Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě zkus jezdit s někým jiným, s někým klidnějším, kdo bude pomalu vysvětlovat co a jak, než to dostaneš do ruky, žádný učený z nebe nespadl. Nebo si zkusit pořídit malé ojeté autíčko a trénovat na něm. ![]()
@Knihomyš díky. Takhle na videu to vypadá jednoduše. Už se u toho vidím. ![]()
Docela pomáhají videa na netu, našla jsem i přímo od autoškol, kde to vysvětlují krok po kroku, taky jsem se na to se zájmem teď podívala.
Já teda mám řidičák už dlouuuho, ale jezdím až teď cca půl roku zpět, jedna trasa, později druhá, každá mě dost naučila, už jsem se rozkoukala a dokážu sledovat všechna zrcátka, řadit a ještě zkoušet jet na spotřebu, protože chlap mi nedávno podotkl, že od té doby, co jsem za to vlezla já, se nám spotřeba benzínu povážlivě zvedla ![]()
Ale snažím se, chce to fakt hodně často za volant, i krátké trasy a stejně jako většinu holek k tomu pak dohnalo mateřství a přesun s dítětem, díky bohu za to, to byla fakt taková moje třináctá komnata, prostě neschopná řídit a vůbec ta to vlézt, odneseno pravidelně nevolností a psychickou sebedestrukcí. Ale učím se a musím vytrvat, znovu by se začínalo fakt blbě. Teď se mi nohy už tolik neklepou ![]()
Tak trénovat podélné parkování na prázdném parkovišti když mi manžel dělal zaparkované auto a ještě k tomu radil kdy točit, byla docela brnkačka. Jsem zvědavá na skutečné parkování.
@brumdinka píše:
přesně…taky to nesnášim nebo když mi někdo svítí dálkovejma do obličeje nebo takový řidiči, jak tě musí rychle předjet, aby v zápětí čekali na červený
Jo ty jsou nejlepší, ty předjížděči, který vzápětí dojedeš
Ale hlavně, že maj klid v duši, že tě předjeli ![]()