jak se z toho vykroutit, vůbec se mi tam nechce ![]()
@Rolka píše:
Tak perfektní pokračování. Přítel zatím zůstává v domě s otcem, já vesele dojíždím. Přítel se o tom rázně pobavil doma, ale z druhé strany, žádná reakce, spíš čučení a hledání slov. Dělají prý jakoby nic, hrozně se diví, že jsem pryč a pozvali nás v sobotu na oběd. Skvělý opravdu,… nevim jak se z toho vykroutit, vůbec se mi tam nechce
na oběd, jo? to bych si zjistila, kdo bude vařit a podle toho se rozhodla. ![]()
@pet01 píše:
@Rolka a kdo uklízel?
To nevím, nestarala jsem se. Ale oběd jsem odmítla, přítel pochopil, ale ti dva se urazili a nejlepší na tom je, že nechápou proč : DD Doufám, že se mě na to třeba zeptají, co jim mám říct - „nebudu jíst s čunětem, je mi z tebe na zvracení“?
@Rolka bych to vysvětlila že jsi naučená potřebu vykonávat na záchodě a tak jsi z toho ještě celá mimo a asi by se tě udělalo nevolno, no od někoho takového bych se štítila to jídlo vzít
![]()
@Markéta80 píše:
@Rolka bych to vysvětlila že jsi naučená potřebu vykonávat na záchodě a tak jsi z toho ještě celá mimo a asi by se tě udělalo nevolno, no od někoho takového bych se štítila to jídlo vzít![]()
Dobrý nápad, ale i tak trochu ostrý i když slušně řečený. Přítel jen řekl, že se mi to nehodí, takže pá pá upřímnosti… ![]()
To přece není ani možné
Fuj to je hnus toto
. Ještě tě pozvou na oběd
no tvl to je vrchol. Já bych se tam už ničeho nedotkla natož si od nich vzala jídlo
Přímo vidím, jak ta pos*** paní s neumytejma rukama matlá to dobrátko ![]()
@Rolka v tomhle případě klidně na tvrdo pokud by nevysvětlili nějak tu situaci rozumně což asi ani vysvětlit nejde
![]()
@Rolka ta musela být zlitá ještě když z toho baráku odcházela do práce že neví proč jsi odmítla?.. A to to jeho tatík neviděl? No fuj, taky si nedovedu představit po takhle zaneřáděným bytě jít k nim na obídek jakoby nic ![]()
Vis co bych rekla?,,Omlouvam se, ale po tom incidentu na zachode mam v sobe smisene pocity,,.Nemusis byt hned hnusna a rict, ze s pani co neumi sra* do misy opravdu jest odmitas, ze uz jsi zvracela predevcirem.Hele tobe nevadi, ze s pritelem nejste spolu? Prikde mi to zvlastni
.Co vic, tak mysleni one pani, ze ji neni stydno te po tom co provedla pozvat na obed a lest ti na oci ![]()
@wildcherry píše:
Vis co bych rekla?,,Omlouvam se, ale po tom incidentu na zachode mam v sobe smisene pocity,,.Nemusis byt hned hnusna a rict, ze s pani co neumi sra* do misy opravdu jest odmitas, ze uz jsi zvracela predevcirem.Hele tobe nevadi, ze s pritelem nejste spolu? Prikde mi to zvlastni.Co vic, tak mysleni one pani, ze ji neni stydno te po tom co provedla pozvat na obed a lest ti na oci
Jasně, že mi vadí, že spolu nebydlíme. Jsme spolu už nějaký ten pátek a jsme na sebe zvyklí, ale trávíme spolu čas na té brigádě i po ní, ovšem ideální to není. Ten tatík to prý zjistil, ale jen vyvalil oči a nasadil nechápavý výraz a víc prý neřešil. Jinak mě štve, že kvůli tomu incidentu se naruší právě ty vztahy, přeci jenom je to přítelovo rodina. ![]()