Jak to řešit??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.1.22 15:00

jakto resit??

Ahojky holky chtela bych znat vas nazor.. mam skoro 11ti leteho syna bude to druhym rokem co jsme se prestehovali na do male obce kde syn navstevuje od 4. tr zakladni skolu od zacatku ma problem zapadnout do kolektivu deti ho proste neberou.. neni zly agresivni spis takovy trouba ze se neumi branit.. ale doma si pak rikam co ve skole a vse mi vyklopi s tim ze ja akorat vzdy vyletim jak cert z krabicky :mrgreen: Mame problem s tim ze deti ho hrozne shazuji pred vanoci vystrihovali vlocky a synovi se proste nedarilo a rekl mu spoluzak ze je negramot… pak byl chvilku klid s dnes se opet vratil ze skoly s tim ze meli Hv a musel zpivat pred celou tridou u tabule pak se pani ucitelka zeptala co by mu deti dali za znamku deti samosrejmi se mu smali a ze tak 3 pani ucitelka ho ohodnotila znamkou 2- pak meli tu stejnou i na VV kde meli kreslit zeptal se pani ucitelky jestli je to hezky a cela trida vybuch smichu a zakyne prohlasila te vetsi hnus nevidela.. pri znamkovani pani ucitelka synovi rekla ze mu v ocich vidi ze bude mit jeste velke problemy.. co tim chtela rict netusim takze jsem se rozhodla navstivit zitra rano pani ucitelku s hodit s ni rec… jaky na to mate vy nazor jak by jste postupovali?? :roll:
a kdyz odchazeli ze skoly zak synovi rekl nezapomen si zase stezovat mamince pak se nediv ze nemas kamarady… Myslite ze delal chybu ze se mi nelibi chovani k synovi a snazim se to resit nebo to mam prehlizet?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5866
20.1.22 15:08

A v té předešlé škole tyto problémy neměl? Spíš vidím chybu v učitelích. Hlášky typu: „co bychom Pepíčkovi měli dát za známku“ nebo „že mu kouká něco z očí, a že bude mít problémy“ To do školy nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
20.1.22 15:10

Ja bych si s pani ucitelkou promluvila. S detmi bych to zatim neresila, ty ma zvladnout, co se sikany tyce, ucitel. Tahle pani ucitelka tu propast spis prohlubuje. Ale je to zatim jen synuv pohled, treba po rozhovoru s ni zjistis, ze to nemusi byt tak, jak to vypada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.1.22 15:15
@Anonymní píše:
Ahojky holky chtela bych znat vas nazor.. mam skoro 11ti leteho syna bude to druhym rokem co jsme se prestehovali na do male obce kde syn navstevuje od 4. tr zakladni skolu od zacatku ma problem zapadnout do kolektivu deti ho proste neberou.. neni zly agresivni spis takovy trouba ze se neumi branit.. ale doma si pak rikam co ve skole a vse mi vyklopi s tim ze ja akorat vzdy vyletim jak cert z krabicky :mrgreen: Mame problem s tim ze deti ho hrozne shazuji pred vanoci vystrihovali vlocky a synovi se proste nedarilo a rekl mu spoluzak ze je negramot… pak byl chvilku klid s dnes se opet vratil ze skoly s tim ze meli Hv a musel zpivat pred celou tridou u tabule pak se pani ucitelka zeptala co by mu deti dali za znamku deti samosrejmi se mu smali a ze tak 3 pani ucitelka ho ohodnotila znamkou 2- pak meli tu stejnou i na VV kde meli kreslit zeptal se pani ucitelky jestli je to hezky a cela trida vybuch smichu a zakyne prohlasila te vetsi hnus nevidela.. pri znamkovani pani ucitelka synovi rekla ze mu v ocich vidi ze bude mit jeste velke problemy.. co tim chtela rict netusim takze jsem se rozhodla navstivit zitra rano pani ucitelku s hodit s ni rec… jaky na to mate vy nazor jak by jste postupovali?? :roll:
a kdyz odchazeli ze skoly zak synovi rekl nezapomen si zase stezovat mamince pak se nediv ze nemas kamarady… Myslite ze delal chybu ze se mi nelibi chovani k synovi a snazim se to resit nebo to mam prehlizet?

Promluvila bych s učitelkou. Zbytečně ho shazuje. Měla by poukazovat na jeho lepš stránky. Nenechat žáky známkovat. To je snad její práce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
20.1.22 15:17

To bych si teda velice ráda s paní učitelkou promluvila. Pokud má syn takové problémy tak bych to jen tak nenechala. Učitelka je podle mě naprosto neempatická. Jak učitelka reaguje když se děti smějí tvému synovi před celou třídou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.22 15:19

@Paola21 v predchozi skole mel pani ucitelku magora co ji zrejme delalo dobre psat poznamky ve stylu,,Nema orezanou tuzku"misto toho aby mu rekla at si vezme nahradni… to bylo pomalu kazdej den neco a vyvrcholilo to tak ze mi syn skoncil u psychiatra kde ten se chytal za hlavu co tam delame ze syn je naprosto v poradku…jinak problemy na tento zpusob nemel..

• Citovat
  • Upravit
2164
20.1.22 15:20

Ta učitelka se chová nevhodně, chování tvého syna mi na 11 přijde poměrně dětinské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
20.1.22 15:21

Učitelka tomu posmívání nahrává. Jak to měl syn na minulé škole? Promluv s ní a případně jiná třída nebo škola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
20.1.22 15:22
@Anonymní píše:
@Paola21 v predchozi skole mel pani ucitelku magora co ji zrejme delalo dobre psat poznamky ve stylu,,Nema orezanou tuzku"misto toho aby mu rekla at si vezme nahradni… to bylo pomalu kazdej den neco a vyvrcholilo to tak ze mi syn skoncil u psychiatra kde ten se chytal za hlavu co tam delame ze syn je naprosto v poradku…jinak problemy na tento zpusob nemel..

Ty jo. Koukám, že učí samí odborníci. Fakt hnus, jak se k dětem chovají! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.22 15:23

@Russet resila jsem to pred vanoci s tridni ucitelkou ta nedovoli aby se ve tride nekdo nekomu posmival.. jenze syn je takovej ze nechce zalovat aby to nebylo jeste horsi takze ucitelce sam nic nerekne a rekne mi vse doma :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.22 15:24

@Mariane.B detinske jako v cem?😱

• Citovat
  • Upravit
53518
20.1.22 15:24
@Anonymní píše:
@Russet resila jsem to pred vanoci s tridni ucitelkou ta nedovoli aby se ve tride nekdo nekomu posmival.. jenze syn je takovej ze nechce zalovat aby to nebylo jeste horsi takze ucitelce sam nic nerekne a rekne mi vse doma :roll:
Řešila bych to. Nemůže ho shazovat před dětmi. Je dobře, že to kluk netají a neřeši to třeba agresí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
20.1.22 15:25

Taková učitelka nemá ve škole co dělat, synovi má být nápomocná ne ho takto šikanovat před celou třídou. Nahrává jen ostatním k posměchu, šikaně.

Zpívat před celou třídou, to je velký stres, ptá se dětí co by mu dali a ona mu dá 2- to je šílená bába

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
20.1.22 15:30
@Mariane.B píše:
Ta učitelka se chová nevhodně, chování tvého syna mi na 11 přijde poměrně dětinské.

V čem konkrétně se syn chová dětinsky? Vždyť zsklatelka o synove chování moc nepíše. Že není agresivní není dětinskost, ale chování, které by v 11 letech mělo být běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
20.1.22 15:30

Přijde mi, že to celé vnímáš trochu úzkostně…on to z tebe cítí a tak pak řeší každou blbost a nervuje ho to taky…jako že mu…v jaké je třídě? Šesté?… Řekne spolužák u výkresu, že je to hnus…to není zas nic kvůli čemu by se mělo takhle velké děcko hroutit…prostě kluci si todle říkaji, zasmějou se tomu, život jde dál…prostě tak velký kluci si nebudou chválit jak má krásnýho užasnýho sněhuláčka…

Chování učitelky by se mi moc nelíbilo, tam bych zašla si popovídat, jak to vlastně je…jako nechat děcka hodnotit, to mi přijde moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí