Jsem lesba a moje dítě je šikanované

7
22.1.22 19:08

jsem lesba a moje dítě je šikanované

Ahojky holky, potřebuju pomoc moje dcera je šikanovaná ze to že má dvě matky. :,(
Je tu někdo takový se stejným problémem? 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
22.1.22 19:10

Ano, to se může stát. Ostatní děti, které v takovém prostředí nežijí, takové věci nemusí chápat. Obzvlášť, když třeba jejich rodiče mají komentáře.
Zkus se podívat na profil Dva tátové, ti tam takové věci určitě řešili. Případně jim napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
22.1.22 19:14

Takhle kdyby si nenašly děti tohle, tak si najdou něco jiného (nosí brýle, má samé jedničky, je moc vysoký, moc tlustý,..). Šikana je zlo, pokud je to ve škole, řeš to s vedením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.1.22 19:17
@Malineka píše:
Ano, to se může stát. Ostatní děti, které v takovém prostředí nežijí, takové věci nemusí chápat. Obzvlášť, když třeba jejich rodiče mají komentáře.
Zkus se podívat na profil Dva tátové, ti tam takové věci určitě řešili. Případně jim napiš.

děkuju! jejich videa jsem videla ale nikdy mi to nedoslo a urcite se jim ozvu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
22.1.22 19:18

A jak se to ty ostatní děti dozvěděly? A opravdu to řeší? Já se třeba až teď dozvěděla, že jedna spolužačka mé dcery (7. třída) žije s prarodiči, protože její otec zabil její matku (otec je ve vězení). Nikdy to nikdo z dětí neřešil. Nechci to zlehčovat, ale mám osobní zkušenost, že dětem jsou takovéhle věci poměrně ukradené.

• Citovat
  • Upravit
7
22.1.22 19:21
@carsa píše:
A jak se to ty ostatní děti dozvěděly? A opravdu to řeší? Já se třeba až teď dozvěděla, že jedna spolužačka mé dcery (7. třída) žije s prarodiči, protože její otec zabil její matku (otec je ve vězení). Nikdy to nikdo z dětí neřešil. Nechci to zlehčovat, ale mám osobní zkušenost, že dětem jsou takovéhle věci poměrně ukradené.

Chodily jsme s ženou ba třídní schůzky a myslím že rodiče jsou homofobní😦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
22.1.22 19:28
@Adelanevi píše:
Chodily jsme s ženou ba třídní schůzky a myslím že rodiče jsou homofobní😦

A to od kdy chodí v době korony dva lidi na jedny třídní schůzky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
22.1.22 19:31
@pikola píše:
A to od kdy chodí v době korony dva lidi na jedny třídní schůzky? :think:

Vždyť je to ten stejný troll jako v diskuzi Bohuslava smrdí…na 2 stránce je stejný dotaz. Nejde mě sem dát odkaz, ze obsahuje vulgarity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
22.1.22 19:31

Radu nemam, jen vim ze kdybych se o problemu dozvedela, synovi bych vysvetlila ze o nic nejde. Ale ja homofobni nejsem. Kazdopadne to res s ucitelkou, kdyz to nezabere, tak s vedenim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.1.22 19:50

To je nejspíš zase troll.
Kdybych dělala, že to troll není. Stát se to může, že děti nepobírají určitou situaci a ta přeroste do šikany. Není to nic neobvyklého.
Určitě bych takovou věc neřešila zde. Takže řešit ve škole. Jestli mají metodika, tak může pomoct třídní, že s třídní půjde do třídy. Udělají třídnickou hodinu a s dětmi budou mluvit na dané téma. Když to nebude stačit. Tak se pozve někdo další (interventi, psycholog).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
22.1.22 19:54

Jako správnej lesbickej troll má potřebu chodit na rodičák s manželkou, aby všichni viděli, vzali na vědomí, :jazyk:. Dalo by se to v reálném životě čekat, kdyby to tak bylo.
Umím si představit, jak přijdu z rodičáku a manželovi řeknu, že XY má rodiče homo nebo lesby a ještě to musí exhibovat. Takže bych je ohodnotila jako trapáky, co neumí žít normálně a škemrají o pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.1.22 20:15

Pokud je dotaz myšlen vážně, tak asi postupovat stejně jako v případě jakekoliv jiné šikany. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.1.22 20:21

Troll. Nekrmte ho. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Excessif1212
23.1.22 21:56

Tohle je dotaz jak stehno. Absolutně bez podrobností. Za to, že děti šikanují jiné dítě ve škole, odpovídá škola, řešit se školou. Pokud šikanují venku, asi lze řešit s policií.

• Citovat
  • Upravit
Excessif1212
23.1.22 21:58
@pikola píše:
A to od kdy chodí v době korony dva lidi na jedny třídní schůzky? :think:

My jsme s manželkou byli v září, společně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML